Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 za jaku dobu si zobral 5 kil?mno klasika, od Vánoc....sem se rozezral a rozpil..... panedge: já už to loni zkousel s behanim..a vydržel jsem 2,5 měsíce...pak mě to přestalo bavit, když jsem shodil nějaký to kilo. a hlavně to bylo taky v zimě a ve sněhu mě to fakt nebralo....tak nevím, jak s tím skakanim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tobtob Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 za mesiac 5 kil to rozhodne svaly nebudu:-) Hadam, ze strava je hodne na hovno. Ked s tym chces skutocne nieco robit, chce to pojat komplexnejsie ako len skusit skakat na svihadle. Potom samozrejme nebudes vidiet ucinok, budes z toho frustrovany a len prestanes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 to určitě nebudou tak pivní a ze sladkyho. budu muset zase omezit...tak na 187cm mám teď 87 kilo, ale při těch 82-3 sem se cítil líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tobtob Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak to si zas hodne v pohode nie? Skor by som este trochu pribral(osobne). Ja mam 170 a viac ako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 není to tak hrozny...ale byla by tendence k nárůstu proto musím zakročit včas nikde vyloženě speky nemám, jen ten pivní mozol se začíná zjevovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tobtob Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 u teba imho uplne staci, ked prestanes zrat cukor a pridas v rozumnej miere aktivitu. hoc aku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak to ja mam 178cm a cca 85kg a jako spokojenost neni teda urcite :/ je potreba zakrocit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 jj..proto chci začít to břicho posilovat...(nějaký aktivity páchám - bajk, hokej). Snad něco ubyde...a omezit to pivo nebo se s ním na nějakou dobu rozloučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 no vanocku urcite z lehsedu neudelas. kdyz mas cejchu .) nejdriv ji musis shodit. Pod tukem samo svaly jsou a citis je zpevneny ale nevylezou. Je potreba delat trosku toho kardia:) pry se dobre hubne skakanim pres svihadlo. ja to nastolim od pondeli Hele,taky nemam cejchu,ale skoky pres svihadlo diky kolenum nejsou pro me (celkem 7 operaci),nemas tam neco jinyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Ja se hejbu podle me dost,denne nachodim cca 12km,dle krokomeru,nepiju-jsem naprostej abstinent. Takze je to jasny,jsem starej a moc zeru,ach jo -((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 http://feminity.zoznam.sk/c/892480/ hopsanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Nes*r, já mám při stejný vejšce 99kg a to už jsem 3,5kg zhubnul.85kg je můj vysněnej cíl. :-) tak to ja mam 178cm a cca 85kg a jako spokojenost neni teda urcite :/ je potreba zakrocit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Jelikož mě tady někdo osočil, že ty bludy co jsem psal níže nefungujou tak jsem se z pondělních 116,8 posunul na dnešních 113,6..a bez hodin čtení různých pouček.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Jelikož mě tady někdo osočil, že ty bludy co jsem psal níže nefungujou tak jsem se z pondělních 116,8 posunul na dnešních 113,6..a bez hodin čtení různých pouček.. Sis uříznul nohu pod kolenem ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 ne dva prsty na levý ruce, a buď prosím tako hodnej přestaň urážet nesmyslnýma reakcema..chápu že tě můžeš štvát, že s tim nemůžeš hnout ale chovat se jak tříletý dítě co mu berou hračku myslim že ne,radši mě ignoruj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tobtob Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Nes*r, já mám při stejný vejšce 99kg a to už jsem 3,5kg zhubnul.85kg je můj vysněnej cíl. :-)nemate ten limit nejak hodne nizko? Ved pri takej vyske a vahe to je vizla. 100 je imho v poho. pokial z toho neni 10 na pupku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak jsem hned nabuzenej dorazil z práce domů a dal jsi serie na břicho 5 x 20 na dolní břišáky a to samé na spodní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak jsem hned nabuzenej dorazil z práce domů a dal jsi serie na břicho 5 x 20 na dolní břišáky a to samé na spodní A zabralo to ? Vypadá to už jako na tom videu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) jj...už mám valchu jako prase... mno, plánuju to praktikovat každej den...tak uvdidíme....BTW ta na tom videu....není to špatný Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 ne dva prsty na levý ruce, a buď prosím tako hodnej přestaň urážet nesmyslnýma reakcema..chápu že tě můžeš štvát, že s tim nemůžeš hnout ale chovat se jak tříletý dítě co mu berou hračku myslim že ne,radši mě ignoruj..Nechci ti do toho kecat ale měl bys zase začít žrát, ty tvoje hysterický reakce nesvědčej vo nějaký duševní pohodě. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se