Přejít na obsah

Hodinky s kalkulačkou

t2

Doporučené příspěvky

Ty jsou funkčně super, ale ten zbytek podcenili. Vzhledem k používání hry se poměrně rychle zničí panel klávesnice. Na gymplu je měla jedna spolužačka a pořád nám je půjčovala a za chvíli byly zničené. Já mám jedny a ty mají navíc i prasklé pouzdro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes dalsie ?invalidne?, ale nemenej zaujimave.Maju jednu melodiu,ale da sa na nich zahrat cokolvek ako na piane.Maju aj hru strielacku. Touto cestou vas chcem zas oslovit. Keby sa vam taketo mrtvoly s neposkodenym puzdrom doma valali, tak ich rad odkupim.

A5582E74-1DB1-46F3-93EC-CE13ABCC2DD8.jpeg

C8C5C741-F5DC-4AC1-BBF0-F1AFB416F1FB.jpeg 424D7360-86AD-4A98-85CF-007DE310E9F1.jpeg

Toto vyzerá fantasticky :)

Odkaz ke komentáři

Dnes klasika z dob mojej zakladnej skoly.Vtedy vladli znacky Montana,Marantz,Piratron... Kazdy,kto je podobny rocnik ako ja, mi da za pravdu.

attachicon.gif 8BB503E8-5B22-4D58-93DA-258229465093.jpeg

attachicon.gif 0AD657EF-0859-480F-BCB5-052D86C437A8.jpeg

Paráda, jinak bezpochyby souhlas. Ještě Kessel, Levis, MBO a pod
Odkaz ke komentáři

Tak tak.Preto som tam dal tri bodky, lebo takto nadranom som si hned nespomenul na vsetky.

To já taky úplně ne, ale vidím ze jsme cca stejně stáří a máme rádi z podobných období
Odkaz ke komentáři

Tak to jsme asi podobný ročník. Ty Montany se 7 melodiemi byly moje první digi s kalkulačkou (odhadem II.stupeň ZŠ). Ale měl jsem je v plastu. A ještě pořád je mám.

Naši mi je koupili tehdy, myslím, za 300,- Kčs před Tuzexem v Hodoníně.

Večer jak budu doma, tak je vyfotím.

Odkaz ke komentáři

Tak to jsme asi podobný ročník. Ty Montany se 7 melodiemi byly moje první digi s kalkulačkou (odhadem II.stupeň ZŠ). Ale měl jsem je v plastu. A ještě pořád je mám.

Naši mi je koupili tehdy, myslím, za 300,- Kčs před Tuzexem v Hodoníně.

Večer jak budu doma, tak je vyfotím.

Jj, já je měl cca v 7 třídy a pak už to šlo dle nabídky vexlaku a větví
Odkaz ke komentáři

Tak tohle jsou ty moje Montany.

Montana.jpg

Jinak těchto typů mám víc pod různými značkami - Montana, Kessel, Levis, Laser, MBO, Rafitron, Delphi, TrendTime, Nordam, Avitron, Marten, ... a pár dalších.

Digi_calc.jpg

Ty máš rovno celú plejádu týchto značiek :)

Odkaz ke komentáři

Probírám se takhle šuplíkem s digitálkama a najednou koukám, že mám i jedny kalkulačky. Dostal jsem je už před pár lety od jednoho zdejšího člena, ale ještě jsem je ani jednou nevyfotil. Takže napravuji:

post-437-0-55768400-1584225630_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Probírám se takhle šuplíkem s digitálkama a najednou koukám, že mám i jedny kalkulačky. Dostal jsem je už před pár lety od jednoho zdejšího člena, ale ještě jsem je ani jednou nevyfotil. Takže napravuji:

DSC_7068.jpg

Na tieto som čakal, a myslel som si, že ich tu nikto buď nemá, alebo sa tu ani neobjavia, ale som rád, že sa našiel niekto, kto ich má, a aj ich ukázal, je to pre mňa pekná spomienka, lebo som ich kedysi mal aj ja :)

Odkaz ke komentáři

Nadielku kalkulackovych Casio mam nachystanu hned, ako ?miniem? ine znacky.Mam ich tiez dost.Dnes je nedela,tak davam zvlasne radio worldtime alarm calculator.Bolo v nich treba vymenit baterku,tak som cvakol aj odhalene vnutornosti.

post-61962-0-18460200-1584249994_thumb.jpegpost-61962-0-38365100-1584250013_thumb.jpegpost-61962-0-76087100-1584250031_thumb.jpegpost-61962-0-89780300-1584250058_thumb.jpegpost-61962-0-92385700-1584250079_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tak to je paráda. Takovej kousek jsem v životě neviděl.

Digi s kalkulačkou...na základce jsem je moc chtěl, ale do roku 83, kdy jsem končil, jsem je neměl. A potom už mě to přešlo. Tak nějak je převálcovaly první kalkulačky s vědeckými funkcemi a možností programovat.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...