lub Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 hm, tak to je slušná liga, už jenom to uchycení řemen x pouzdro a vůbec, celkové zpracování. pěkné. škoda absence timeru a světla, ale vzhledem k předpokládané ceně mě to trápit nemusí . při hledání dalších info jsem narazil na tyhle stránky, dobře ujeté barevné kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Tak ty gw-a1000 jsou fakt spica!!! To cumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Jo, tak ty jsou. Cena ještě prej není stanovená, spekuluje se o něco okolo 300 emerickejch bubáků zdroj obrázku/source Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 gw-a1000 Water Resistance 200 meters Radio Frequency 77.5 kHz (DCF77: Germany); 60 kHz (MSF: UK); 60 kHz (WWVB: USA); 40 kHz (JJY: Fukushima, Japan) / 60 kHz (JJY: Kyushu, Japan); 68.5 kHz (BPC: China) World Time 29 cities (29 time zones; daylight saving on/off; daylight saving time (summer time) auto switching/ standard time and Coordinated Universal Time Stopwatch 1/20-second stopwatch; measuring capacity: 120 minutes; elapsed time; flyback Thermometer Measuring range: -10 to 60°C (14 to 140°F); measuring unit: 1°C (2°F) Alarm 1 independent daily alarm Other Functions Automatic hands correction; battery recharge warning ; date display; full auto-calendar Power Source Tough Solar power system (solar-charging system) Continuous Operation About 29 months with the power-saving function* ON after full charge Size of Case 54.1 × 51.7× 16.4 mm Total Weight Approx. 85g Zajímavostí je ovládání korunkou. Ne že by se mi nelíbily a vypadá to i na velice kvalitní provedení, ale stejně kdybych já měl jít do něčeho takového, byly by to spíš GW-3000, protože ty se mi líbí ještě víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Jo... to je opravdu ONO, RAF verze bude asi rychle pryc i za cenu 500Liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 na ty GW-A1000 , jsou super,budu o nich silne uvazovat,libi se mi moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 G-SHOCK Bluetooth Low Energy GB-6900-1JF CASIO G-SHOCK http://watch-tanaka.shop-pro.jp/?pid=38236830 v Japonsku již v prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 To mě se u tanaky líbí tyhle: GW M5610TH jen pásek bych dal celý černý. Ale ty černý tlačítka jsou fakt super. takle si představuju barevnou kombinaci pro vojenský géčka. Škoda že jsou oboje plastovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 CASIO DW-5600BB-1 bez problému ke koupi u nás v ČR http://www.hodinky.inshop.cz/casio/g-shock/casio-dw-5600bb-1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 U casia to myslí s retro vlnou data bank asi vážně: DB 380 a hned ve dvou barvách: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Hezký plasťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Ta žlutá je magická... chtěl bych aby Horst Fuchs natočil zase pár teleshopingů, kde šéfuje a nejenom poskakuje kolem a hlavně aby měl tohle na sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka68 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Jo Horst to je klasa..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 U casia to myslí s retro vlnou data bank asi vážně: DB 380 a hned ve dvou barvách: Je dobře, že dělají aspoň něco..líbí se mi rozvržení displaye. Jen nechápu to neustálé downgrade modulů. Před lety mohly mít podobné hodinky třeba 150 záznamů databanky, tak proč sakra dnes jen 30? Klidně můžou dát třeba 500 záznamů, a když je majitel nevyužije, je to jeho věc, ale mít tu možnost je fajn. Já bych si je koupil, kdyby modul měl vše co ty staré a něco navíc, ale takhle si radši seženu ten starší typ s větší pamětí a funkcemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 No asi je to jako s osvětlením. Žárovička kdysy, pak chvíli ledka. Pak nejlepší systém illuminator, opravdový vrchol. A dnes? Skoro všechno je zas u ledu. Nebo materiál pláště. Kov je moc náročnej na zpracování tak šup sem plastik. Nic než cena v tom asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) Prakticky všechny typy Casia z řady Edifice mají kovové pouzdro a ty hodinky ani nejsou většinou drahé, takže myslím, že udělat jednou pořádné kovové pouzdro digitálkám by snad nebyl takový problém a zákazníci by to ocenili a ten kov by rádi zaplatili. Jestli to není prostě jen snaha se dostat v digitálkách postupně na dno a po čase začít znovu přidávat funkce..přijde mi to jako takové snižování standardů, jako s tím illuminátorem - už byl považovaný za standard, tak nasadili LEDku, a možná za pár let přijde s velkou slávou zase starý dobrý illuminátor jako nová senzace a za větší peníze, tím vytřískají z té samé věci peníze dvakrát. S tou pamětí a funkcemi je to stejné. Teď prostě zrovna digitálky nejsou IN, tak snižují standardy, aby je mohli zase pak postupně bez nákladů zvyšovat, až budou přicházet zase do módy. Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Spíš je to tím, že teď je mezi běžnou populací v oblibě něco blyštivého, velkého a těžkého na ruce, takže tímto směrem se 90% modelů Edifice ubírá. Proto ten kov. Digi jsou brané vesměs na sport, takže co nejlehčí. Takle to podle mě vidí. Ale taky bych rád viděl géčka v kovu za rozumné peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) si můžete pořídit ocelové digi edifice - EFD-1000. ale vypadaj...no, to ať si posoudí každý sám http://www.ebay.com/sch/Watches-/14324/i.html?_nkw=EFD-1000&_catref=1&_clu=2&_fcid=56&_localstpos=&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m1538&gbr=1 škoda, že např. v řadě edifice nedělají víc čistě digi modelů, třeba něco jako seiko SBPG001 Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 si můžete pořídit ocelové digi edifice - EFD-1000. ale vypadaj...no, to ať si posoudí každý sám http://www.ebay.com/....c0.m1538&gbr=1 škoda, že např. v řadě edifice nedělají víc čistě digi modelů, třeba něco jako seiko SBPG001 Díky za info, o těch EDF-1000 jsem ani nevěděl. Podle mě nevypadají zle a i ten modul je dobrý, mají countdown 24H a illuminator, stopky sice jen do 60min., ale to by mi nevadilo. Hlavní je, že mají opravdu kovové pouzdro, docela i masivně provedené, takže mně se líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 jo, nemít nečitelnej inverzní displej spolu s rádoby módním vzhledem, tak jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se