luidis Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Safír nebo minerál, když to položíte na haldu diamantů, tak škrábnete oba... A teď babo raď.
paul67 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 No...aby v tomhle bylo absolutni jasno,tak by bylo nejlepsi napsat mail primo Gunterovi do Nemec.Ovsem ma nemcina a anglictina,je na tom velice,velice bidne.Prekladat to v translatoru se mi nechce,ve finale by tomuto technickemu dotazu mozna ani nerozumel.Mozna by nekdo,kdo vladne jazyky mohl...Bylo by zajimave vedet,co k tomu rekne samotny vyrobce...
rommir Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 dal jsem dotaz chronoshopu ,tak uvidíme jak to vidí oni .
paul67 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Bezva...Ted me doslo,ze jsem jim mohl poslat dotaz vlastne taky,nakonec mam je u nich objednane...uvidime..bude to zajimave..
rommir Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 odpověd kubsona z chronoshopu zní: na dýnku je MINERÁLNÍ sklo .
Ondoni Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 ...a teď by měl ještě někdo napsat do TOPTIME.SK, že klamou spotřebitele...
paul67 Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Takze ted je v tom jasno,mineral.Nevadi preci jenom kdyz jsou na ruce tak je to chraneny a dalsi safir by to prodrazil...
Ondrej71 Odesláno 16. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Jsou to výborné a kvalitní hodinky za super cenu - tak bych to uzavřel
Ondoni Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Jsou to výborné a kvalitní hodinky za super cenu - tak bych to uzavřel +1 každopádně ta informace o minerálu je důležitá...takhle si spousta lidí mohla myslet, že je může odkládat jak se jim zlíbí a pak, ejhle, rýpanec...já už jsem je tak koupil, takže jsem smířený, ale mít nové a myslet, že je tam safír, tak by mě to asi řádně nasr...nadzvedlo ze židle...
paul67 Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Tak tuhle zpravu jsem dostal primo od vyrobce z Nemecka,tak ted opravdu nevim.... Hello Pavel, this is the sapphire crystal. Best regards,Katharina KellerSteinhart Watches GmbH
Ondoni Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 tak jedině, že by ho tam začali dávat teď...až se k tomu dostanu, nafotím moje rýpance...pochybuju, že bývalý majitel testoval sklo diamantem...
Ondrej71 Odesláno 17. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 odpověd kubsona z chronoshopu zní: na dýnku je MINERÁLNÍ sklo . Tak tuhle zpravu jsem dostal primo od vyrobce z Nemecka,tak ted opravdu nevim.... [/size] [/size] [/size] [/size] Hello Pavel, [/size] [/size]this is the sapphire crystal.[/size] [/size]Best regards,[/size] Katharina Keller[/size]Steinhart Watches GmbH[/size] Se nam to nejak zamotava :-).
Ondrej71 Odesláno 18. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Je to mineral ... ---------- Forwarded message ----------From: Info Info <Info@steinhartwatches.de>Date: 2013/4/18Subject: AW: Kontaktformular www.steinhartwatches.deTo: "Ondrej71@......." Dear Ondrej, it is mineral glass. Viele Grüße,Best regards,Judith H. KuchlerSteinhart Watches GmbHphon: +49 (0) 821 - 5433800fax: +49 (0) 821 - 5433801http:// www.steinhartwatches.de/E-Mail: kuchler@steinhartwatches.de Von: Ondrej NovakGesendet: Mittwoch, 17. April 2013 23:25An: Info InfoBetreff: Kontaktformular www.steinhartwatches.de Name: Ondrej Firma: eMail: PLZ / Ort: Straße: Land: CZECH republic Telefon: Fax: Hello, I am a happy owner of Steinhart Nav B Uhr II with manual wind. I know the glass above the dial is sapphire. However I am not sure whether the glass used form the back side of the watch in order to see the movement is also sapphire or mineral glass. Can you please confirm? Thank you in advance, Regards, Ondrej
cretino Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 takze zhrnute, paul67 tam ma zafir, Ondrej tam ma mineral - kto chcete zistit, ake sklicko tam vlastne mate, napiste do Steinhartu a dozviete sa
rommir Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Tak to je zrejme ukazka vyhlaseneho nemeckeho smyslu pro poradek,i u steinharta si holky protireci.zacina to byt fakt zabava plna necekanych zvratu.ceho se jeste dockame-mozna ze sklicko bude plastove.kazdopadne je to tu tak zpochybnene a rozvrtane ze uz zadne informaci nebudu verit na 100%.
paul67 Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Hmm tak asi je to jasny.Mozna jsem to skopal svou spatnou nemcinou...
GSIA79 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Katharina Keller mi včera odpověděla, že používají pouze safír i na zadní stranu s průhledem na strojek. Dotaz do Steinhartu jsem formuloval dost jasně a moje němčina není nejhorší. Možná, že ten safír tam dávají až teď. Jinak fakt nevím.
paul67 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 No to je sila.Tak ma nemcina zase na tom tak spatne zrejme nebude,ale super ze jsi tam napsal.Ted jenom kdo je kompetetnejsi K.Keller vs Kuchler?Nekdo se musel splest.Skoda,ze neodpovi primo Gunter,to by bylo na 100%... Katharina Keller mi včera odpověděla, že používají pouze safír i na zadní stranu s průhledem na strojek. Dotaz do Steinhartu jsem formuloval dost jasně a moje němčina není nejhorší. Možná, že ten safír tam dávají až teď. Jinak fakt nevím.
GSIA79 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 (upraveno) kubson tvrdí, že je to mineral a já mu budu věřit. Kdyby byl safír i na dýnku, poznali bychom to na ceně. Laco Aachen dostalo nově safír a cena vzrostla o 2500,-. Steinhart Premium line, ten safír má (i na dýnku).S Gunterem S. mluví jen kubson... Upraveno 19. dubna 2013 uživatelem GSIA79
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se