Tittus Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Makro právě ohlásilo akci na Pick: 400g/175 Kč (včetně DPH) Asi se tam pro pár kousků stavím po cestě z práce, mám to kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Kua, zas to Makro... :/ Kdybyste někdo jel kolem Prahy 9 a upadly vám tam dvě štangle, pište do zpráv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Makro právě ohlásilo akci na Pick: 400g/175 Kč (včetně DPH) Asi se tam pro pár kousků stavím po cestě z práce, mám to kousek...JJ , taky se tam potřebuji stavit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 nemám vás rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Já mam doma ještě jednu 400g vot vanoc...tak s v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Mít doma jen jednu štangli, to bych moc v klidu nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 :D teď jsem v dietnim rezimu...takze na pohodu odpočívá v lednici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Mít doma jen jednu štangli, to bych moc v klidu nebyl Eine ist wie keine, tudíž zcela nedostatečně. Minimum jsou dvě, v případě nečekaných návštěv raději 3! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Eine ist wie keine, tudíž zcela nedostatečně. Minimum jsou dvě, v případě nečekaných návštěv raději 3!Tsss návštěvy si to nezaslouží, dostanou lovečák z Teska a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Tsss návštěvy si to nezaslouží, dostanou lovečák z Teska a je to. tak holt jo, no... Ale možná by stačil i junior z kostí za 49,- s dph... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Makro právě ohlásilo akci na Pick: 400g/175 Kč (včetně DPH) Asi se tam pro pár kousků stavím po cestě z práce, mám to kousek... dnes v Globusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Z Auchan-Budapešť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 nějaká ostřejší varianta, csípös... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 nějaká ostřejší varianta, csípös... Tak ten jsem jeste nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 :D teď jsem v dietnim rezimu...takze na pohodu odpočívá v lednici Ale to nevadi, sezeres sisticku bez chle a je to dietni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 oživuji téma...blíží se vánoce. Nevíte někdo, kde mají Picka v akci? Chci udělat zásoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Každý rok je před svátky akční v Globusu a nemyslím si, že tento rok bude výjimkou :-), napíšu až bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Koupil jsem ten největší přes 1kg v makru za 430kc.super cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Jak jsem slíbila, tak píšu- od 7.12 v Globusu Pick 400g za 189,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Tak to se pořád vyplatí vzít ten 1,2kg za 660kc...uz sem ho skoro sežral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se