huhu4d Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Mam v nej aj scanner ciatovych kodov takze casto ani nemusis vypisovat jedlo len oskenujes obal a mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Na androidu přímo aplikaci s názvem Kalorické tabulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 (upraveno) Delete. Upraveno 24. prosince 2015 uživatelem slay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Proč je to v "kila dolů"? Máte je do diety? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Už jsou v správné sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Kalorické tabulky mi otevřely oči. Asi každý zhruba ví, kolik bílkovin, cukrů a tuku obsahuje ta která potravina. Jen je líný si to přesně spočítat (tedy já). Kalorické tabulky mám nastavené na 200 B/200 C/50 T a jaké to překvapení, že tolik bílkovin do sebe nenacpu ani s pomocí BCAA, amino a protejňáku. Stanovenou kalorickou hodnotu 2000 Kcal/den není problém dodržet, ale ta skladba... Osobně doporučuji aplikaci vyzkoušet, budete se divit jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 A kde ty tabulky muzu ziskat? Pres Vanoce pocitat kalorie je dost znicujici ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Kaloricketabulky.cz a mají i stejně pojmenovanou aplikaci na iOS, android i windows phone Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Tak to jsou hodne uzitecny stranky! Perfektni! Zeptam se mozna blbe...kolik kalorie ma mit napr.kondicni sportovec? Kolik ceho? To se taky da na techto strankach najit? Nevidim to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Tak to jsou hodne uzitecny stranky! Perfektni! Zeptam se mozna blbe...kolik kalorie ma mit napr.kondicni sportovec? Kolik ceho? To se taky da na techto strankach najit? Nevidim to tam Docela slušně popsáno to je zde, zkus to pročíst pro začátek jestli ti to pomůže.http://jak-hubnout.eu/omezovani-kalorii-kolik-kalorii-omezit-abyste-shodili-jedno-kilo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Tommas4: mas u me obed To nema chybu. Opravdu pekny clanek. Ja mam 177cm 89kg a predstava ze pocitam kalorie,tuky,bilkoviny a sasacharidy je docela znicujici ale koukam ze to jde. Chtel bych hlavne sundat pandero. Chodim plavat,fitko trikrat tydne ale je mi jasny ze bricho se tvaruje u stolu aneb tim co je na taliri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Ještě si dej orientačně do téhle kalkulačky svoje údaje - http://www.mte.cz/bmr.phpa úplně dole budeš mít napsané kolik zhruba by měl být tvůj denní příjem kalorií pro hubnutí,tenhle údaj si dej do té aplikace kalorických tabulek jako výchozí hodnotu, tím pro začáteknic nezkazíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Kdyz ja vylozene nechci zhubnout Vis co me stve? ze kdyz chci zhubnout pandero tak cele telo pujde se svalama dolu Ruce,prsa,stehna. Ale chapu ze bez toho to nepujde. Je to docela veda to stravovani. Vyloucil jsem na nejaky cas prilohy vecer. max.maso se zeleninou,pak vyradil pecivo i sladke mimo vcerejska a dneska. To jsem proste neodolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Když budeš držet bílkoviny relativně ve vyšších hodnotách, tak ty svaly tolik dolů nepůjdou.. A vyřadit úplně pečivo je blbost - samozřejmě tím nemyslím bílé rohlíky, apod. to nemá v jídelníčku co dělat, ale na chlebu, který je celý nebo z velké části z žitné mouky, nevidím nic špatného :-) není nad to, dát si k snídani míchaná vajíčka s cibulkou a šunkou a čerstvý žitný chleba ) mňam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Vajicka nemuzu ani citit. Brrr!!! V jidle a v jakekoliv podobe me nedelaji dobre. Bilkoviny cerpu z masa,ryb,orechu obcas tofu a doplnuju to kvalitnim proteinem kdyz nestiham jidlo v praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Na hubnutí bys měl mít cca 22 kcal / kg tělesné váhy / den. Z toho vycházej. Z toho bys pak měl mít bílkoviny nejmíň 100g (klidně i 150g) den a sachry utahovat - tj. cca 200-250g den max. Zbytek jsou tuky.(To je míněno na osobu okolo 90-95kg.)Cílem je se vejít celkově do těch 22kcal/kg/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirikzostravy Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Ok, tak po docteni vaši diskuse jdu do toho znovu s vama. Budu dávat taky průběžně grafy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Kruciš,tady se na to jde vědecky... Byv tlouštíkem, kterého tlouštíctví už nebaví, našel jsem sobě radu zde: http://liamrosen.com/fitness.htmlSnad to pomůže, uvidíme kolem března. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Ja mam 177cm 89kg a predstava ze pocitam kalorie,tuky,bilkoviny a sasacharidy je docela znicujici ale koukam ze to jde. Chtel bych hlavne sundat pandero.PANDĚRO???? Tvl, Ty nevíš co to je !!!!!! :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 já zacinam až po novým roce...mám 5 kilo nahore... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se