Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Kamile to sis ten PICK hodil na vánočku, ne? To je pecen jaksviň ... Hostivařský pecen, jezdím pro něj na Jarov do Kauflandu. Úžasný chleba a vydrží týden a víc jen v utěrce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Počkej to si děláš srandu nebo tohle fakt prodávaj v kaufu . Mno, vypadá moc dobře ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Počkej to si děláš srandu nebo tohle fakt prodávaj v kaufu . Mno, vypadá moc dobře ... Kaufland Voctářova mám blíž, ale tam ho nemají. Je z Hostivařské pekárny, určitě budou prodávat jinde, ale nevím kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Mám to tam kousek, ale z principu K. nevyhledávám. Nicméně pro ten chleba se tam zastavím, protože vypadá moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Prizaku možná by bylo dobrý udělat novou fotku toho tvého přívěsku, pokud ti tedy už neurval v buse zrcátko.A porovnat s fotkou na začátku tohondlec vlákna.Zde na žádost Chosé Borůvčičky. Už se rozrostl, budu muset opatřiti větší kroužek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) Tak a mate dalsi obet. Jedu si ho.koupit do Prahy, stejne jsem tam potreboval zajet. A Hostivarsky pecen si pribalim k tomu. A samozrejme i muj oblibeny fuet, kdyby nahodou Pick nebyl to prave 8) Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Tak a mate dalsi obet. Jedu si ho.koupit do Prahy, stejne jsem tam potreboval zajet. A Hostivarsky pecen si pribalim k tomu. A samozrejme i muj oblibeny fuet, kdyby nahodou Pick nebyl to prave 8)Ale bude to to prave. Zkus svacinku - prava madarska cabajka rozrizla jako rohlik, mezi dve pulky nasazet PICK a je to. Prisel jsem s tim do hospody a chlapi padali pod stul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Zde na žádost Chosé Borůvčičky. Už se rozrostl, budu muset opatřiti větší kroužek. Velmi dobrá práce Prizáku, chtěl jsem sem pro srovnání přidat tu původní fotku aby bylo hezky vidět jak se nám to rozrostlo,ale z nějakého důvodu mi nejde zkopírovat, ten větší kroužek je už potřeba-štěstí že má autobus tak velké čelní sklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Prizaku co ta šlupka, fakt ji taky jíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Prizaku, ja jsem puvodne slovak, takze maso s masem pro me neni problem. Nejlepsi to bylo v lete v madarsku u Balatonu, tam maso s masem a klobasou i prodavali :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 No, cvileme uvidim prd :-). Jinak ho zeru i s papirem, ten ma nejvic kultur :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) Velmi dobrá práce Prizáku, chtěl jsem sem pro srovnání přidat tu původní fotku aby bylo hezky vidět jak se nám to rozrostlo,ale z nějakého důvodu mi nejde zkopírovat, ten větší kroužek je už potřeba-štěstí že má autobus tak velké čelní sklo Prizaku co ta šlupka, fakt ji taky jíš? Prizaku co ta šlupka, fakt ji taky jíš? Prizaku, ja jsem puvodne slovak, takze maso s masem pro me neni problem. Nejlepsi to bylo v lete v madarsku u Balatonu, tam maso s masem a klobasou i prodavali :-D No, chvilema uvidim prd :-). Jinak ho zeru i s papirem, ten ma nejvic kultur :-) Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Kurna, uz jsem v Praglu na hotelu, chtel jsem vam sem hodit foto zatisi PICK, Aurelius a korbáčiky, ale pres mobil to nende :-( Tak prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Vánoční pohoda....s Pickem, pistaciemi pivickem a dobrým filmem. Žena pryč, malá spi....jestli je foto veliké, prosím mody o zmenšení.děkuji předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Vánoční pohoda....s Pickem, pistaciemi pivickem a dobrým filmem. Žena pryč, malá spi.... jestli je foto veliké, prosím mody o zmenšení.děkuji předemTakl to je nejvíc twl, nemůžu si sednout k tobě? na ten tvůj uherák bych dosáhl :_) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 To je ale krásná pohodíčka, ale něco sakra udělej s těma TV kabelama, kazí celé to krásné prostředí Jo a přeji dobrou chuť"Vánoční pohoda....s Pickem, pistaciemi pivickem a dobrým filmem. Žena pryč, malá spi.... jestli je foto veliké, prosím mody o zmenšení.děkuji předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) Tak jsem to dnes už po tom psaní nevydržel a jel jsem do KAUFU. Málem jsem se zabil, bo jsem přehlédl semafor, ale to by mi každý soudce odpustil, kdych se mu svěřil. A tady je. Ještě jsem ani neodjel z parkoviště :-) No a na další křižovatce jsem měl jen bílé sedadlo mezi nohama, ale známka ráno přide na přívěsek v mém krásném busu . No, a už bych si zase dal :-(Jo, a to víte, proč blechy nesvítí, jako světlušky???- Protože by to v každé cigánské osadě vypadalo, jak v Las Vagas,,Slušným cigánům se neomlouvám, protože slušní cigáni se zasmějí s námi". Mám tam taky ,,dva" kamarády. Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 helet, místa na gauci je dost Afri, kabely půjdou pod listu...ale až po novym roce, teď se mi nechce...mám pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 helet, místa na gauci je dost Afri, kabely půjdou pod listu...ale až po novym roce, teď se mi nechce...mám pohodu Ale stejně dík. Je mi jasný, že by sis netroufnul mě pozvat dřív, než ,,ho" sežereš. Mám rád lidičky, kteří jsou zapálení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se