Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako určitě rozumná snídaně je základ. Ale aby jen lidi nevěřili zažitým omylům, že je nejlíp v dietě třeba snídať krabicový cornflaky s mlíkem. To je junk už sám o sobě.

Sice je to na etiketě zvýrazněné, ale ve skutečnosti je tam toho tak pět procent...jen na chuť. Samotné cornflaky s mlíkem jsem nikdy nepochopil...jako, jednou zkusil a pak nikdy víc...

post-20351-0-81583800-1430729129_thumb.jpg

Odesláno

Jako student jsem svýho času jídával corflaky zalitý čajem :-)

Kakao - normální čistý kakao na pečení. Třeba holandský, Orion atd.

Tj. ne granko a pod. směsky.

Odesláno

Byl jsem v březnu pod devadesát, nejmíň snad 88.9. Dneska ráno 91.5, ale je to stabilní, takže pohoda. Dlouhodobě bych se chtěl dostat na 185cm/85kg, nějaký ten sval na sobě mám...

Odesláno (upraveno)

já snídám mixit už asi rok, 30g + 5 g otrub a cca 120g holandie a nepřijde mi to jako špatná snídaně

post-20025-0-77901000-1430740890_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Moty
Odesláno

já snídám mixit už asi rok, 30g + 5 g otrub a cca 120g holandie a nepřijde mi to jako špatná snídaně

Ahoj kde to kupujes?

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Ahoj kde to kupujes?

www.mixit.cz ...já mám teda tu výhodu, že mám možnost odběru kousek od práce, takže bez poštového...a to se vyplatí :D

Odesláno

já snídám každý den bílý jogurt Hollandia + lžíce medu + pohankové vločky od Druida

po tom bych se utlouk

post-268-0-69312000-1430744809.jpg

Odesláno

Tak já jsem asi jinej, hodím v obchodě do košíku vločky a pár serepetiček do toho

jako jsou ořechy, rozinky a míchám si to sám. Kilo vloček stojí asi deset korun, ovoce

si do toho nakrájím čerstvý pokud to jde a je to. Zbydou kačky na hodinky :)

Odesláno

Tak já jsem asi jinej, hodím v obchodě do košíku vločky a pár serepetiček do toho

jako jsou ořechy, rozinky a míchám si to sám. Kilo vloček stojí asi deset korun, ovoce

si do toho nakrájím čerstvý pokud to jde a je to. Zbydou kačky na hodinky :)

na to já jsem línej se přiznám :)

Odesláno

Vločky jsou energeticky vysoko takže pro někoho to muže byt malá snídaně Samozřejmě pokud si to počítáš. Příklad 180gtvarohu 20%tuku 2deci zakys mléka a 76 g jablka 1200 kj snídaně a nemám 3 hodiny hlad.

Odesláno

chápu a jdu si nakrájet zeleninu na sváču :cheers:

Já myslel ráno :) dneska bude řecký salát, a ten já chystám kupodivu rád...když je po ruce Retsina  :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...