JimmyTulip Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Tak nějak začínám této zančce propadat ( jako jedné z mnoha :-P). Dáváte sem krásný kousky. Mohu se zeptat odkud kupujete nebo jaký byste doporučili shop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Tak nějak začínám této zančce propadat ( jako jedné z mnoha :-P). Dáváte sem krásný kousky. Mohu se zeptat odkud kupujete nebo jaký byste doporučili shop?http://www.kabtime.eu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Hodinky došli pridávam foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Tak jsem také podlehl Lum manii a mám V3 fantomy. Jsou pěkný, ale vadí mi ta snížená svítivost díky kouřovýmu sklu. No dám tomu ještě chvíli a snad si zvyknu, jinak jdou z domu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrys Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Přátelé, tak Levit je poslal dál. A já se jich velice rád ujal . Takže i já jsem hrdý nositel LUM-TEC hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Ja, ja ja, ja uz se take hlasim, jsem od vcerejska hrdym majitelem funglovek M20. Jsou velke, leskle, tezke a krasne, proste pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri78 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 koukam, ze majitelu je dost, proto se zeptam tady. nemuzu nejak nasadit wolframovy tah na hodinky, procetl jsem nejaka fora, kde pisou, ze s tim muze byt problem, nicmene nejaka prakticka rada konkretniho uzivatele by bodla a ja bych nemusel v pondeli k hodinari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 koukam, ze majitelu je dost, proto se zeptam tady. nemuzu nejak nasadit wolframovy tah na hodinky, procetl jsem nejaka fora, kde pisou, ze s tim muze byt problem, nicmene nejaka prakticka rada konkretniho uzivatele by bodla a ja bych nemusel v pondeli k hodinari. Jestli bydlíš blízko UH, tak se klidně zastav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri78 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 v uh jsem byl na vojne, cca. 90km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 v uh jsem byl na vojne, cca. 90km Klidně se ozvi a zastav, ve středu odpolede pojedu domů z Prahy, nejsi po cestě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 K nasazování wolframového tahu - mám M52, první nasazení tahu proběhlo v Koskomu, když jsem ho zároveň nechal zkracovat, a ani pro "profíka" to nebylo bez potíží. Při nasazení se muselo trochu zatlačit na konce stěžejek směrem k hodinkám, aby zaskočily do dírek v nožičkách, takže byly na těch koncích malinko zahnuté... ale drží to. A od té doby jsem tah nasazoval asi 3x sám, vždycky to chvilku zabere, ale už se zlepšuju :-) Každopádně Lum-tecy mají obrovské plus (aspoň pro mě), že vypadají výborně na kůži a že na tahu jsou to úplně jiné hodinky. A i ta váha kolem 270g je v pohodě :-) A ještě jedna výhoda wolframové slitiny - při nasazování řemenů/tahu se prostě nepoškrábe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri78 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 brnakp, konecne slysim neco, pro me potesujiciho, myslel jsem, ze jsem uplna lama a nejde to jen me.....dnes jdu k hodinari, bo jak se znam, ja jsem schopny poskrabat i sk tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 ...., bo jak se znam, ja jsem schopny poskrabat i sk tah Toho bych se rozhodně nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 brnakp, konecne slysim neco, pro me potesujiciho, myslel jsem, ze jsem uplna lama a nejde to jen me.....dnes jdu k hodinari, bo jak se znam, ja jsem schopny poskrabat i sk tah O poškrabání se opravdu nemusíš bát :-) Akorát jsou na leštěném povrchu hodně vidět šmouhy, ale zase jen z blízka, na dálku se hodinky pěkně lesknou... no příště je před focením pořádně přejedu hadříkem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri78 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 tak chlapi tah je nainstalovan, hodinar rikal, ze to moc dobre neslo, prej u toho stravil celych 15 minut, nicmene tah je na hodinkach(nebo naopak) a vypada to opravdu pekelne, jeste jsem psal do lum tecu USA a nabidli mi, ze mi poslou specialni zakrivene stezejky, tak si to necham poslat a uvidim pro priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil.haus Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 M52 jsem také nějakou chvíli vlastnil a problém se stěžejkami je řešitelný bez ohýbání. Zjistil jsem, že je více druhů stěžejek co do tloušťky. Standardní je 1,70 mm, ale dá se sehnat i 1,45 a potom není s nasazením problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri78 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 mil haus to jsem si taky rikal, ze kdyby tam byla tensi, tak v klidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil.haus Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 musel jsem obejít pár hodinářů a zadařilo se, ale ani většina z nich nevěděla, že je více druhů tlouštěk. Já jsem na to přišel tak, že k hodinkám mi byly dodány dvě stěžejky. Jedna šla nasadit OK a druhá ne. Myslel jsem, že jedna strana je odlišná od té co jde nasadit klasicky. Pak jsem stěžejku přehodil a šlo to. Pak už jenom šuplera a bylo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 mil haus to jsem si taky rikal, ze kdyby tam byla tensi, tak v klidu... Se snižováním průměru stěžejek opatrně, nezapomeňte, kolik ty hodinky váží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil.haus Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 To mě také napadlo, ale když byla dodána originál výrobcem, neviděl jsem zásadní problém. A při tom upevnění bych viděl spíš problém kdyby byl tenčí konec, který zapadne do otvoru - kvůli střihu materiálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se