Návštěvník pitrs182 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Tady se nedá nic jiného dělat, než džentlmensky napsat- týýýý v.le to je nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Cyrdo nádhera, jak Paneraje nemusím, tak tyto by se mi líbily (kdyby měly minutové indexy ). Jak psal Alda, nezapomeň je vzít na lednový sraz....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Jsi zvíře Cyrdo, nejlepší bude dělat ti podkoního, aspoň budu mít ke všem tvým PAMkám blíž, budu se hlásit u tvého zámeckého správce, heslo Panerai...je to bomba, utrpěl jsem ranní poluci, gratuluji a těším se, až je uvidím na živo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Gratulace, fakt maj koule jak kjáva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Tady nelze než gratulovat!Krásný přírůstek do stáje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Cyrdo...kdy jsou návštěvní hodiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 gratulujem! su naozaj paraadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Přidávám se ke gratulacím, parádní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Pánové díky za gratulace. Dnes jsem hodinky vyvenčil zatím pouze na winderu, na ruce byly jen chvíli. Spíše se kochám. Co se týče váhy, zdají se mi cibule při 47mm bronzovém pouzdru nezykle v pohodě. Ale tak nějak to nevnímám. Nosí se dobře. Samozřejmě, nedá se to srovnávat s titanovými 311, nebo lehčím pouzdrem Radiomirů. Ale to uvidíme až časem. Co se týče důvěry....S panem Osmanovičem jsme po mnoha telefonátech oboustranně přesvědčeni, že není důvod k nedůvěře.....Snad mě teda nepřejede auto. Náhradní řemen je textilní, příjemně tuhý a robustní. Spona jednoduchá a pevná. Zavírání rychlé a spolehlivé. Na jiných PAM jsem podobný patent ještě neviděl. Co mi trochu kazí radost, je jeho složitější výměna. U 382 odpadly rychle odjistitelné čepy, na které jsem zvyklý z 311, 312, 250 a 048. Zde je starší systém - průchozí stěžejkový šroub, který se mi asi nepovede vyšroubovat bez poškrábání pouzdra. Při výněně řemenu budu muset pouzdo nějak oblepit ochrannou izolepou tak, jak to dělám u Radiomirů, které jsou podobně rafinované... Jinak jsem nadšený a věřím, že mi to vydrží. Zatím jsem ještě ani jedny PAM, které jsem koupil neprodal. Mám vztah ke všem a nerad bych na tom něco měnil. Možná ale definitivně propustím ze služeb ostatní značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Je to pecka.. Gratulace velika.. Fakt jsem zvedav jak budou bezne nositelne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Ahoj , nechceš nám udělat takhle na vánoce radost a udělat fotečku komplet sestavy??? Myslím že je na co se koukat. R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 udělat fotečku komplet sestavy??? R. To asi nepůjde...leda by mě poustili do bankovního trezoru s foťákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Cyrdo, to je bomba, musim uprimne napsat, ze jsem neveril, ze se to podari. Gratuluju a tesim se az je uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Nádherné hodinky. Gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Tak se to povedlo, super! Velká gratulace! K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Pekný príbeh a ešte krajšie hodinky. Gratulujem k hodinkám a rovnako aj k dôvere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 pekny, cyrdo! uprimne gratuluji. pred dvema mesici mi prisel katalog Panerai a nepamatuji, ze by tam byly tyhle nadhery. musim to jeste proverit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Submersible jsou pro mě nejkrásnější Panerai a v bronzu je to teprve mazec. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 K 382 skutočne nie je potrebný žiaden komentár. Pridávam sa ku gratuláciám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Cyrile, tohle je pecka...gratuluju a preju ti to, jen me to utvrzuje k memu prvnimu nakupu PAM ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se