Waya03 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Neměli byste nějaký tip kde pořídit pěknou koženou brašnu s řemenem přes rameno. Moje brašna co nosím do práce má už asi 25 let a už se mi pomalu rozpadá. Nechci nějakou tvrdou nepoddajnou aktovku, kterých je v každém krámě spousty a jsou dobré leda tak na dokumenty nebo notebook. Možná by bylo nejlepší nechat si ji udělat přímo na míru u šikovného řemeslníka. Měl by někdo tip? Díky!
Andrew_C Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Pokud bys chtěl brašnu na míru tak bych oslovil místního člena "simon" - atelier Šíma Prague. Na jeho práci je zde spousta kladných referencí
Diamondking Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 (upraveno) Není to tak dlouho co jsem pátral po tom stejném a narazil jsem na pěkné tašky na polských stránkách. Tedy i na českých, ale u našich výrobků je cena dost vysoká. Třeba i Baťa má celkem fajn tašky, záleží kolik by jsi chtěl investovat. Dej do Googlu : Torby męskie ze skóry nebo anglicky Men's leather bag Výběr je obrovský. http://www.millerleather.co.uk/?page=store http://www.highclass.pl/galanteria/torby_mlodziezowe Upraveno 2. prosince 2011 uživatelem Diamondking
Waya03 Odesláno 2. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 V 2. 12. 2011 v 10:39, 'Diamondking' napsal: Není to tak dlouho co jsem pátral po tom stejném a narazil jsem na pěkné tašky na polských stránkách. Tedy i na českých, ale u našich výrobků je cena dost vysoká. Třeba i Baťa má celkem fajn tašky, záleží kolik by jsi chtěl investovat. Dej do Googlu : Torby męskie ze skóry nebo anglicky Men's leather bag Výběr je obrovský. Ano, u Bati jsem byl nedávno a konečně jsem viděl něco, co se alespoň rámcově blížilo mojí představě. Klidně za brašnu kolem těch 5-ti tísíc co tam stály dám, ale to pak musí ta brašna vypadat opravdu přesně tak jak chci a potřebuju. Dík za tip, prohlídnu polské stránky.
Diamondking Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 V 2. 12. 2011 v 10:45, 'Waya03' napsal: Dík za tip, prohlídnu polské stránky. Editoval jsem příspěvek a hodil ti tam dva odkazy, tak koukni
kejklik Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 V 2. 12. 2011 v 9:56, 'Waya03' napsal: Neměli byste nějaký tip kde pořídit pěknou koženou brašnu s řemenem přes rameno. Moje brašna co nosím do práce má už asi 25 let a už se mi pomalu rozpadá. Nechci nějakou tvrdou nepoddajnou aktovku, kterých je v každém krámě spousty a jsou dobré leda tak na dokumenty nebo notebook. Máme doma od tohoto prodejce celkem 8 tašek a kabelek a všechny jsou fajne a pěnkne. http://stores.ebay.de/DESIGN-BAGS/Herrentaschen-/_i.html?_fsub=2059843016&_sid=110095186&_trksid=p4634.c0.m322
Waya03 Odesláno 4. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Tak jsem nakonec díky výše zmíněným tipům na polské stránky koupil parádní koženou brašnu od polského výrobce Daag, model Jazzy 13. Dnes mi ji přivezli. Ještě jednou díky za tip, brašna je parádní a vyšla cenově celkem výhodně.
VasekN Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Ale rozkaz zněl jasně, chlap s brašnou nesmí projet! :-)
224477 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 V 4. 1. 2012 v 13:13, 'VasekN' napsal: Ale rozkaz zněl jasně, chlap s brašnou nesmí projet! :-) hahaha, isiel som to sem pisat a vidim, ze to tu uz je!
LubosHa Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Já bych šel asi do týhle, vypadá celkem podobně jako ta, cos vybral ty, ale přijde mi o kousek elegantnější Další fota jsou tady: http://www.novakabelka.cz/aktovky/palla-cafe/
StefanM Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Pises vo vhodnom case, ta z roku 2011 uz bude zodrata a moze vyberat novu
bobi Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 I mně brašnička pomalu ale jistě dosluhuje , a Ježíškovi jsem zapomněl písnout , sakra
Waya03 Odesláno 4. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 (upraveno) V 4. 1. 2014 v 14:00, StefanM napsal: Pises vo vhodnom case, ta z roku 2011 uz bude zodrata a moze vyberat novu Žádný strach, brašnu jsem vybral dobře, parádně slouží :-) Dokonce i tu starou po Tátovi jsem si nechal spravit, je jako nová! Upraveno 4. ledna 2014 uživatelem Waya03
Wanderer Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Pánové, chtěl jsem se zeptat, kde by se dal pořídit takovej ten návlek na řemen, aby aktovka nesklouzávala z ramene? Myslím, že jsem to viděl někde na letišti, ale v momentě, kdy jsem to potřeboval, už jsem na to nenarazil. Mělo to zespodu gumu s takovými výstupky.
Liqid Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Samotné jsem to nikde neviděl, takže jedině koupit i s popruhem např. http://www.hama.cz/kata-zz-gss-ramenni-popruh-gecko/
Wanderer Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Díky za tip, viděl jsem sice něco decentnějšího, ale tohle by taky šlo...
jankoxxx Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 ak mate rozum tak sa na tasky cez rameno vyprdnite. totalne rozhodia telo aj dusevnu rovnovahu! treba nosit ruksaky
Wanderer Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Ja to nosim většinouv ruce. Ale někdy potřebuju ruce obě, třeba vyndat nákup a v tom nejblbejsim okamžiku mi to sjede z ramene. A ruksak k saku je fakt chuťovka.
jankoxxx Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 V 20. 12. 2014 v 6:48, Wanderer napsal: Ja to nosim většinouv ruce. Ale někdy potřebuju ruce obě, třeba vyndat nákup a v tom nejblbejsim okamžiku mi to sjede z ramene. A ruksak k saku je fakt chuťovka.sory, ale k obleku nepatri ani taska na plece
Wanderer Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 Hmm, ja se bavim o sportovnim saku a riflich.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se