Frostie Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Radši snad ani ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Jeden pohled do dáli. Bohužel mám krátký stůl, tak tam toho není ani polovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Ovšem! Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Já to říkám pořád.. je to nemoc... :-)... Parádní a skoro nekonečné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 uzasne stromoradie:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Bomba, super!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 ... a co na to rika Tvuj psychiatr? :-).To bych chtel videt nazivo! Kloboucek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Casio C-80, C-701, C-801, CA-901, 2x CA-851, CFX-200 (nebo CD-401), CD-40, CFX-20..... nebo tak nějak, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Tomu se říká vášeň Moooc pěkná sbírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Díky za pochvalu. Xenomorfus: Můj psychiatr (manželka) říká - cituji: "Hodinky jsou v pohodě.". Tak to mám asi štěstí. casiotron: Je vidět, že děláš čest svému nicku. I přes slabší kvalitu fotky z mobilu ses trefil přesně. No a pak to pokračuje dalšími Casio, Seiko, Pulsar, Citizen, atd. atd. Ale to už není v "mlze" vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 @Hantronix - tak tohle je jedna z nejlepsich fotek na Chronomagu. A ted nemam na mysli jeji provedeni pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Vážně? Tak to díky. A přitom vznikla dá se říct náhodou. Normálně jsou hodinky ve vitríně, ale nedávno jsem se stěhoval, tak byly v krabicích. Tak jsem je chtěl "vyvětrat", tak jsem je vyskládal na stůl a jen tak cvaknul mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Teeda kalkulajdy mne moc neberou, chtel jsem jen sem prihodit muj nedavny prirustek, ale ta lajna je fakt skvela...Jak rikam na Calc. nejsem jen kdyz mne neco fakt padne do oka a za rozumcenu... a to tyto Citizen 49-9714 byly.Paradni All SS + sklo... a vse krasne funkcni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Krásný a nepříliš vídaný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Parádní...není co dodat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Gratuluji, moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Panove diky, jen mi trochu kazi radost neorig. band , snad casem dopasuju jeste neco vic vhodnejsiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Super hodinky, super stav, pásek časem seženeš. Tyhle nemam a čekam, kdy se k nim dostanu za rozumnou cenu, ale ony jsou za rozumnou cenu jen vraky nebo polovraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Ty jsou super. Mám je taky i s orig. páskem. Bohužel vytopené. Takže nefunkční a displej má na sobě takové mapy (od vody).Tak kdyby jsi zjistil, že "na kalkulajdy fakt nejsi" a chtěl ses jich zbavit, tak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se