Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 njn, a je doma Koukám, že spar nezklamal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 taky uz se mi vali 400g v lednici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Nakonec jsem ve špáru nebyl, žena to ráno koupila v Globusu, tam ho maj za 179. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Globus potvrzuji, ráno jsem taky dva kousky hodil do košíku.. K tomu zlatej standard za 419.. A už vím co bude dnes k večeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco70 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 V Globusu je asi nejlevnější po celý rok, standardní cena 189 Kč. Kupuji pravidelně ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Ach jo, my tu děláte chutě, tak jsem si dnes koupil v makru ten megavelkej, když budou vánoce a silvestr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 V Kauflandu mají malé 250g šišky za 89,90,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pillow Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Jj, dneska ráno jsem bral na ochutnání. Zajímavé, nebýt tohodle vlákna, tak projdu bez povšimnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 si snad pujdu taky koupit, jenže já mám už objednáno pět kilo domácích klobás.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 mondeo, tak ho sežereš až o víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 mondeo, tak ho sežereš až o víkenduno jo, to je pravda do vánoc ještě dva víkendy.....................Franto ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtano Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Panove, jak vas tak ctu, tak ten slavny PICK musim take vyzkouset globus to jisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 no jo, to je pravda do vánoc ještě dva víkendy.....................Franto !jj a pro našince připravuju vánoční verzi Psyck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 zaklad k uspechu je vyborny chlieb ( obcas mierne naplaseny aj s dobrym maslom!), priloha chutne rajcinky a paprika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 zaklad k uspechu je vyborny chlieb ( obcas mierne naplaseny aj s dobrym maslom!), priloha chutne rajcinky a paprika.No nevim, ale vsechno co pises mi pripada jako pouha lacina degradace madarskeho zazraku. Chleb pouzivam v pomeru 0,001% na kg jemne krajeneho salamu, doplnit to lze pro lepsi traveni fefroncickou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 zaklad k uspechu je vyborny chlieb ( obcas mierne naplaseny aj s dobrym maslom!), priloha chutne rajcinky a paprika.Chleba ? To jako fakt ? To si k tomu nemůžu dovolit. A ještě rajčata a paprika, víš co dneska stojí taková zelenina ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 nebud socka..ty luuo nemas ani mercedes. max si k tomu jeste voblizne tatarku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 No nevim, ale vsechno co pises mi pripada jako pouha lacina degradace madarskeho zazraku. Chleb pouzivam v pomeru 0,001% na kg jemne krajeneho salamu, doplnit to lze pro lepsi traveni fefroncickou...aj ked asi nechtiac ale pochopil si to pomerne dobre - ano, to som myslel, ze radsej ziadny chlieb alebo naozaj dobry chlieb! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 nebud socka..ty luuo nemas ani mercedes. max si k tomu jeste voblizne tatarku..tak to mas pravdu!co moze byt lepsie ako pocit, ze teba to tiez napadne a myslis na to?zivot je hned este krajsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se