kubson Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 A tritico from the Egyptian navy from the late 50'. A big "Egyziano" 60mm with the Angelus 8 days, and the Radiomir dial. With the compass and the profondimeter. The dial of the Egyziano is unbelievable, final bid @ Christie's 147000 chf. Všechny fotky zde: http://watchonista.com/2914/watchonista-blog/watchographer/panerai-gpf-256-big-egiziano-christies Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Jak jsem přečetl nadpis vlákna, čekal jsem v příspěvku větu "k vidění ve Chronoshopu" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 ...mi trochu cuká koutek oka. Tohle je hustý.Jdu si nasadit Orlíky, to mě uklidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Jak jsem přečetl nadpis vlákna, čekal jsem v příspěvku větu "k vidění ve Chronoshopu" :-) Nebylo by to špatný, taky bych se na ně šel kouknout naživo. Ale i fota jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 (upraveno) Vintage Panerai je prostě maso, vrchol estetiky, ten hnědý ciferník je nadpozemský. Co mě vrací na zem je jejich velikost. Egypťany jsou strašnej budík, větší jak WWII pilotky. Mě berou spíše 3646 a nejvíc jsou 6152/1, ty bych i ponosil...Edit: Tenhle kousek číslo 2/56 se strašně dlouho válel na ebay za 150 kUSD, takže aukce je vlastně sukces... Upraveno 8. prosince 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 pokud se nepletu, tak do držby šly dohromady spolu s kompasem a hloubkoměrem, cena bude asi za lot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 jéžiš to mi nemáte ukazovat todlencto, jsem ještě rozhozený z cesty po D1 tam a zase zpátky a teď todle... fajne okno do ponorky, které nikdy mít nebudu, ale líbí se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 pokud se nepletu, tak do držby šly dohromady spolu s kompasem a hloubkoměrem, cena bude asi za lot jo jestli je to tritico serka, tak to pak jo..ale co s kompasem za pul mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Velikost je fakt trochu out , ale líbí se mi ty "olezlý" ručičky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Vždyť tohle jsou fakt už jen starý krámy. To si soudný člověk nekoupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Vždyť tohle jsou fakt už jen starý krámy. To si soudný člověk nekoupí. Máš recht, někdo neznalý by to klidně mohl vyhodit do šrotu a přitom to má hodnotu jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Tak sme si chlapi poslintali a späť do reality , ale vianoce sú predo dvermi, tak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se