Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neměli byste nějaký tip kde pořídit pěknou koženou brašnu s řemenem přes rameno. Moje brašna co nosím do práce má už asi 25 let a už se mi pomalu rozpadá.

Nechci nějakou tvrdou nepoddajnou aktovku, kterých je v každém krámě spousty a jsou dobré leda tak na dokumenty nebo notebook.

Možná by bylo nejlepší nechat si ji udělat přímo na míru u šikovného řemeslníka. Měl by někdo tip? Díky!

Odesláno (upraveno)

Není to tak dlouho co jsem pátral po tom stejném a narazil jsem na pěkné tašky na polských stránkách. Tedy i na českých, ale u našich výrobků je cena dost vysoká. Třeba i Baťa má celkem fajn tašky, záleží kolik by jsi chtěl investovat.

Dej do Googlu : Torby męskie ze skóry nebo anglicky Men's leather bag Výběr je obrovský.

http://www.millerleather.co.uk/?page=store

http://www.highclass.pl/galanteria/torby_mlodziezowe

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno
  V 2. 12. 2011 v 10:39, 'Diamondking' napsal:

Není to tak dlouho co jsem pátral po tom stejném a narazil jsem na pěkné tašky na polských stránkách. Tedy i na českých, ale u našich výrobků je cena dost vysoká. Třeba i Baťa má celkem fajn tašky, záleží kolik by jsi chtěl investovat.

Dej do Googlu : Torby męskie ze skóry nebo anglicky Men's leather bag Výběr je obrovský.

Ano, u Bati jsem byl nedávno a konečně jsem viděl něco, co se alespoň rámcově blížilo mojí představě. Klidně za brašnu kolem těch 5-ti tísíc co tam stály dám, ale to pak musí ta brašna vypadat opravdu přesně tak jak chci a potřebuju.

Dík za tip, prohlídnu polské stránky.

Odesláno
  V 2. 12. 2011 v 9:56, 'Waya03' napsal:

Neměli byste nějaký tip kde pořídit pěknou koženou brašnu s řemenem přes rameno. Moje brašna co nosím do práce má už asi 25 let a už se mi pomalu rozpadá.

Nechci nějakou tvrdou nepoddajnou aktovku, kterých je v každém krámě spousty a jsou dobré leda tak na dokumenty nebo notebook.

Máme doma od tohoto prodejce celkem 8 tašek a kabelek a všechny jsou fajne a pěnkne.

http://stores.ebay.de/DESIGN-BAGS/Herrentaschen-/_i.html?_fsub=2059843016&_sid=110095186&_trksid=p4634.c0.m322

• po měsíci...
Odesláno

Tak jsem nakonec díky výše zmíněným tipům na polské stránky koupil parádní koženou brašnu od polského výrobce Daag, model Jazzy 13. Dnes mi ji přivezli. Ještě jednou díky za tip, brašna je parádní a vyšla cenově celkem výhodně.

post-18707-046183800 1325682479.jpg

• Po letech...
Odesláno (upraveno)
  V 4. 1. 2014 v 14:00, StefanM napsal:

Pises vo vhodnom case, ta z roku 2011 uz bude zodrata a moze vyberat novu :)

Žádný strach, brašnu jsem vybral dobře, parádně slouží :-) Dokonce i tu starou po Tátovi jsem si nechal spravit, je jako nová!

Upraveno uživatelem Waya03
  • po měsících...
Odesláno

Pánové, chtěl jsem se zeptat, kde by se dal pořídit takovej ten návlek na řemen, aby aktovka nesklouzávala z ramene? Myslím, že jsem to viděl někde na letišti, ale v momentě, kdy jsem to potřeboval, už jsem na to nenarazil. Mělo to zespodu gumu s takovými výstupky.

Odesláno

Ja to nosim většinouv ruce. Ale někdy potřebuju ruce obě, třeba vyndat nákup a v tom nejblbejsim okamžiku mi to sjede z ramene. A ruksak k saku je fakt chuťovka.

Odesláno
  V 20. 12. 2014 v 6:48, Wanderer napsal:

Ja to nosim většinouv ruce. Ale někdy potřebuju ruce obě, třeba vyndat nákup a v tom nejblbejsim okamžiku mi to sjede z ramene. A ruksak k saku je fakt chuťovka.

sory, ale k obleku nepatri ani taska na plece ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...