Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dopytle, co vy rachytici děláte v tomhle vlákně? Člověk by potřeboval podpořit od stejně postižených, a místo toho čte povzdechy nad tím, jak sundat do příštího triatlonu z 69 na 67 kilo?

Ráno jsem se zvážil a mám zpět to, co jsem před čtyřmi lety začal shazovat. Stačily 3 měsíce nehlídání se a mám opět krásných 112 kilo. Takže hurá do shazování! Cílem je být do prázdnin docent.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Čéče, zlatých 112, já po Vánocích stoupl na váhu a 148. Nechce se mi kupovat novou, je jenom do 150, takže asi něco budu muset zhubnout. Což je ostatně důvod, proč jsem do tohoto vlákna nakoukl...

Odesláno

v Americe by sis už musel do letadla koupit 2 místa, takže nová váha je proti tomu za hubičku:-)

Odesláno

Já se marně snažím dostat na 79. Teď visím na 80. Pořád vidím rezervu na břichu, ale nějak se jí nechce pryč. Váha mi ukazuje, pokud jsou ty údaje správné, že mám břicho plný vody. Ale spíš to bude pivo. Jinde už nejspíš není kde brát. :-)

8a02eb539e329c38c75f5c0feeaa3946.jpg

Odesláno

Já se marně snažím dostat na 79. Teď visím na 80. Pořád vidím rezervu na břichu, ale nějak se jí nechce pryč. Váha mi ukazuje, pokud jsou ty údaje správné, že mám břicho plný vody. Ale spíš to bude pivo. Jinde už nejspíš není kde brát. :-)

Tvoje problémy bych fakt chtěl řešit. Nechcete si založit vlákno pro kostlivce? Něco jako - Pomoc! Našel jsem na těle tukovou buňku! chica-anorexica-horrible23-10.jpg?w=1060

Odesláno

Koupil jsem ženě k vánocům váhu od garminu. A ona ji úspěšně ignoruje. Tak se vážím já.

Ještě 3 roky zpátky jsem měl 96 kg. Teď už se tak nějak udržuju.

Odesláno

Koupil jsem ženě k vánocům váhu od garminu. A ona ji úspěšně ignoruje. 

Tak to chtělo hodně odvahy :D Moje manželka my asi úspěšně ignorovala mě, kdybych jí k vánocům koupil váhu :D :D :D 

Odesláno

Tak to chtělo hodně odvahy :D Moje manželka my asi úspěšně ignorovala mě, kdybych jí k vánocům koupil váhu :D :D :D

Trochu mi lepilo, ale já to neutralizoval cestou po Norsku. Ale ona dobře ví, že musí shodit. Jen má silně vyvinutou slabou vůli.

Odesláno

Dopytle, co vy rachytici děláte v tomhle vlákně? Člověk by potřeboval podpořit od stejně postižených, a místo toho čte povzdechy nad tím, jak sundat do příštího triatlonu z 69 na 67 kilo?

Ráno jsem se zvážil a mám zpět to, co jsem před čtyřmi lety začal shazovat. Stačily 3 měsíce nehlídání se a mám opět krásných 112 kilo. Takže hurá do shazování! Cílem je být do prázdnin docent.

přesně!

Tady je to samá muší váha. Já měl pod 80 naposled v prváku. Takže se pojďme bavit o shazování váhy. Jdu do toho s vámi, byť mám hubnutí zakázáno. Do prázdnin chci bejt docent. A bude to dřina. Už sem se tam chvilku pohyboval a bylo to fajn, pak přišel příkaz přibrat, jenže sem to nějak neubrzdil.

Takže sem začal včerejškem a to totální redukcí pečiva. Dneska k tomu konečně dám trošku déletrvající a potící režim ve formě běhu. 

Odesláno

No konečně někdo normální [emoji16]. Já přestal chlastat. Je fakt, že od října jsem pil moc. A já když se napiju, tak žeru. Takže první závazek - měsíc bez alkoholu. Pak výrazně omezit pečivo, zmenšit porce a začít zas pravidelně cvičit, ideálně běhat. S tím ale začnu zvolna, ta váha je přece jen znát.

Odesláno (upraveno)

Aby jsi mohl udelat pletynku tak musis prvni nakynout testo.

Ja jsem zacal radeji uz zacatkem prosince(2x tydne fitko a obden doma rotoped 30minut). Na 180cm 98kg bylo uz moc...po 3 tydnech 96,5 a cil je 85kg. Ale ma slaba vule u jidla a alkoholu je silny protivnik...:-)

Upraveno uživatelem papen
Odesláno

Chlast uplně vynechat nemusíš, ale dej si jen 2-3 dvojdecky suchého týdně, abys neměl velkej absťák

Poprvé v životě to chci zkusit taky bez pečiva, tak sem zvědavej, naštěstí u mě docela dobře funguje věta - "Nepotřebuješ to!" včera sem tahle do pytlíku vrátil hrst nachos:-)))

Odesláno

Je to asi spíš do vlánka "Kila nahoru", ale taky se musím pochlubit - z 83 na 98 kg a jedu dál.

Problém je, že se mi s příbytkem váhy zvýšila i spotřeba (podle mě už tak vysoká), takže jsem na necelých 5000 kcal denně.

Už půl roku jsem přežranej, nevím, co všichni furt řešíte :-)

Odesláno

Klučina na čtverce teda určitě nevypadá na pravidelně cvičícího (myslím posilovnu 2x-3x týdně). Já jsem trojka a chodím tak 2x za 10 dní, ale je to jen doplněk a hlavní sporty mám běhavé. Čili čtverka je klučina, co občas zvedne činku, ale nic pravidelného. 

Když tomu nedáš stravu tak můžeš chodí 6x týdně a budeš vypadat mezi 8-9.

K nám takový dva choděj.

Jinak já 185cm 115kq a podle obrazku 2-3 a marně se pokouším nabrat na 120kg

No jo už nejsem nejmladší.

Před deseti rokama jsem měl 125.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...