zekon7302 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 já mám Nav.b chrono,sklíčko se dost poškrábalo a bylo mi jasné že je to minerál,cca před rokem jsem objednával nové dýnko a už je taky znát opotřebení.Odpověď od Kubsona,je tam minerál,než ale zas objednávat nové,tak radši nechám do původního vsadit safír a bude klid.
GSIA79 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Člověče a jak se ti to stane? Na jakej štěrk, tak krásný hodinky pokládáte?(a ještě chrona!) Pánové,pánové...
paul67 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Pokud se to vazne tak skrabe,tak to nemuze byt safir,to je fakt.Ale ty odpovedi z Nemecka...??Verim,ze Kubson jako skvely cesky prodejce,to bude mit urco overene a to primo od S.Guntera.Asi to uzavreme,protoze se uz dlouho motame neustale dokola...
Ondoni Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Bohužel se mi nepodařilo ty moje rýpance jako důkaz nafotit...u prodejce, který tvrdí, že je tam safír a má kamennou prodejnu bych požadoval test na místě Jako deální prevence poškrábání zadního skla se mi jeví motýlová spona...
paolous Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 (upraveno) Ja to tipuju na safir zepredu i zezadu, protoze mi to prijde stejny a poskrabany to nemam edit: kdyz na to ale poklepu nehtem, tak to ma jinej zvuk zepredu i zezadu, tak nevim, cert to vem... Upraveno 25. dubna 2013 uživatelem paolous
Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Chlapi, je to mineral. Potvrzeno ze Steinhartu a hlavně potvrzeno Kubsonem a ten ví co prodává
paul67 Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 Zdravi vsechny...Nechci znovu vyvolavat flame...Zadni sklo na dynku je plochy safir,potvrzeno u klenotnika.Upozornuju,ze se jedna o hodinky zakoupene v dubnu 2013.Nechci samozrejme snizovat nazory jinnych,vcetne Chronoshopu.Dle me se Gunter pokusil usetrit,ale na tlak fanousku znacky se vratil k puvodnimu...a je to jenom dobre...pouze muj nazor...
GSIA79 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Katharina Keller měla teda pravdu a příjemné překvapení je, že cena hodinek zůstala (zatím) stejná. No, máš štěstí.
JII. Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Myslím, že já tam mám minerál. Udělaly se mi škrábance hned týden po koupi (první škrábanec po odložení do vaničky na letišti, ten jsem lokalizoval ihned). Hodinky už mám skoro rok a vrch je zcela nezasažen, ačkoli na lunetě mikroškrábance jsou. Takže spodek na safír nevypadá.
paul67 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Jeste jedna rada kterou mi poradil znamy,ktery dela v nejmenovane firme,ktera se zabyva drahymi kameny.Safir je mozno poznat take kdyz nasvitite sklo a z boku by mel byt vybrus u safiru bily,nebo naruzovely a u mineralu nazelenaly.Neni to 100%,podobne jako celovy test...
paul67 Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Tak koukam,ze doslo u Steinu ke zdrazeni.Sice nijak vyrazne,ale doslo.Jo zadane zbozi....
Ondrej71 Odesláno 2. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Zdražení sice ano, ale jak píšeš, nic výrazného. I za současnou cenu se jedna o jedny z nejlepších poměru ceny/kvality a výkonu :-) co jsou na trhu k mání. A už po nich zas pokukuju, ze si nedám pokoj :-P
GSIA79 Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Takhle nějak měl zdražit i Glycine. Archimede taky podražil, ale u Steina bych si toho ani nevšiml.
borin7 Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Nastesti to jeste neni tak vyrazne.Ani se nedivim,kdyz je takova poptavka
Návštěvník kupec Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 http://toptime.eu ešte nezdražoval, má pôvodné ceny.....
paul67 Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Slovensky prodejce...Jednou jsem s nim komunikoval a musim pochvalit.Ochotne mi zodpovedel vsechny dotazy.Ohledne cen,nezdrazoval sice,ale mel je postavene vzdy o neco vyse,vzhledem k prepoctu z eura...Respektive presne podle cen ofic.Steinhartu... http://toptime.eu ešte nezdražoval, má pôvodné ceny.....
Ondoni Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 ...o víkendu jsem je vyvenčil do NTM...
GSIA79 Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Do NTM se chystám tenhle týden. To počasí k tomu přímo vybízí a na ruce budu mít taky Steina, ale automat B-Muster 47mm. Ta diamantová korunka mu slušela nějak víc. Pěkná fotka moc hezkých hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se