t2 Odesláno 12. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Ty jsou super! Kalkulačka+melodie+piano+hra! Spousta kalkulaček nemá ani světlo. Jsou boží. Chtělo by to video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Ty jsou funkčně super, ale ten zbytek podcenili. Vzhledem k používání hry se poměrně rychle zničí panel klávesnice. Na gymplu je měla jedna spolužačka a pořád nám je půjčovala a za chvíli byly zničené. Já mám jedny a ty mají navíc i prasklé pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Dnes dalsie ?invalidne?, ale nemenej zaujimave.Maju jednu melodiu,ale da sa na nich zahrat cokolvek ako na piane.Maju aj hru strielacku. Touto cestou vas chcem zas oslovit. Keby sa vam taketo mrtvoly s neposkodenym puzdrom doma valali, tak ich rad odkupim.A5582E74-1DB1-46F3-93EC-CE13ABCC2DD8.jpegC8C5C741-F5DC-4AC1-BBF0-F1AFB416F1FB.jpeg 424D7360-86AD-4A98-85CF-007DE310E9F1.jpegToto vyzerá fantasticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Tak vzhledem k tomu, že kalkulajdy jsou můj šálek kávy, tak se opět přidám.Mám dvoje - jedny Meister Anker a druhé Armitron. Oboje v celkem slušným stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Dnes klasika z dob mojej zakladnej skoly.Vtedy vladli znacky Montana,Marantz,Piratron... Kazdy,kto je podobny rocnik ako ja, mi da za pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Dnes klasika z dob mojej zakladnej skoly.Vtedy vladli znacky Montana,Marantz,Piratron... Kazdy,kto je podobny rocnik ako ja, mi da za pravdu. 8BB503E8-5B22-4D58-93DA-258229465093.jpeg 0AD657EF-0859-480F-BCB5-052D86C437A8.jpegParáda, jinak bezpochyby souhlas. Ještě Kessel, Levis, MBO a pod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Tak tak.Preto som tam dal tri bodky, lebo takto nadranom som si hned nespomenul na vsetky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Tak tak.Preto som tam dal tri bodky, lebo takto nadranom som si hned nespomenul na vsetky.To já taky úplně ne, ale vidím ze jsme cca stejně stáří a máme rádi z podobných období Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Tak to jsme asi podobný ročník. Ty Montany se 7 melodiemi byly moje první digi s kalkulačkou (odhadem II.stupeň ZŠ). Ale měl jsem je v plastu. A ještě pořád je mám.Naši mi je koupili tehdy, myslím, za 300,- Kčs před Tuzexem v Hodoníně.Večer jak budu doma, tak je vyfotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Tak to jsme asi podobný ročník. Ty Montany se 7 melodiemi byly moje první digi s kalkulačkou (odhadem II.stupeň ZŠ). Ale měl jsem je v plastu. A ještě pořád je mám.Naši mi je koupili tehdy, myslím, za 300,- Kčs před Tuzexem v Hodoníně.Večer jak budu doma, tak je vyfotím.Jj, já je měl cca v 7 třídy a pak už to šlo dle nabídky vexlaku a větví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Moje první digi s kalkulačkou byly Levis. Někde zahrabaný je ještě mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Montány s kalkulačkou vidím poprvé. A taky jsem podobný ročník. Stempo, TimeTon, Uranus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Tak tohle jsou ty moje Montany.Jinak těchto typů mám víc pod různými značkami - Montana, Kessel, Levis, Laser, MBO, Rafitron, Delphi, TrendTime, Nordam, Avitron, Marten, ... a pár dalších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Klasika v menej oblubenej zlatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Ty kalkulačkovky se mi začínají líbit čím dál víc. A to jsem si onehdá říkal, že je až tak nemusím a tudíž do své sbírky nepotřebuji :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Tak tohle jsou ty moje Montany.Montana.jpgJinak těchto typů mám víc pod různými značkami - Montana, Kessel, Levis, Laser, MBO, Rafitron, Delphi, TrendTime, Nordam, Avitron, Marten, ... a pár dalších.Digi_calc.jpgTy máš rovno celú plejádu týchto značiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Probírám se takhle šuplíkem s digitálkama a najednou koukám, že mám i jedny kalkulačky. Dostal jsem je už před pár lety od jednoho zdejšího člena, ale ještě jsem je ani jednou nevyfotil. Takže napravuji: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Probírám se takhle šuplíkem s digitálkama a najednou koukám, že mám i jedny kalkulačky. Dostal jsem je už před pár lety od jednoho zdejšího člena, ale ještě jsem je ani jednou nevyfotil. Takže napravuji: DSC_7068.jpgNa tieto som čakal, a myslel som si, že ich tu nikto buď nemá, alebo sa tu ani neobjavia, ale som rád, že sa našiel niekto, kto ich má, a aj ich ukázal, je to pre mňa pekná spomienka, lebo som ich kedysi mal aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Nadielku kalkulackovych Casio mam nachystanu hned, ako ?miniem? ine znacky.Mam ich tiez dost.Dnes je nedela,tak davam zvlasne radio worldtime alarm calculator.Bolo v nich treba vymenit baterku,tak som cvakol aj odhalene vnutornosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) Tak to je paráda. Takovej kousek jsem v životě neviděl.Digi s kalkulačkou...na základce jsem je moc chtěl, ale do roku 83, kdy jsem končil, jsem je neměl. A potom už mě to přešlo. Tak nějak je převálcovaly první kalkulačky s vědeckými funkcemi a možností programovat. Upraveno 15. března 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se