Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlásím stejný pocity. Ristretto mi přijde mnohem výraznější a říznější. A taky mi ta Cubania přijde nějaká zatuchlá, jak z almary od mojí báby....

Odesláno (upraveno)

Tak já zase na kubánce ujíždím. Ristretto už mi přijde nevýrazný, Kazaar je tvrdej, Cubania o fous jemnější a voňavější a díky ní jsem začal kafe pít už i bez mlíka, abych si tu zatuchlost vychutnal :P

Upraveno uživatelem Zdeneli
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Co by nemohlo. :) Každý má nějaké manýry. Tuhle tendenci mám u cappuccina s mléčnou mikropěnou. Výsledkem by mělo být, že mikropěna, nebo v tvém případě crema nezůstává po vypití kávy po obvodu šálku. Čili je téměř všechna zkonzumována.

Odesláno

No, mě ta Cubania taky docela chutná. I s cukrem, i bez.

 

Mimochodem, máte tendenci v míchat cremu do kávy. Kroužíte se šálkem? Má se to dělat? Nemá?

Hele nechci kecat,ale někde jsem četl že by nemělo a prej lžičkou jen jednou,dvakrát míchnout dokola a konec.

Odesláno

A crema se má nechat v hrnku? Crema má v sobě nějaké špatné věci? Nebo naopak tam jsou všechny vůně a chutě a mělo by se to vmíchat do kávy?

Já si kroutím hrnkem po celou dobu pití až to manželku štve, že s tím furt kroutím:-)
Odesláno

Já právě taky. Vmíchávám tu cremu do kávy a nevím, jestli třeba neporušuju nějaký kávový bonton.

Ser na bonton a kruť, včera jsme si všimnul při jednání, že to chlap začal dělat taky:-))))
Návštěvník dlubix
Odesláno

Já právě taky. Vmíchávám tu cremu do kávy a nevím, jestli třeba neporušuju nějaký kávový bonton.

 

Já taky a pak tu cremu ještě vybaštim lžičkou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...