Conrad Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 (upraveno) Tak příjemné korektní a rychlé jednání,že je mi líto že nejsem ženská hned bych si jej vzal Vřele doporučuji Conrad Upraveno 24. prosince 2011 uživatelem Conrad
sery.vlk Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 + 1 Se členem Here jsem kdysi absolvoval první nákup na Chronomagu; svým jednáním výrazně positivně ovlivnil můj názor na toto fórum.
Chosef76 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Nechápu, že tu ještě Petr nemá hodnocení. Rychlý, bezproblémový obchod. Vřele doporučuji. A budu doufat, že ještě alespoň jeden obchod spolu spácháme. ;-)
Teatime Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Pouštět definitvní hodinky (já vim, já vim, ale Explorery sou fakt univerzální vercajk) bolí. A Petr mi velmi zpříjemnil den. Člověk často nepotká solidního gentlemana, který na druhé straně samozřejmě předpokládá totéž a podle toho jedná - důvěra, otevřenost, žádný caviky, ochota přijet blíž než žádám... A jak jsme si zanadávali na Bechyňoury! Díky!
organic Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Neměl jsem to štěstí se s Petrem potkat osobně, ale i virtuální deal proběhl naprosto na jedničku. Nemohu než doporučit.
habadej Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Absolutně bezproblémovej kšeft, blesková dohoda, perfektně zabaleno. Ještě jednou děkuji za obchod. Mohu jen doporučit.
Dann Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Z obchodu mám vyloženě příjemný pocit. Vše od komunikace přes ochotu až po rychlost bylo na jedničku. Děkuji za příjemné utracení oběživa a samozřejmě doporučuji.
Bebe Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 100% pozitívna skúsenosť. Všetko prebehlo podľa dohody. Doporučujem.
busdriver Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Super domluva, férový jednání. Díky
p3k Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Férová dohoda, rychle odesláno. Za mne 1*
martar Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Rychlé jednání, jednoduchá bezproblémová komunikace, blesková platba za hodinky zaokrouhlená směrem nahoru. Děkuji a doporučuji.
petr_cha Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Dojednali jsme sice drobnější věc, ale pečlivý přístup a ochota byla samozřejmostí.. díky!
Aegwyn Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Rychlé jednání na úrovni, blesková dohoda na předání a povzbudivá slova na závěr - díky, Petře, takový přístup mi udělal velkou radost!
Béza Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Bohužel jsem nestihl předání osobně, ale i tak výborná domluva. Doufám že bude někdy čas na osobní setkání. Díky za obchod a doporučuji.
Filip.J Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Příjemný, ochotný, rychlý, pečlivý chronomagor -> jsem nadšen, uctivě děkuji a doporučuji!
Filip.J Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Odesláno 29. března 2021 Po roce a něco další obchod s Petrem a další chvála, perfektní domluva i provedení, díky moc!
smrky Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2021 Fajn rychlá domluva, bleskové odeslání. Hodinky přišly ve stavu snad ještě lepším, než bylo popsáno v inzerátu. Díky moc za obchod!
Arthur N. Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2022 Rychla domluva, rychle poslane a perfektne zabalene kukacky, takze doporucuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se