rejan Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ahoj,taky se přidám,od včerejška M20 LE 18/150 wolfram na wolframu /300g/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 rajan: Gratulace, taky jsem na ně koukal. Já si jdu v pátek vyzvednout svoje M-500 po odleštění vrchního antireflexu, vzhledem k tomu, jaký je tam sklo, doufám že pude určit, kolik že je hodin:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 rajan: Gratulace, taky jsem na ně koukal. Já si jdu v pátek vyzvednout svoje M-500 po odleštění vrchního antireflexu, vzhledem k tomu, jaký je tam sklo, doufám že pude určit, kolik že je hodin:) Proč ho necháváš sundat? Poškrábal se? Ty M20 co jsem včera koupil ho mají bez chybky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Jo poškrábal, ale vůbec netušim jak - reálně jsem je měl na ruce tak 14 dní. Mám takovej dojem, že je to pěkný bláto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 njn.asi prostě smůla na špatnej kus. Měl jsem Revue Thomen ,to samé,antireflex šel do kopru srašně rychle.dej vědět jak to dopadlo.Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Ode dneska novy majitel Lum-Tec M20 Wolfram Tungsten :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IPokorny Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 již nějakou dobu mám Combat B3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 a já stále jen čekám na M52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 (upraveno) a já stále jen čekám na M52 ale dle dnešního emailu už jsou na cestě, tak snad pod stromeček dorazí Upraveno 17. prosince 2012 uživatelem mt01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Micey, preberam stafetu - este raz diky .................................. M500-1, na meshi 287 gramov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 tak už jsou doma, žádný drobek a 300g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 tak už jsou doma, žádný drobek a 300g Gratuluju, jaké jsou první pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Gratuluju, jaké jsou první pocity? no, upřímně, smíšenékvalitní zpracování, jednoduchý čistý design, padnou jak p...l na hrnec ale přesto takové dravé, syrové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 ako je na tom vonkajsi AR? nie je moc nachylny na skrabance(su tam uz nejake)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 ako je na tom vonkajsi AR? nie je moc nachylny na skrabance(su tam uz nejake)?venkovní AR je pěkně viditelný pod úhlem a škrábance doufám jen tak nebudou i když je mám na běžné nošení místo G-Shocknavíc je mám první den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 tak to Ti teda drzim palce aby ten AR aj tak ostal.. viem o konkretnom pripade tohto modelu, kde bol ten AR velmi nachylny - ked tak davaj pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 tak to Ti teda drzim palce aby ten AR aj tak ostal.. viem o konkretnom pripade tohto modelu, kde bol ten AR velmi nachylny - ked tak davaj pozora to zase ne, až pujde do pryč tak tam prostě nebude, já hodinky zbytečně nelikviduju ale ani nešetřim, když je něco vodotěsne tak to macham ve vodě, když nárazuvzdorné tak s tim klidně štípu dříví, hodinky se musí nosit, jinak nemá cenu je kupovat, nosil jsem pravidelně Da Vinci, Freak, nosím i IWC pilotky a Glashutte tak abych nenosil tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 tak to Ti teda drzim palce aby ten AR aj tak ostal.. viem o konkretnom pripade tohto modelu, kde bol ten AR velmi nachylny - ked tak davaj pozor Mám model M8 už skoro 3 roky a AF js celkem v pohodě. Mám na něm asi dva škrábance, ale není to skoro vidět. Pokud by mě to vadilo, tak si prostě nechám AF odleštit nebo vyměnit sklo.Spíš mi vadí, že AR není tak dobrý jako na V1 (tam je perfektní). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 a to zase ne, až pujde do pryč tak tam prostě nebude, já hodinky zbytečně nelikviduju ale ani nešetřim, když je něco vodotěsne tak to macham ve vodě, když nárazuvzdorné tak s tim klidně štípu dříví, hodinky se musí nosit, jinak nemá cenu je kupovat, nosil jsem pravidelně Da Vinci, Freak, nosím i IWC pilotky a Glashutte tak abych nenosil tyto ..spravny pristup, hodinky maju sluzit majitelovi a nie opacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Tak chlapci o chvíľu sa pridám aj ja :-) keď dôjdu hodím foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se