Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz Vas niekedy napadlo nekupovat lacne kokotiny po desiatkach kusov a radsej si kupit jeden kvalitny vyrobok.

Sm.di to, je to kozenka, vyrobene v Cine, ale hlavne ze je "to levny" to "musim mit".

:D většina značkových věcí se vyrábí v Číně (Asii) a v Evropě se je přebalí do správné krabice (potisk jde u od nich značkový) ... jen si to věřící ve značku nechtějí stále připustit ... dokonce i Swiss made na hodinkách může být 49% Asie ... :D ... ale jinak nechci nikoho urazit a do další diskuze se nepoštím ...

• Odpovědi 146
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včera jsem skouknul jak Tchibo i Lidl, kteří mají boxíky aktuálně v nabídce.

Tchibo je hezčí (lepší povrch), ale je hrozně hluboký a IMHO málo praktický - hodinky jsou hluboko, ještě pod paletou na prsteny. Na rozdíl od Lidlu nedží polštářky pozici třením po stranách. Jsou uloženy navolno.

V Lidlu (Praha Hloubětín) již měli jen čtvercový. Jeden už mám doma od loňska/předloňska a tak jsem jeden koupil. Třeba ještě někde potkám ten obdélníkový.

Odesláno

Sm.di to, je to kozenka, vyrobene v Cine, ale hlavne ze je "to levny" to "musim mit".

Já vím, ty máš ten box vykládaný drahokamy... :o

Taky jsem si jeden box na 6ks. koupil a nevidím na něm nic tak tagického.

Odesláno

Tak jsem si řekl, že ho také zkusím a dnes po noční vyrazil, jelikož to mám cestou, do Lidlu na Proseku. Musel jsem se smát, v Lidlu jsem byl podruhé v životě, otevírají v 9, dorazil jsem tam asi o 3 minuty dříve. Už tam stála auta (lidi v nich), ze všech stran se trousili důchodci, přišel sem si jako pořádná socka:)) (ono taky aby ne, stavovat se tam kvůli boxu za 250:). Inu box tam neměli ani jeden, ale docela jsem se pobavil :) Raději koupím nějaký normální a bude.

Návštěvník admira
Odesláno

Inspirace jak vypada pekna bedynka od Bally (Swiss Made), ?1750,-

Posted Image

Odesláno

Uz Vas niekedy napadlo nekupovat lacne kokotiny po desiatkach kusov a radsej si kupit jeden kvalitny vyrobok.

No konečně, další zachránce vkusu. Už jsem se bál, že nám tu nikdo dobře neporadí...
Odesláno

Také jsem si chtěl jeden box koupit, ale v Havířově to vypadalo, že tam vůbec žádný neměli a v Ostravě za Futurem to bylo stejné. Na objíždění dalších Lídlů jsem neměl čas ani chuť.

Odesláno

To by mě zajímalo proč. J|á mám |Lidl rád. Je malej, rychlej a některé produkty překvapivě kvalitní!

Protoze jsem tam pet minut pred dverma cekal mezi vsema tema duchodcema jen uz aby otevreli a ja se mohl hned vyrhnout na ty nejlevnejsi veci v akci, aby mi je nahodou neprodali a nemusel sem zaplatit o pet korun vic. Proti Lidlu nic nemam, jen tam nechodim vzhledem ke konkurenci, ktera je vyrazne bliz.

• po měsíci...
Odesláno

Asi už nikde nejsou...

Eh...a u nás v Lídl Broumov měli jeden kus ještě na tři krále. No já měl jedny hodinky, tak jsem ho nevzal. Ale od tý doby, co jsem vlezl sem (31.12.2012) se mě to hromadí jak houby po dešti a já se mlátím do hlavy, že jsem ho za těch 250,-Kč nevzal (už ho nemaj samozřejmě) a dál cca osmery hodinky uklízím do bublinkových obálek atd.

S tou krabicí od čaje + samodomo to ale není vůbec špatnej nápad. Jdu hledat čaje na hodinky ! ;)

....ufff... a první příspěvek na CHRONOMAGU máme za sebou ....:)

Odesláno

Ten box na hodinky z Lidlu má jednu nepríjemnú vlastnosť. Tie vankúšiky sú dosť vysoké a keď tam dám svoje hodinky a chcem ho zavrieť tak to cinkne. Niekto to nedomyslel a to sklenené veko mohlo byť vyššie, aby sa tam dali uložiť hodinky s väčšou hrúbkou.

• po měsících...
Odesláno

Taky jsem se pro něj stavil a musím říct, že za ty prachy je dobrej. Kdo váhá a nechce dát za krabici půlku toho, co za hodinky, tak je to dobrá volba.

Větší kousky jako třeba PRG mají sice trochu problém s prostorem (jak výška tak průměr), ale vyřešil jsem to prošitím polštářku a snížením jeho výšky a pískám si. Za málo peněz dost obstojná muzika.

Odesláno

Koukal jsem na něj a vezmu ho,sice už mi ježek nese friedricha,ale mám jedny hodiny jako dárek tak to zabalil spolu....za ty prachy dobrý

Odesláno

Tak jsem si dneska nechal koupit ten obdélníkovej pod stromeček, ať se mi mrňousi neposmívají že na rozdíl od nich jsem letos zlobil... :wheelchair:

Sice to není žádný výkřik čínské řemeslné tradice ani moderního materiálového inženýrství, ale v pohodě a bez kontaktu s deklem se do toho dá zavřít i olbřímí Suunto Core - a minimálně můj kousek zatím ničím nepáchne :speak_cool:

Odesláno

Dneska jsem po nějakém tom váhání pořídil ten obdélníkový v Lidlu v Brně-Bystrci. Při hodnotě většiny mých hodinek je to dobrá volba (sbírám ponejvíce Primky). Nevšiml jsem si, že by ta krabice nějak páchla, možná je to kus od kusu. Provedení odpovídá ceně, ale účel to splňuje. Trochu mi vadí, že u menších hodinek (34 mm) na řemínku tam ty polštářky trochu lítají, větší hodinky na tahu v tom sedí dobře. Pokud někdo v Brně ještě shání, měli jich tam ještě celkem dost od obou typů.

Návštěvník MartinKocurek
Odesláno

V Novem Jicine maji zatim dostatek na prodejne od obou typu :-) kdo to ma blizko nevahejte, za ty penize super a nesm.di :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...