volfda Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Tak jsem po určité době, ani nakonec nevím proč, rozprášil chronorodinku, doma mám jen diver`s Seika Ale takové pohnutky má občas každý chronomagor... Teď přichází ta lepší část chronobundu, a tou je nákup. Problém je, že už fakt netušim co chci Bude to hlavně tím, že jsem toho hodně vyzkoušel a jsem zmlsanej. Beztak to, co si koupím zase za chvíli prodám. Zaměřil jsem se na to, že chci RLX Daytona s černým cifrem, blbě se shání, teď na jedny čekám, ale mrchy ne a ne přijít Mám tedy několik možností a rád bych od Vás slyšel racionální názory: 1) Počkat a skočit do nějakých Dayton, protože to jsou super hodinky, dobrá investice a stojí za to. 2) Vykašlat se na Daytony, protože to jsou jen předražená ocelová chrona, která za to nestojí a navíc mi budou malá, když jsem měl IWC BP akorát, na druhou stranu mi zatím každý RLX padnul, a koupit Rolex Submariner LN 3) Vykašlat se na předchozí a koupit GMT Master LN, mají zajímavější lunetu a jsou o něco levnější, jak Suby Výhodou 2 a 3 je, že bych v tom případě mohl v ceně Dayton mít jedny RLX a ještě jedny Panerai či IWC. Byly i názory, abych koupil jak Suby, tak GMT, ale to mi přijde jako vyhození peněz za velmi podobné hodinky, Tak mi zkuste napsat, vy věrná chronomáča, jak se k tomu stavíte. Prosím oprostěte se od toho, že Daytona je bůh, podle mě neni... Já mám ten problém, že se mi strašně líbí na obrázcích, ale v reálu nevím. Na druhou stranu si myslím, že bych si na ně určitě rychle zvyknul
Návštěvník dlubix Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Černý suby C a PAM 312. Pak a máš pokoj
volfda Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Černý suby C a PAM 312. Pak a máš pokoj Vole Ale jako pravdu máš no...
honza71 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Změň značku. Najdi si něco u JLC a pak Ti bude fajn.
jacob Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) Daytona jsou v reálu ještě hezčí, než na obrázcích . Člověk na ně kouká a je z nich úplně cítit takový pocit, který jsem u jiných hodinek prozatím nezažil. Já myslím, že když si je nekoupíš, tak toho budeš litovat . Stačí se v hlavě vyrovnat s tou velikostí. Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem jacob
Cyril Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 ... Já mám ten problém, že se mi strašně líbí na obrázcích, ale v reálu nevím. Hovoříš mi z duše! Říkal jsem si..."Dej jim šanci!" ...Na obrázku mi po čase některé modely přestaly připadat jako nevkusné, křupanské kýče....tak jsem se rozhodl vyzkoušet je na vlastní kůži! No a nic. Ve skutečnosti mi s odstupem času přišly ještě divnější, než před tím. Jó, co člověk, to jinej vkus....naštěstí!
Frantik Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Vole Ale jako pravdu máš no... Souhlas s Dlubixem. 312 a Suby je super kombinace!
gougy Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Invicty a Calvin Klein na Tebe, to Tě vyléčí
panedge Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Pokud jasne nevis co chces,bez jakychkoliv pohnutek,je zbytecny neco kupovat.Podle me musis mit jasno,jinak se kyzeny slastny pocit konat nebude.A pokud uz ted mluvis o tom,ze je stejne prodas,tak je neco spatne.Dej si pauzu,kup si neco obycejnyho,co pak v klidu prodas a premejslej o tom co by si teda chtel.A pokud bych vybiral z toho co si napsal,tak urcite Rolex GMT Master a k tomu neco od Panerai.A jestli ti byly akorat IWC Big Pilot, tak bych mel jeste jeden soukromej tip a to Panerai 1950 47 mm-ty sou megaluxusni.
Tomak Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 A co koupit černý Suby a zbytek peněz ponechat pro další chronobundus kolo, ze kterýho by mohly vzejít třeba ty Daytony.
bandicoot Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Já ti neporadim. Mám megasuper IWC Doppelchronograph a volnočasovky PAM Zero a přesto cítím silný neklid. P.S. daytony po půlroce nošení vypadají jak otřískaný Casia za trojku. když je vidíš na fotce, na krámě, tak jsou super, ale chtělo by to vidět na někom, kdo je nosí a neřeší. To je pak tragédie...
Jay Doll Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Jestli se fakt nudíš, tak nějaké Daytony tě nevytrhnou. Za týden si zvykneš a budou tě nudit taky. Buď si pár let počkej na nové daytony s keramickou lunetou, a nebo zkus něco neokoukaného. Něco takového, jako například nové Explorer II s černým ciferníkem .
sibirnaya Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) chces racionalni nazor? nech si seika a jed na dovolenou, kup si sedacku do vobyvaku, vem si v bordelu tri kurvy naraz, vsechno je racionalnejsi nez hodinky ale jinak GMT Master II C a k tomu IWC Pilotchrono do vobleku.. I kdyz ty muzes mit klidne aji Suby C, bo druhou casovou zonu nevyuzijes - kdyz nekam dal letis, stejne si beres seika Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem sibirnaya
volfda Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) chces racionalni nazor? nech si seika a jed na dovolenou, kup si sedacku do vobyvaku, vem si v bordelu tri kurvy naraz, vsechno je racionalnejsi nez hodinky ale jinak GMT Master II C a k tomu IWC Pilotchrono do vobleku.. I kdyz ty muzes mit klidne aji Suby C, bo druhou casovou zonu nevyuzijes - kdyz nekam dal letis, stejne si beres seika Když kurvy, tak do Thajska, to mám i s dovolenou, ale tam se zrovna hodí ty GMT, i když v Thajsku člověk vypadá, jak když je koupil po příletu na trhu, takže by beztak jela ta Seika Sedačku nepotřebuju, na dovolený sem byl, tak teď ty kukačky... Měl jsem náběh na AP, ale tam by byl problém s jejich likviditou, tu má RLX dobrou a já jsem ještě přelétavý pako Zatím mi z toho nějak vybíhaj nejlépe ty Suby- každodenní nošení, neotřelý design, cena o dost nižší, jak Daytony, mají datum, chrono beztak nepotřebuju a když je vezmu k obleku, taky sednou. A v durhý vlně si koupim zpátky IWC BP, nebo něco od Panerai no, to jsou dvoje kukačky, co mi opravdu chybí. Ale zkusím princip jedněch, teda dvou hodinek RLX a Seiko, třeba mě to na chvíli uspokoji... Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem volfda
utrejch Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Měl jsem náběh na AP, ale tam by byl problém s jejich likviditou, tu má RLX dobrou a já jsem ještě přelétavý pako Pokud jsi preletavy, tak bych to bral jako vyhodu; prinuti Te to u ap chvili vydrzet ;-)
lastam Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) Ahoj, já teď čekám na Omegy PO 8500, to je doba, to je doba!!!! Docela vo nervy už:-) Daytony si vem jsou moc hezký Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem lastam
volfda Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Ahoj, já teď čekám na Omegy PO 8500, to je doba, to je doba!!!! Docela vo nervy už:-) Daytony si vem jsou moc hezký To řikáš jen proto, že si je chceš prohlédnout a nafotit spolu s PO
lastam Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 To řikáš jen proto, že si je chceš prohlédnout a nafotit spolu s PO Vedle sebe by vypadaly hezky! Daytony se mi fakt líbí, ale cena je pro mě už nezkousnutelná, navíc absence datumu by mi asi vadila, protože ho využívám...
shag Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Skus Grand Seiko. Tiez sa da do nich narvat dost penazi
PhoeniX Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 TOTO by se ti nelíbilo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se