Martin.D Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Zdravím pánové,byl bych rád, pokud by jste zde mohli zveřejnit, pokud narazíte na nějaké povánoční slevy (kamenné obchody v ČR, internetové obchody) hodinek. Vím, že to spíše patří do vlákna Co je kde na prodej a za kolik, ale tam by to podle mě zapadlo. Pokud je však toto vlákno nadbytečné, tak se omlouvám.Díky
BBeginner Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Vodickova ulice ,hned u zastavky tramvaje -smer jindrisska ,je tam outlet z nejakym oblecenim a doplnkami ,kazdopadne ponukaju hodinky Tissot,Certina plus Mido(niektore vazne nadherne),este nejake hodinkove znacky ,plus fashion sra*ky typu Guess,Nautica,Marc ecko..atd .. to spominam len pre ucelenost informacie ..v minulosti som mal schodzku s niekym zodpovednym z ich firmy a bol som na sklade ,kde maju ulozene hodinky ,ktore odkupili_prevzali_proste maju a ponukaju ich za super cenu .. Neviem co konkretne zhanas ,ale pokial sa chystas investovat okolo 10t a nebranis sa tymto znackam ,skor tym prvym ,tak urcite vyberies ..je mozne ,ze sa to cez vianoce popredavalo ,ale priebezne urcite doplnuju .. A osobne by som sa tam zamiloval do jedneho modelu Mido .. ale to sme cenovo uz vyssie ,ale stale podstatne lacnejsie ako inde ..
Ajaka Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Souhlasím s příspěvkem BBeginnera. Osobně bych volila Mido, nadčasový futuristický design, který se Ti jen tak neokouká. Osobně mám ALL DIALy a jsou to mé nejoblíbenější a navíc krásně nositelné a všemi obdivované :-) mechanické hodinky s automat. nátahem. Některé modely i s COSC certifikací.
Phar Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 yay, MIDO a v Praze? Ze bych snad skutecne mohl videt v realu Ocean Star Captain IV?
Martin.D Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Pánové, děkuji za odpovědi. Měl jsem na mysl odkazy na obecné povánoční slevy hodinek. Já jen našel na www.mall.cz, kde se dají se slevou pořídit Rado, Edox a nějaké ty fashion značky se slevou až 50 %. Ale myslím, že to už bylo i před Vánoci.
quaero Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Mall.cz je pěkněj podvod co se "slev" týče.
quaero Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 V 27. 12. 2011 v 11:12, 'Phar' napsal: yay, MIDO a v Praze? Ze bych snad skutecne mohl videt v realu Ocean Star Captain IV? Ne ty tam nemaj.
kuncák7 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Tesco Eden, prodejna hodinek v 1.patře, slevy 50 procent na hodinky SECTOR ( ale myslím, že sleva jen trvá, běží tam už cca 4 měsíce ).
sodik Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 včera jsem byl v outletu ve Vodičkové ulici, jak zde bylo psáno, skutečně stále mají zde vyjmenované značky. Za sebe bych si tam moc nevybral...přikládám 3 orientační fota, co jsem na místě pořídil mobilem. Aby jste si udělali představu o ceně, nedokažu posoudit jak moc souhlasí původní ceny, ale mají tam třeba spousty Hamiltonu zlevnenych z 36tis třeba na 13tis.
Kobliha Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 Christopher Ward připravuje "tradiční" povánoční slevy.
vraby Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 u Warda bych do něčeho šel a mám vybráno,ale jen 30% sleva. kua
sodik Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Mozna jsem natvrdlej, koukam jsem na jejich web, ty slevy budou zobrazeny kdy? Vybral jsem se jedny hodinky za 350?, ale slevu nikde nevidim.
vraby Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 V 29. 12. 2011 v 7:37, 'sodik' napsal: Mozna jsem natvrdlej, koukam jsem na jejich web, ty slevy budou zobrazeny kdy? Vybral jsem se jedny hodinky za 350?, ale slevu nikde nevidim. Klikni na odkaz od Kobliha
sodik Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 V 29. 12. 2011 v 7:43, 'vraby' napsal: Klikni na odkaz od Kobliha Diky, prohlizim to na mobilu, kliknout na obrazek me nenapadlo.
Chorche Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Dnes jsem se byl ve Vodičkově podívat a ceny Hamiltonů jsou fakt slušný, jestli o Hamiltonech někdo přemýšlíte, rozhodně se tam zajděte podívat.
quest987 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 V 29. 12. 2011 v 19:04, 'Chorche' napsal: Dnes jsem se byl ve Vodičkově podívat a ceny Hamiltonů jsou fakt slušný, jestli o Hamiltonech někdo přemýšlíte, rozhodně se tam zajděte podívat. dnes jsem tam nad nimi slintal taky,premyslim odkud uvolnit prostredky
bovien Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Ostrava, OC Futurum, prodejna Presence, 30% na Maurice Lacroix.
Davros Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 V 28. 12. 2011 v 8:40, 'sodik' napsal: včera jsem byl v outletu ve Vodičkové ulici, jak zde bylo psáno, skutečně stále mají zde vyjmenované značky. Za sebe bych si tam moc nevybral...přikládám 3 orientační fota, co jsem na místě pořídil mobilem. Aby jste si udělali představu o ceně, nedokažu posoudit jak moc souhlasí původní ceny, ale mají tam třeba spousty Hamiltonu zlevnenych z 36tis třeba na 13tis. nemá tento outlet internetovú stránku ? lebo cestovať do čiech kvôli hodinkám sa mi teraz nehodí a ani nechce a dosť rád by som si niečo vybral
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se