Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 597
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Povolání? Chronobaron...mně to baví... :lol2:

No jo hodinky..., to je černá díra v zemi ..., stačí nasypat peníze a bude se zvětšovat ;-)

Odesláno

Kamil,Financ i Honza manta- hluboká poklona, fakt pěkný.

Kamil: ty tu sadu pro potapěče máš také,ne? Neblejskneš jí taky a nedáš sem? Prosím.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamil: ty tu sadu pro potapěče máš také,ne? Neblejskneš jí taky a nedáš sem? Prosím.

Tady mas vlakno. Sem patri jen samostatne Orliky. :)

post-147-0-33088500-1404198519_thumb.jpg

Odesláno

Pánové nechte se vyšetřit...  To přece není normální tolik Orlíků pohromadě.  Ty Vaše fotky mi nechutně zvedaj tlak......  Závidím, moc  ....

Odesláno

Pánové nechte se vyšetřit...  To přece není normální tolik Orlíků pohromadě.  Ty Vaše fotky mi nechutně zvedaj tlak......  Závidím, moc  ....

Nemáš co závidět, podřené plastové sklo, musí se téměř denně natahovat a ani ten datum nemaj. :lol2:

Odesláno

Nemáš co závidět, podřené plastové sklo, musí se téměř denně natahovat a ani ten datum nemaj. :lol2:

Předpokládám, že ty je máš :clap: , tak proto nemůžeš pochopit nás, co po nich toužíme.

Odesláno

Předpokládám, že ty je máš :clap: , tak proto nemůžeš pochopit nás, co po nich toužíme.

Původní nemám, já se je snažím majitelům znechutit, snad mi je pak za slušnou cenu nabídnou. :whistling:

Odesláno

Původní nemám, já se je snažím majitelům znechutit, snad mi je pak za slušnou cenu nabídnou. :whistling:

bohužel zatím ty fotky znechucujou nás toužící :lol2:  A propos, kdybys jich znechutil víc, vezmi jedny i mně

Odesláno

bohužel zatím ty fotky znechucujou nás toužící :lol2:  A propos, kdybys jich znechutil víc, vezmi jedny i mně

Hm,myslim,ze seznam cekatelu bude dlouhej,hoooodne dlouhej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...