Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

za jaku dobu si zobral 5 kil?

mno klasika, od Vánoc....sem se rozezral a rozpil.....:D

panedge: já už to loni zkousel s behanim..a vydržel jsem 2,5 měsíce...pak mě to přestalo bavit, když jsem shodil nějaký to kilo. a hlavně to bylo taky v zimě a ve sněhu mě to fakt nebralo....tak nevím, jak s tím skakanim...

Odesláno

za mesiac 5 kil to rozhodne svaly nebudu:-) Hadam, ze strava je hodne na hovno. Ked s tym chces skutocne nieco robit, chce to pojat komplexnejsie ako len skusit skakat na svihadle. Potom samozrejme nebudes vidiet ucinok, budes z toho frustrovany a len prestanes.

Odesláno

no vanocku urcite z lehsedu neudelas. kdyz mas cejchu .) nejdriv ji musis shodit. Pod tukem samo svaly jsou a citis je zpevneny ale nevylezou. Je potreba delat trosku toho kardia:) 

pry se dobre hubne skakanim pres svihadlo. ja to nastolim od pondeli :)

Hele,taky nemam cejchu,ale skoky pres svihadlo diky kolenum nejsou pro me (celkem 7 operaci),nemas tam neco jinyho?

Odesláno

Ja se hejbu podle me dost,denne nachodim cca 12km,dle krokomeru,nepiju-jsem naprostej abstinent. Takze je to jasny,jsem starej a moc zeru,ach jo -((.

Odesláno

Nes*r, já mám při stejný vejšce 99kg a to už jsem 3,5kg zhubnul.

85kg je můj vysněnej cíl.

:-)

tak to ja mam 178cm a cca 85kg a jako spokojenost neni teda urcite :/ je potreba zakrocit:)

Odesláno

Jelikož mě tady někdo osočil, že ty bludy co jsem psal níže nefungujou tak jsem se z pondělních 116,8 posunul na dnešních 113,6..a bez hodin čtení různých pouček..

Sis uříznul nohu pod kolenem ne ? :lol2:

Odesláno

ne dva prsty na levý ruce, a buď prosím tako hodnej přestaň urážet nesmyslnýma reakcema..chápu že tě můžeš štvát, že s tim nemůžeš hnout ale chovat se jak tříletý dítě co mu berou hračku myslim že ne,radši mě ignoruj..

Odesláno

Nes*r, já mám při stejný vejšce 99kg a to už jsem 3,5kg zhubnul.

85kg je můj vysněnej cíl.

:-)

nemate ten limit nejak hodne nizko? Ved pri takej vyske a vahe to je vizla. 100 je imho v poho. pokial z toho neni 10 na pupku:-)

Odesláno (upraveno)

jj...už mám valchu jako prase... :clap: mno, plánuju to praktikovat každej den...tak uvdidíme....BTW ta na tom videu....není to špatný

Upraveno uživatelem Gustaf
Návštěvník Zmizík
Odesláno

ne dva prsty na levý ruce, a buď prosím tako hodnej přestaň urážet nesmyslnýma reakcema..chápu že tě můžeš štvát, že s tim nemůžeš hnout ale chovat se jak tříletý dítě co mu berou hračku myslim že ne,radši mě ignoruj..

Nechci ti do toho kecat ale měl bys zase začít žrát, ty tvoje hysterický reakce nesvědčej vo nějaký duševní pohodě. :D :D :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...