Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě tady inspirovali tou váhou od Garminu. Ale skoro bůro se mi dávat nechtělo. Tak jsem prosvištěl několik zahraničních webů, co se tím zabývají a dal na jejich doporučení. Pořídil jsem Nokia Full Body Composition Scale. Umí vlastně to samý, s jediným rozdílem: Do Garmin Connect umí zapsat pouze váhu. BMI index, váha kostí a procento tuku a vody zapisuje pouze do aplikace Nokia HEalth Mate.

Přednosti:

- umí automaticky rozeznat uživatele a ihned po zvážení zobrazí graf s údajem rozdílu proti předchzímu měření 

- automaticky zapisuje data do aplikace, možno propojit i s Garmin Connect (což pro mě bylo důležitý)

- opravdu pěkný vzhled

- poměrně přesné měření

- velká spousta nastavení

Odesláno

Já bych se chtěl jen zvážit, let na Měsíc neplánuju...teď vážně, spíše jsem uvažoval o mechanické váze nebo o něčem jednoduchém a spolehlivém. Tohle mě docela děsí.

Odesláno

Tak jsem se po 14 dnech zdraveho ziv.stylu zvazil a peknych 0.3kg dole... nechci to moc hrotit, abych pak nemel povislou kuzi, to asi chapate, ze? :-)

Odesláno

Od novýho roku jsem ze 122 na 115(pod).

Snížil jsem krmný dávky a každej den bez výjimky běh na Kettleru. Teď 10km, zabere to hodinu.

Po-Pá bez alkoholu, víkend tak 2x0,7 vína, 2 piva a 2dcl destilátu.

Jak to šlo ze začátku rychle, teď se to zpomalilo, ale nedržím dietu, jen se nepřežírám a jím většinu dní rozumně.

Odesláno

Bude to boj kluci, za týden kilo nahoře :eek:  Jak jsem nedávno psal o té chuti na čokoládu, tak jsem prostě na benzínce neodolal a pár obdelníků koupil :lol2:

Odesláno

Já včera 8 piv, 4 velký panáky a spoustu sýra a pokrájených uzenin. Hrůza.... Úplně z toho mám ten pocit jako když si jdeš do kanceláře pro důtku ředitele školy, žmouláš čepici a víš, že je všechno špatně :D 

Odesláno

Mě tady inspirovali tou váhou od Garminu. Ale skoro bůro se mi dávat nechtělo. Tak jsem prosvištěl několik zahraničních webů, co se tím zabývají a dal na jejich doporučení. Pořídil jsem Nokia Full Body Composition Scale.

Tuhle?

https://www.sunnysoft.cz/zbozi/036PNO-537/nokia-chytra-vaha-body-full-body-composition-wifi-cerna.html?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc

Odesláno

Podíval bych se po nějaké Xiaomi, bude kolem litru a své též odvede. Kolega je spokojen.

Já vlastním Polar, ale to jenom, protože mám u nich databázi. Jinak je úplně blbá, ale váží.

Odesláno (upraveno)

Jo, to je ona. Já kupoval bílou z Alzy za 1.999,- Kč

A seš teda spokojenej, dělá to co má, mám právě taky problém s noname váhou, že během 24 hodin mám rozdíl klidně 2-3 kg a váží prostě divně

díky

a origo appka dobrá?

https://itunes.apple.com/us/app/nokia-health-mate/id542701020?mt=8

Upraveno uživatelem Moty
Odesláno (upraveno)

Jsem moc spokojenej, funguje to přesně jak jsem chtěl. 

Originální appka je fajn, nabízí grafy, záznamy, možnost vlastní editace a co je fajn, že se dá váha propojit s více účty najednou. To znamená, že když se váží jiný člen rodiny, tak ten údaj přijde na jeho telefon. Naíc podporuje export dat do aplikací Runkeeper, MFP nebo Google Fit a dalších.

Měl jsem předtím váhu Sencor a ta si opravdu vážila co chtěla. Tuhle jsem objednával na základě mnoha pozitivních recenzí v zahraničí. 

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno

Jez hořkou, ty se tolik nesni a je i o neco zdravejsi :-)

Bude to boj kluci, za týden kilo nahoře :eek:  Jak jsem nedávno psal o té chuti na čokoládu, tak jsem prostě na benzínce neodolal a pár obdelníků koupil :lol2:

Odesláno

Bude to boj kluci, za týden kilo nahoře :eek: Jak jsem nedávno psal o té chuti na čokoládu, tak jsem prostě na benzínce neodolal a pár obdelníků koupil :lol2:

To nevim kolik bys musel zpapat cokolady,aby si po ni pribral.To si jedl spatne a hodne celej tejden spis ne?:-))

Odesláno

To nevim kolik bys musel zpapat cokolady,aby si po ni pribral.To si jedl spatne a hodne celej tejden spis ne?:-))

Kdepak, stačí mě opravdu strašně málo. Je to takový dar z nebes, když nejím, letí mě váha strašně rychle dolů, ale zároveň stačí kvalitní snídaně, oběd, večer čokoláda a přes den dokážu nabrat i dvě kila. Fakt, s manželkou jsem se jednou vsadil že za den a noc zhubnu tři kila a pak je zase za den a noc naberu zpět a stalo se :-) Stačilo nepapat a fyzicky se námahat a pak se prostě jen kvalitně najíst a ležet v gauči :-) Mluvíme ale o mé standardní váze okolo osmdesát, okolo sedmdesát pěti už to začíná být boj.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...