Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Kamile to sis ten PICK hodil na vánočku, ne? To je pecen jaksviň :D ...

Hostivařský pecen, jezdím pro něj na Jarov do Kauflandu. Úžasný chleba a vydrží týden a víc jen v utěrce.

106-sam_1265.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prizaku možná by bylo dobrý udělat novou fotku toho tvého přívěsku, pokud ti tedy už neurval v buse zrcátko.

A porovnat s fotkou na začátku tohondlec vlákna.

Zde na žádost Chosé Borůvčičky. Už se rozrostl, budu muset opatřiti větší kroužek. :newyear: :tank:

post-20133-0-92023800-1388208763_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak a mate dalsi obet. Jedu si ho.koupit do Prahy, stejne jsem tam potreboval zajet. A Hostivarsky pecen si pribalim k tomu. A samozrejme i muj oblibeny fuet, kdyby nahodou Pick nebyl to prave 8)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Tak a mate dalsi obet. Jedu si ho.koupit do Prahy, stejne jsem tam potreboval zajet. A Hostivarsky pecen si pribalim k tomu. A samozrejme i muj oblibeny fuet, kdyby nahodou Pick nebyl to prave 8)

Ale bude to to prave. Zkus svacinku - prava madarska cabajka rozrizla jako rohlik, mezi dve pulky nasazet PICK a je to. Prisel jsem s tim do hospody a chlapi padali pod stul

Odkaz ke komentáři

Zde na žádost Chosé Borůvčičky. Už se rozrostl, budu muset opatřiti větší kroužek. :newyear: :tank:

Velmi dobrá práce Prizáku, chtěl jsem sem pro srovnání přidat tu původní fotku aby bylo hezky vidět jak se nám to rozrostlo,ale z nějakého důvodu mi nejde zkopírovat, ten větší kroužek je už potřeba-štěstí že má autobus tak velké čelní sklo :)

Odkaz ke komentáři

Velmi dobrá práce Prizáku, chtěl jsem sem pro srovnání přidat tu původní fotku aby bylo hezky vidět jak se nám to rozrostlo,ale z nějakého důvodu mi nejde zkopírovat, ten větší kroužek je už potřeba-štěstí že má autobus tak velké čelní sklo :)

Prizaku co ta šlupka, fakt ji taky jíš?

Prizaku co ta šlupka, fakt ji taky jíš?

Prizaku, ja jsem puvodne slovak, takze maso s masem pro me neni problem. Nejlepsi to bylo v lete v madarsku u Balatonu, tam maso s masem a klobasou i prodavali :-D

No, chvilema uvidim prd :-). Jinak ho zeru i s papirem, ten ma nejvic kultur :-)

Upraveno uživatelem prizak
Odkaz ke komentáři

Vánoční pohoda....s Pickem, pistaciemi pivickem a dobrým filmem. Žena pryč, malá spi.... :)

jestli je foto veliké, prosím mody o zmenšení.děkuji předem

Takl to je nejvíc twl, nemůžu si sednout k tobě? na ten tvůj uherák bych dosáhl :_) :clap:

Odkaz ke komentáři

To je ale krásná pohodíčka, ale něco sakra udělej s těma TV kabelama, kazí celé to krásné prostředí :cheers: Jo a přeji dobrou chuť"

Vánoční pohoda....s Pickem, pistaciemi pivickem a dobrým filmem. Žena pryč, malá spi.... :)
jestli je foto veliké, prosím mody o zmenšení.děkuji předem

post-364-0-16356000-1388261745_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to dnes už po tom psaní nevydržel a jel jsem do KAUFU. Málem jsem se zabil, bo jsem přehlédl semafor, ale to by mi každý soudce odpustil, kdych se mu svěřil. A tady je. Ještě jsem ani neodjel z parkoviště :-) No a na další křižovatce jsem měl jen bílé sedadlo mezi nohama, ale známka ráno přide na přívěsek v mém krásném busu  :newyear: :goof: :gora: . No, a už bych si zase dal :-(

Jo, a to víte, proč blechy nesvítí, jako světlušky???

- Protože by to v každé cigánské osadě vypadalo, jak v Las Vagas

,,Slušným cigánům se neomlouvám, protože slušní cigáni se zasmějí s námi". Mám tam taky ,,dva" kamarády.

post-20133-0-91650500-1388261808_thumb.jpg

Upraveno uživatelem prizak
Odkaz ke komentáři

helet, místa na gauci je dost :D

Afri, kabely půjdou pod listu...ale až po novym roce, teď se mi nechce...mám pohodu :D

Ale stejně dík. Je mi jasný, že by sis netroufnul mě pozvat dřív, než ,,ho" sežereš. :mobile:  Mám rád lidičky, kteří jsou zapálení :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...