Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

za jaku dobu si zobral 5 kil?

mno klasika, od Vánoc....sem se rozezral a rozpil.....:D

panedge: já už to loni zkousel s behanim..a vydržel jsem 2,5 měsíce...pak mě to přestalo bavit, když jsem shodil nějaký to kilo. a hlavně to bylo taky v zimě a ve sněhu mě to fakt nebralo....tak nevím, jak s tím skakanim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za mesiac 5 kil to rozhodne svaly nebudu:-) Hadam, ze strava je hodne na hovno. Ked s tym chces skutocne nieco robit, chce to pojat komplexnejsie ako len skusit skakat na svihadle. Potom samozrejme nebudes vidiet ucinok, budes z toho frustrovany a len prestanes.

Odkaz ke komentáři

no vanocku urcite z lehsedu neudelas. kdyz mas cejchu .) nejdriv ji musis shodit. Pod tukem samo svaly jsou a citis je zpevneny ale nevylezou. Je potreba delat trosku toho kardia:) 

pry se dobre hubne skakanim pres svihadlo. ja to nastolim od pondeli :)

Hele,taky nemam cejchu,ale skoky pres svihadlo diky kolenum nejsou pro me (celkem 7 operaci),nemas tam neco jinyho?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

ne dva prsty na levý ruce, a buď prosím tako hodnej přestaň urážet nesmyslnýma reakcema..chápu že tě můžeš štvát, že s tim nemůžeš hnout ale chovat se jak tříletý dítě co mu berou hračku myslim že ne,radši mě ignoruj..

Nechci ti do toho kecat ale měl bys zase začít žrát, ty tvoje hysterický reakce nesvědčej vo nějaký duševní pohodě. :D :D :D 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...