Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

to by mě zajímalo na co funguješ ?

už zbývaj jenom bílkoviny

Samozřejmě to nejde vypustit úplně, obzvláště cukry, ale třeba pečivo a erteple jsem neměl celej měsíc, sladký taky ne, když červený maso, tak libový, steak aspoň jednou týdně padnout musí, bez toho bych nepřežil, prase za tu dobu 1x a to panenka, jinak kvantum ryb, zeleninu, hodně luštěnin atd... sacharidy jsou skoro ve všem a poctivě se jim vyhýbat je celkem na bednu...jo a za celej metr jsem měl deci sektu brut, na přípitek, jinak ani kapku chlastu, tam je cukr velkej problém... 

Tak to zní fakt zajímavě.... že bych přestal taky chlastat?

Nevím, jestli se to dá považovat za nějakou univerzální dietu, na mě to ale zatím funguje... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hoši energii získáváte jen ze sacharidů. když je nemáte tělo je bere ze svalů a potom i z tuků kdž už není kde brát. zhubnete, to je pravda, ale jen do doby než zase začnete jíst normálně a tělo je pak jak splašený a ukládá všechno. nechci vám kazit radost  ale jen odradit případný další střelce

Odkaz ke komentáři

tak já to merim na normální osobni váze. ikdyz ty hodnoty třeba nesedi presne, tak pohyb a nějaká vypovídající hodnota tam bude. stále dávám rotoped...40min, tak 5x týdne, posilování bricha...+ jednou týdne hokej

Z vlastní bolestivý zkušenosti: k rotopedu je nutný trošku posilovat trapézové svaly. Dlouhodobě rotoped = zkracují se a pak když půjdeš na jaře běhat tak to je maso.

Odkaz ke komentáři

aku vahu pouzivas?

Jinak já žeru všechno...jen jsem fakt trochu omezil sladký a snažím se ho jíst jen dopoledne a chlast jsem minimalizoval...Při vyplňování v kalorickýchtabulkách.cz zjišťuju, že sacharidy mám stejně pořád nad stanoveným procentem. Ale což, aspoň mám energii. Stále si držím výdej nad příjmem o docela slušnou hodnotu. 

tommas4: Zatím žádnou bolest nepociťuju..tělo protáhnu na squashi, na hokeji a pak i venku na bajku. Občas dělám kliky...takže snad to bude v pohodě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

hoši energii získáváte jen ze sacharidů. když je nemáte tělo je bere ze svalů a potom i z tuků kdž už není kde brát. zhubnete, to je pravda, ale jen do doby než zase začnete jíst normálně a tělo je pak jak splašený a ukládá všechno. nechci vám kazit radost  ale jen odradit případný další střelce

O tom žádná, jak jsem už psal, sacharidy jsou v podstatě ve všem, dočasně je musím omezit kvůli játrům, je to ale na dobré cestě... když jsem byl o víkendu na kole, tak jsem právě čekal, že svaly budou v pytli, ale kupodivu nebyl problém, holt je pořád z čeho brát...na váhu toho teď odhadem sežeru o třetinu víc, akorát poněkud jiný věci...

Odkaz ke komentáři

Otazka je, kto kolko tej energie za den telo potrebuje. A ci ju ma zo zloziteho, alebo jednoducheho sacharidu. Ta Mirkova strava nevyzera na prvy pohlad vobec zle.

BTW ten detox, minule doniesol kolega do prace nejake zelene detox tablety z jacmena alebo podobnej veci, no skoro som sa zblul, ked som jednu zjedol:-)

Odkaz ke komentáři

Pánové z vlastní zkušenosti musím nedoporučit posilkového trenéra a výživového poradce Jakuba Podholu, trénoval ve fitku Visla v Bohnicích.
Absolutní nedodržování domluvených termínů, že mám mírně skoliotické držení zad si ani nevšiml... nakonec jsem u něj zadaný jídelníček (po měsící a půl) zrušil (měl být za 14 dní) a on se stejně neozval.

Odkaz ke komentáři

Především gratuluji k pozitivní progresi! To člověka vždycky potěší, když vidí výsledky svého úsilí.

Když ale čtu ty %, tak mi nesedí, že dohromady to dává více než 100% a navíc chybí kosti. Ty taky asi něco váží (tedy pokud nejsi mlž, plž nebo jiný bezobratlí :-))

Odkaz ke komentáři

Jasný. Tak hlavní je, že to je schopné ukázat nějaký trend. O tu změnu (trend) nakonec hlavně jde.

Já mám taky progres. Když jsem při 175 cm výšky přibral až na 98 kilo, tak jsem chtěl dětem na hřišti předvést pár shybů a neudělal jsem ani jeden.

Nyní jsem zhubnul na aktuálních ca 75 Kg a před časem jsem si koupil hrazdu. Dnes jsem hrazdu konečně namontoval a udělal jsem hned 7 shybů. Což mě samotného překvapilo. Takže taky vidím určitý pozitivní progres. On je rozdíl tahat 98 Kg nebo 75 Kg.

Potenciál pro zhubnutí ale pořád vidím. Bohužel mě však rodina v mém úsilí vůbec nepodporuje. Ad 1 manželka dobře vaří a ad 2 neustále mi vyčítá, že cvičím (a věnuji se dle jejího názoru málo rodině), takže pro klid v rodině chodím cvičit nebo běhat hodně brzy ráno, když ostatní spí. Což mi připomnělo, že už musím jit spát, nebo zítra ráno nevstanu :-).

Odkaz ke komentáři

No on ten součet je přes 100 %, protože ty části mezi sebou maj průnik, např. svaly obsahujou poměrně dost vody...

Už jsem přemýšlel, jak bych tohle vysvětlil, ale takhle stručně a jasně, to tleskám, já už byl v hlavně u slohové práce v druhém odstavci :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...