jovani Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 ... lžíci kvalitního kakaa (ne toho sladkýho) ...ake kakao? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Jako určitě rozumná snídaně je základ. Ale aby jen lidi nevěřili zažitým omylům, že je nejlíp v dietě třeba snídať krabicový cornflaky s mlíkem. To je junk už sám o sobě. Sice je to na etiketě zvýrazněné, ale ve skutečnosti je tam toho tak pět procent...jen na chuť. Samotné cornflaky s mlíkem jsem nikdy nepochopil...jako, jednou zkusil a pak nikdy víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Jako student jsem svýho času jídával corflaky zalitý čajem :-) Kakao - normální čistý kakao na pečení. Třeba holandský, Orion atd.Tj. ne granko a pod. směsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 mixit jedu taky...ale spis coko verze do bilyho jogurtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Byl jsem v březnu pod devadesát, nejmíň snad 88.9. Dneska ráno 91.5, ale je to stabilní, takže pohoda. Dlouhodobě bych se chtěl dostat na 185cm/85kg, nějaký ten sval na sobě mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) já snídám mixit už asi rok, 30g + 5 g otrub a cca 120g holandie a nepřijde mi to jako špatná snídaně Upraveno 4. května 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 12g jogurtu na snídani? Nechybí ti tam nula? To je jedna lžíce ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 si byl rychlej, chběla tam nula:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 já snídám mixit už asi rok, 30g + 5 g otrub a cca 120g holandie a nepřijde mi to jako špatná snídaněAhoj kde to kupujes? Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) v MIXIT ??? Upraveno 4. května 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Ahoj kde to kupujes? Sent from my iPad using Tapatalk www.mixit.cz ...já mám teda tu výhodu, že mám možnost odběru kousek od práce, takže bez poštového...a to se vyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Podívám se já snídám manu tak si udělám možná změnu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 já snídám každý den bílý jogurt Hollandia + lžíce medu + pohankové vločky od Druida po tom bych se utlouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Tak já jsem asi jinej, hodím v obchodě do košíku vločky a pár serepetiček do tohojako jsou ořechy, rozinky a míchám si to sám. Kilo vloček stojí asi deset korun, ovocesi do toho nakrájím čerstvý pokud to jde a je to. Zbydou kačky na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Tak já jsem asi jinej, hodím v obchodě do košíku vločky a pár serepetiček do tohojako jsou ořechy, rozinky a míchám si to sám. Kilo vloček stojí asi deset korun, ovocesi do toho nakrájím čerstvý pokud to jde a je to. Zbydou kačky na hodinky na to já jsem línej se přiznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 já snídám každý den bílý jogurt Hollandia + lžíce medu + pohankové vločky od Druida po tom bych se utlouk index.jpgto každý chlap! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Vločky jsou energeticky vysoko takže pro někoho to muže byt malá snídaně Samozřejmě pokud si to počítáš. Příklad 180gtvarohu 20%tuku 2deci zakys mléka a 76 g jablka 1200 kj snídaně a nemám 3 hodiny hlad. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 V autě mam Pokud není prostor si něco na chystat tyčinku guareta Cca 800kj podle druhu zapít 3deci vody. Zase klid na 3hodiny. http://www.drstanek.cz/2-obchod/3-proteinove-tycinky/16-guareta-tycinka-s-prichuti-kapucino-1ks Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 na to já jsem línej se přiznám chápu a jdu si nakrájet zeleninu na sváču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 chápu a jdu si nakrájet zeleninu na sváču Já myslel ráno dneska bude řecký salát, a ten já chystám kupodivu rád...když je po ruce Retsina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se