Radimk Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Zakládám toto vlákno v návalu radosti, zatím ještě nejsem ve stavu přidat nějaké fotky.První dojem je skvělý, hodinky naprosto dle očekávání. Trochu nepohodlí způsobila standartní délka řemene, takže jak přijdu domů nasadím na plonkovního XL žraloka.A zkusím i fotku.Kvalita na první dotek bezchybná, na rzce sedí jak pr.del na hrnec, a ani se mi nechce je sundat.Jsou to mé konečné denní hodinky. Bez diskuze.Pásek vidím- nějaký černý, možná hladký, červené prošití...Užívám si první dojem!!Dodání - samozřejmě bezchybný ChronoshopJen medvídky kluci zaměnili za "dospělejší" prezent , ihned použit jako záchranný hlt při rozbalování.Více později.
Radimk Odesláno 16. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Takže pár rychlých rychlocvaků po příchodu domů. Hodinky převlečeny na žraloka od Di-modell, ale není to ono. Nicméně z ruky nepůjdou. Velikost je naprosto ideální, váha nepatrná, prostě sedí.Červená vteřinovka je spestření, a jediný dráždivý bod celých hodinek, plastický index na 12-té hodině je matný a tmavý, takže je jen zvýrazněním vrcholu ciferníku a neruší.Korunka je masivní, možná až zbytečně, v podstatě ji asi nebudu často potřebovat, pokud bude dodržena elementární přesnost.K hodinkám jsem dostal original kůži - a navíc i kůži na překlopce. Kůžička je jemná, měkká, ale bohužel jen standartní velikost, takže ji nepoužiju. Bohužel. Červené prošití sedne naprosto dokonale, ale už mám vyhlédnutého Hirsche, ten bude dostačující.Balení je střídmé a přesně sedne k tomuto typu hodinek. Je ale dokonale zpracované, přesně padnoucí a z kvalitních materiálů.
bohus76 Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) Zdar,gratulace k vánočnímu dárku.Vypadají super a dokonce se mi líbí i ta datumovka,ikdyž obvykle nemám dvojitou rád.Zeptám se jen na rozměr /jsem líný hledat/ a pochlub se ještě potom fotkou na ruce,jak je budeš mít na co obout.To jsi fotil v zoologické ve Zlíně? Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem bohus76
bandicoot Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Mám teď období, že mě tenhle design moc baví. Podobně vyčnívající korunku mají i moje Sinn 657. A taky jí nepoužívám. Mám je týden a "utekly" za tu dobu o 2 sekundy do plusu.
Radimk Odesláno 16. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 To jsi fotil v zoologické ve Zlíně? To je naše soukromé ZOO. Gekončík je čersvě svlečený, tak je jak modelka. A klacek je sousedův. Ucvakl sem mu trnku u země.. K ptákovi je nedám, obvykle mi zežere řemen. A morčátko by je asi dorasovalo komplet. Rozměry a TTD: Movement: ETA 2836-2 Self-winding, mechanical movement 25 jewels 28.800. bph Shockproof according to DIN 8308 Anti-magnetic according to DIN 8309 Oscillating weight decorated with Geneva stripes Movement gilded Functions: Hour, minute, permanent central sweep second Day/Date Case: Stainless steel, nickel-free, bead-blasted, entirely hardened Ice-hardened to 60 HRC or 710 Vickers Integrated anti-magnetic inner cage, anti-magnetic to 80.000 A/m or 100 mT Sapphire crystal with anti-reflective coating on both sides, extremely scratch-resistant Crystal gasket resistant against UV radiation Solid screw back with O-Ring Viton? gasket Permanent lubrication of crown via lubrication cell Screw-down crown with protective shoulders, crown tube screwed into the case for easy maintenance ("System Damasko") Crown, stem, and tube hardened to 60 HRC Water resistant to 10 bars/100 metres according to DIN 8310 Crystal has a secure fit even in case of a sudden negative pressure Dial: Matt black, hour indices with white luminous compound, red index at 12 Hands: Hour and minute with white luminous compound Seconds hand painted with special colour in red Strap: Calfskin, black, optionally with bead blasted steel buckle, folding clasp or "BUND" - Type Aviators' strap Optionally with rubber strap and bead blasted steel buckle Dimensions: Case diameter: 40 mm Overall height: 12,20 mm Lug width: 20 mm Weight without strap: 72 grams V podstatě komplet stejné jko DA36 ( Alda), jen cifr je trochu civilnější. A domácí estét mi ho pochválil. Fotky na ruce zkusím zítra.
Radimk Odesláno 16. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Mám teď období, že mě tenhle design moc baví. Podobně vyčnívající korunku mají i moje Sinn 657. A taky jí nepoužívám. Mám je týden a "utekly" za tu dobu o 2 sekundy do plusu. Vypadají tak ""obyčejně"", až to děsí. A přitom je to taková lahůdka.. Jo, Sinn, velmi blízcí " sourozenci". Ty tvary jsou hodně podobné. Ale to je v pořádku, slouží ke stejnému účelu, takže to vyplývá ze stejného zadání a řešení.
bil Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Parádní hodinky Radime,gratulace k pěknému vánočnímu dárku
robo Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Čistý pekný dizajn, nič ma na nich neruší a skoro som zabudol Gratulujem
Alexion Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) gratulujem ku kupe. damasko robi uzasne hodinkybonus v podobe druheho remena s preklapacou sponou je parada, asi si tu preklapacku obstaram. Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem Alexion
PhoeniX Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Super hodinky, imponuje mi jejich jednoduchost. Už si také dokáži zdůvodnit, proč na číselníku používají ten kříž. Jako celek - PARÁDA.
Radimk Odesláno 17. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Tak jak pasují na ruce? Skvěle.Prvních 24 hodin nešly dolů, jsou opravdu jako přirostené.Žraloka jsem techce vytunil ( primitivní, ale účinnou metodou- červenou lihovkou) a z bílého prošití je červené, které pasuje k indexu a hned je to lepší.Ale stejně, bude to chtít něco nového..
Radimk Odesláno 17. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Edit už jsem nestihl.Ruka má obvod cca 21cm. Nosil sem už i 47, ale tohle je pohodlnější.Výška 12mm vleze i pod volnou manžetu, takžeopravdu nositelné pro všechny případy.
M-72 Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Gratuluji k výběru, parádní hodinky. Mně by bohužel vadilo jen těch 40mm
Vit Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Radime gratuluju, sednou ti skvěle. Tu ještěrku si pěstuješ na řemen?Co to máš na dně? Nějaký písek?
quequeek Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 krásně sladěné "left handed", rudá vteřinovka nemá chybu
Chorche Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Velká gratulace! Posledních 14 dní nad nima intenzivně přemýšlím a asi to budou moje další hodinky, takže díky za hodně fotek A sedí ti perfektně.
Radimk Odesláno 17. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Díky všem. Dnes mě v hospě všichni překvapili- nevšiml si jich nikdo. Jsem spokojen. Tu ještěrku si pěstuješ na řemen? Co to máš na dně? Nějaký písek? Z té ještěrky by bylo prd, jsou to drobci. Anavíc kůžička jemná, sametová.. Písek je pouštní, má kulaté zrnka, žádný ostrý štěrk a dobře se jim na tom bydlí.. ta červená barva je jen lahůdka, nějaká místní odrůda. dá se to u nás koupit. Na žlutém ty potvory nevynikly.
Chorche Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2011 Díky všem. Dnes mě v hospě všichni překvapili- nevšiml si jich nikdo. Jsem spokojen. Cože? Nikdo si jich nevšiml? Vždyť jsou boží. Asi je to chronobundem, protože mně přijdou nepřehlédnutelné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se