mlsoun1 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Nazdar,musím uznat,že šlapou na výtečnou. Odchylka 0sec.Ale je fakt,ze kolega který mi je prodal,je nechal u valise seřídit. Takže si to řekneme za par měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Dnes na pár hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Zdravím pánové, uvažuju že tyhle hodinky zkusím, moc se mi líbí. Ale ty co mám vyhlídnuté jsou asi šest let staré, takže mě napadá - jaké máte zkušenosti se servisními intervaly toho strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Tím se nestresuj. Ten servis je důležitý především pro potápky. Pokud dou přesně, tak deset let vydrží. I víc, já osobně vidím deset let jako rozumnou volbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Nechceš trochu rozvinout tu teorii se servisem pro potápky, docela mě to zajímá. @Brolo, kup je a uvidíš, jak na tom budou s přesností. Pokud se Ti nebude zdát, necháš je otevřít a při té příležitosti už bych je nechal pročistit a promáznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Koupil jsem před rokem od Rolanda jeté bronzovky a spokojenost neskutečná (jeho fotky v tomto vláknu r. 2014). Za poslední půlrok průměrná odchylka -0,8 s/d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Jsem rád že tě baví, občas na ně se steskem vzpomenu. Škoda že se nedělají i v 40mm verzi, to by z domu nešli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Tak mě taky šlapou výborně, odchylka pár sekund. Akorát tu velikost prostě nedám, jsou to moc velký kladiva....čili kdyby měl někdo zájem, za chvíli je asi pošlu do prodeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 No, tak stačilo chvíli procházet toto fórum (hlavně toto vlákno) a už je mám taky. Krásný tikot, ruční nátah a když ručky chytí ten svůj modrý nádech převáží i to, že jsou hodinky větších rozměrů. Děkuji za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Já je teď vytáhnu maximálně jednou za měsíc, protože jsem si nějak zvykl na menší kousky. Ale i tak mě baví a většinou vzbudí pozornost. Z fotky to možná vypadá, že nesedí, ale sedí parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Super detail s tou perforací v plechu sedící se sekundami. Pořád dumám, jestli nejsou moc velké, potom se ale objeví ta modrá na ručkách a já mám jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 ta "perforacia plechu" na sekundovke je podla mna odraz zo stropu... neviem ci zamer fotografa, alebo nahoda jak brno!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Tak samo, že záměr po prvním wristshotu jsem si všiml odrazu a jal se ho trochu líp zakomponovat...vlastně takové fake nautily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 tak potom super, tiez ma napadli nautily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitánPacička Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Ahoj vsem, trosku to tema probudim. Uz delsi dobu, jsem pokukoval po nejakych peknych pilotkach na rucni natah, ktere budou financne prijatelne, pro mene narocneho uzivatele, jako jsem Ja. A dopadlo to tak, ze jsem si poridil lehce jete 44tky v Bronzu. Musim rict, ze hodinky jsou opravdu krasne zpracovane a delaji mi radost. Aktualne z 90% nosim jenom je Zapesti mam neco malo pres 19cm, takze sedi akorat. Presnost chodu je za 24h +10-12sek. Coz bych hodnotil jako slusny prumer, i kdyz by mohl byt jeste o malinko lepsi. Zkousel jsem i delku chodi, a dostal jsem se na neuveritelnou hodnotu, nez se hodinky zastavily. Cca 62h12min4sek. Ale posledni asi 3 hodiny, uz TIKALY z poslednich sil. Podle toho, jak jsem drive cetl, tak stojek Eta Unitas 6497-1 je neco jako legendarni motor VW 1,9 TDI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitánPacička Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se