Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Díky za pochvalu.

Xenomorfus: Můj psychiatr (manželka) říká - cituji: "Hodinky jsou v pohodě.". Tak to mám asi štěstí.

casiotron: Je vidět, že děláš čest svému nicku. I přes slabší kvalitu fotky z mobilu ses trefil přesně. No a pak to pokračuje dalšími Casio, Seiko, Pulsar, Citizen, atd. atd. Ale to už není v "mlze" vidět.

Odesláno

Vážně? Tak to díky. A přitom vznikla dá se říct náhodou.

Normálně jsou hodinky ve vitríně, ale nedávno jsem se stěhoval, tak byly v krabicích. Tak jsem je chtěl "vyvětrat", tak jsem je vyskládal na stůl a jen tak cvaknul mobilem.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Teeda kalkulajdy mne moc neberou, chtel jsem jen sem prihodit muj nedavny prirustek, ale ta lajna je fakt skvela...

Jak rikam na Calc. nejsem jen kdyz mne neco fakt padne do oka a za rozumcenu... a to tyto Citizen 49-9714 byly.

Paradni All SS + sklo... a vse krasne funkcni.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Panove diky, jen mi trochu kazi radost neorig. band , snad casem dopasuju jeste neco vic vhodnejsiho.

Odesláno

Super hodinky, super stav, pásek časem seženeš. Tyhle nemam a čekam, kdy se k nim dostanu za rozumnou cenu, ale ony jsou za rozumnou cenu jen vraky nebo polovraky.

Odesláno

Ty jsou super. Mám je taky i s orig. páskem. Bohužel vytopené. Takže nefunkční a displej má na sobě takové mapy (od vody).
Tak kdyby jsi zjistil, že "na kalkulajdy fakt nejsi" a chtěl ses jich zbavit, tak dej vědět. :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...