Harwey Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Xeno, vydrzi Ti do Vianoc?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Proto sem to krajel az dneska ;-). Este mam nejake Fuety, Choriza, Jamon Serano, cabajky, klobasy a tak ;-). Tak snad by mohlo ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Tak nazdravie a dobru chut ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Tak kolega dovezl z Maďarska salám Herz. Kdysi to byl přímý konkurent Picku do doby, než ho Pick koupil a zaříznul. Teď značku obnovili, ale s původním Herzem to nemá nic společného. Je to taková lepší vysočina, chuťově nevýrazné, rozhodně to nemá s uherským salámem nic společného. Moje hypotéza je, že Herz teď budou tlačit jako levnější značku a Pick bude nadále prémiová.....tak Vás před tím varuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna No, on takhle na řezu vypadá i uherák Pick v současné době, už jsme jeden čas tady o tom polemizovali a myslím, že se to potvrzuje stále víc a víc - že se i kvalita uheráku zhoršuje (nedělají nám to Maďaři záměrně? ). Přestal jsem ho kupovat v řetězcích v akcích po opakovaném zklamání z kvality, přesněji chuti a chodím k jednomu řezníkovi, který bere ty asi půl metrové štangle a říká, že jedině on má ten "pravý" uherák .... No a je to fakt o něco lepší, ale někdy .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 13. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 4 hodinami, milomac napsal: No, on takhle na řezu vypadá i uherák Pick v současné době, už jsme jeden čas tady o tom polemizovali a myslím, že se to potvrzuje stále víc a víc - že se i kvalita uheráku zhoršuje (nedělají nám to Maďaři záměrně? ). Přestal jsem ho kupovat v řetězcích v akcích po opakovaném zklamání z kvality, přesněji chuti a chodím k jednomu řezníkovi, který bere ty asi půl metrové štangle a říká, že jedině on má ten "pravý" uherák .... No a je to fakt o něco lepší, ale někdy .... Kvalita uherákuPICK ORIGO se určitě nezhoršuje tím jsem si jistý nedávno jsem si kupoval tři šišky a je to to samé jako bylo před 50 lety 30 lety 10 lety i loni ale ten rákoci ten vůbec jako už mi nejede naopak je velmi kvalitní JULISKA ten se prodává hlavně v Německu a občas UNGAR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Ten Herz na obrázku není klasický uherák, ale jenom obyčejný salám Toto je klasický Téliszalámi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 4 hodinami, prizak napsal: Kvalita uherákuPICK ORIGO se určitě nezhoršuje tím jsem si jistý nedávno jsem si kupoval tři šišky a je to to samé jako bylo před 50 lety 30 lety 10 lety i loni ale ten rákoci ten vůbec jako už mi nejede naopak je velmi kvalitní JULISKA ten se prodává hlavně v Německu a občas UNGAR. Vím, že jsi přes PICKa odborník a letitý fajnšmekr, ale třeba záleží taky na tom, kde ho kupuješ. Některé prodejny ho mají volně v nechlazeném regálu, některé zavěšený, některé ho chladí mezi ostatními salámy, někde je volně v košíku (BILLA). Myslím si, že než se dostane od výrobce na pult prodejny, záleží i na tom, jak je skladovaný. Proč by na něm někdy, to už jsem psal minule, narostla místy černá plíseň a byl znatelně jako navlhlý (příklad malé šišky Kaufland Plzeň-Bory). Nebo pak já mám smůlu a natrefím na nějakou horší várku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna U nás v Bille na Slovanech ho pokládají na otevřené chlaďáky, stojící v prostoru zády k sobě. To teplo z výparníků jim dává pěkně na frak. Zkusím to někdy vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna před 15 hodinami, rmx napsal: U nás v Bille na Slovanech ho pokládají na otevřené chlaďáky, stojící v prostoru zády k sobě. To teplo z výparníků jim dává pěkně na frak. Zkusím to někdy vyfotit. Taky jsem ho tam jednou kupoval a myslím, že si to dobře vybavuji. Buď byl volně nebo v takové ošatce, možná, že právě ten z Billy byl tuhý tak, že nešel ani ukrojit (ten byl vhodný ke konzumaci podle kolegy Prizáka, ale zase musí mít člověk v pořádku zuby). Já ho dřív kupoval v Kauflandu, pak jak tu někdo psal, že vždy je OK v Globusu a nakonec ho beru u řezníka v Luně ve Skupovce, kde bere ty štangle okolo 1 kg. Tam jsem zatím jakž takž spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Tomu se říká kombinace, i vnouček začíná chápat dědu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Tak slíbená fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Někdy se někde občas vloudí chybička .... Potraviny na pranýři | nejakostní, falšované a nebezpečné potraviny | PICK UHERSKÝ SALÁM v dárkovém obalu (potravinynapranyri.cz) České obchody prodávaly příšerný salám. Lidé ho kupovali ve velkém. Sníst ho ale nesmíte, jinak skončíte bledě - AAzdraví.cz (aazdravi.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se