Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Ja to mam podobne. Cely zivot tucko, na zakladnej skole 90kg. Potom som zacal cvicit na strednej a tuk siel dole. Vzdy som sa vsak drzal na 86-92kg. Teraz momentalne 88-89kg pri vyske 181cm, ale potrebujem sa dostat na 84kg, vtedy sa citim dobre. Beham 3-4x do tyzdna (5-7km), jem pomaly menej ako moja manzelka (52kg) a neviem sa dostat pod 88kg. Skusal som vysadit alkohol ale malo to nulovy efekt. Asi to bude sladkym, cokoladu si neodpustim.

Teraz najblizsie 2 mesiace skusim jemne upravit jedalnicek, uplne vysadim sladkosti,ostatne necham tak, stravujem sa zdravo, pecivo necham v jedalnicku, zjem tak maximalne rozok za den. Ak nezaberie vysadenie sladkeho tak sa nato asi vyseriem :(

spíš dostatečně? A nejíš toho naopak už zase moc málo? Tělo si potom myslí, že je krize a moc váhu dolu nepustí.

Spim malo, mame 11mesacne dieta... mozno to bude tym.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, ja fcera stoupnul na vahu a malem me smejklo.. 84,8.. děs. tolik jsem jeste nikdy nemel.. pritom dziny 32 jsou mi porad volny v pase.. :rolleyes: .. je pravda, ze 3 plznicky denne si posledni dobou dam...

.. nejlepsi vahu jsem mel pred par lety, 72-74.. to jsem nekolikrat tydne chodil na in-line (i v lednu!) a denne delal 280 kliku a 280 sklapovacek v seriich po 40.. za pul roku jsem mel na brise varhanky a citil jsem se skvele.. no jo, mel jsem tenkrat motivaci..

Odkaz ke komentáři

Takže chápu to dobře, že když teďka začnu běhat, tak zhubnu ať chci nebo nechci? Když sem předtím nikdy neběhal. Hlavně nechci přestat chlastat. Stačej mně 4-5kg, abych se dostal pod 85 kilo.

Podla mna ano. Ak si predtym nebehal, malo by to zabrat

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Takže chápu to dobře, že když teďka začnu běhat, tak zhubnu ať chci nebo nechci? Když sem předtím nikdy neběhal. Hlavně nechci přestat chlastat. Stačej mně 4-5kg, abych se dostal pod 85 kilo.

běhej pomalu a pravidelně a zhubneš i když nic jinýho nezměníš. tu moji bez sklenky vína jsem neviděl ani nepamatuju, jí co uvařím a co začala běhat tak má 11 kg dole z 65 na 54. důležitý je ale běhat a nezadýchat se protože potom už nejsi v aerobním pásmu a spaluješ cukry který se ti okamžitě po prvním jidle doplní.

pokud to někdo myslí vážně tak vyšla super kniha z-hubenoura-tloustikem-a-zase-zpatky a stojí zato si ji přečíst.

drew_20120606094536_320_240.JPG

Odkaz ke komentáři

@Zmizík: Ano, měl bys. Ale žádný z receptů takhle po netu nikdy nebude 100%. Obvykle je potřeba k té pohybové aktivitě i změnit jídelníček, a alkohol je první věc, na kterou se zaměří každý výživový poradce nebo trenér - především proto, že alkohol je stejná energetická bomba jako škvarky (a tuky vůbec).

@IzTaPa: Weight loss zone je pod cardio? Tohle neznám. Vím jenom tolik, že v praxi na rozdíl od učebnicových pouček neexistují hranice typu "odtud potud spaluju cukry a odtud už tuky" - tělo samozřejmě bere energii ze všech souběžně, podle typu zátěže v různých poměrech. Nechci se tahat o slovíčka, k čemuž vede jakékoliv zjednodušení, a nechci tady psát sáhodlouhé romány, k čemuž vede pokus o podrobné vysvětlení (a navíc nejsem odborník, jenom mám něco načteno a o dost méně vyzkoušeno). Můžu jenom naťuknout: "Tuky hoří v sacharidovém ohni".

Jo a z vlastní zkušenosti (sundal jsem před dvěma roky za 3 měsíce 15 kilo) si myslím, že když chci hubnout, tak bez občasného boje s pocitem hladu nebo s "mlsnou" to prostě nejde, občas člověk prostě musí zatnout zuby. Bez práce nejsou koláče.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem to skoro stejně jako ty....běhal jsem 100 km měsíčně,zhubnul jsem cca po 5 měsících,celou tu dobu nic.Už jsem si říkal,že to není možný,jím celkem málo,ale chlastám víno.Jeden měsíc jsem omezil pití a šlo to dolů o dost rychlejc,nevím jestli by to šlo stejně rychle,kdybych to neomezil.Jinak klasika,po roce běhání teď měsíc pauza,mám úplně vyrasovaný kolena a kyčle...Jinak ještě moje zkušenost,nohy mě nebolej když běhám na trenažéru,ale zase to není vono jako venku no.

Nejlíp se mi hublo na elipticalu-10kg za dva měsíce,6krát tejdně 45 minut:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Měl jsem to skoro stejně jako ty....běhal jsem 100 km měsíčně,zhubnul jsem cca po 5 měsících,celou tu dobu nic.Už jsem si říkal,že to není možný,jím celkem málo,ale chlastám víno.Jeden měsíc jsem omezil pití a šlo to dolů o dost rychlejc,nevím jestli by to šlo stejně rychle,kdybych to neomezil.Jinak klasika,po roce běhání teď měsíc pauza,mám úplně vyrasovaný kolena a kyčle...Jinak ještě moje zkušenost,nohy mě nebolej když běhám na trenažéru,ale zase to není vono jako venku no.

Nejlíp se mi hublo na elipticalu-10kg za dva měsíce,6krát tejdně 45 minut:-)

Nikam pro žádný boty nejedu, de se zjistit, co to je ten elastikar.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Já když se vážím tak vždycky zatáhnu břicho .

:lol2:  :thumbsup_anim:

Já svoji váhu trochu prožívám, to je fakt, protože mi před cca 10 lety coby mladíkovi v plné síle, když jsem začal mít problém ušlápnout kolo a následně i chodit, doktor diagnostikoval artrózu II. - III. stupně (IV. stupeň = výměna kloubů za umělé) - takže jsem šel na nejnižší možnou váhu, abych kloubům odlehčil. Krom toho jsem taky začal cvičit, abych zpevnil koubní pouzdra, což hodně pomáhá, a snažím se co nejpestřeji hýbat, aniž bych klouby přetěžoval - to taky pomáhá. Když to člověk nepřehání, tak i s touhle diagnózou se dá rekreačně vytrvalostně běhat. Tož tak.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Zmizík  :lol2:  žádnej elastikar ale tohle, ale radši na to nelez, nebo Tě to fakt zbije      :mummy:

myslíš tu slečnu? Vypadá mírumilovně, tak jako soustředěně. Proč by ho mlátila?

Odkaz ke komentáři

Nikam pro žádný boty nejedu, de se zjistit, co to je ten elastikar.

já vím co to je Multicar. S tím se kolikrát zapotíš taky pěkně. Třeba když ti z kopce rupnou brzdy. Taky se na tom dobře posiluje a 10 kilometrů vydá za solidní masáž úplně všeho.

post-2302-0-05352600-1389024392_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Challenge accepted - po novém roce do toho jdu taky. Když to napíšu sem, budu mít i nějaký "morální" závazek :)

Jednou jsem se do toho již obul a z metráku to srazil na asi 83 kilo a to díky intenzivní kombinaci posilování / cyklistiky. Pak si mě ale nabrnkla moje milá, já začal třetinu dne trávit sezením na zadku v práci a tak jsem se vrátil hezky na původní jateční váhu. Zajímavé je, že teď můžu žrát první poslední a ten metrák si držím, nahoru to prostě nejde (uf).

Startuju na 101kg při 180cm, fajn by bylo dostat 85-90.

Edit: http://www.cviceni-doma.cz/cvicebni-plany/ tehdá jsem cvičil podle tohoto - minimálně jako nástřel "jak na to" je to velmi dobré. Později jsem přešel na P90X, ale to byl fakt brutus :)

Upraveno uživatelem dieegoo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...