filltos Odesláno pondělí v 11:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:50 JJ a myslím, že sem je tam teď viděl znovu, ale za klasickou cenu. Mohlo to být těch cca 80 za balení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno středa v 12:56 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:56 V 18. 11. 2024 v 10:49, Moty napsal: Lavazza Rosa je pro mě poslední rok nejlepší Tak jsem tu Rosu (a pár jiných Lavazza) vzal za 99 v Alze. Po prvním rychlým testu to vypadá, že tě nebudu proklínat Narozdíl od Coffeespotu, kde je hlavní problém v kapslích - můj Krups mini to prostě není schopný protlačit a uroní tak maximálně půl šálku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno středa v 14:03 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:03 (upraveno) Před hodinou, nickolas napsal: Tak jsem tu Rosu (a pár jiných Lavazza) vzal za 99 v Alze. Po prvním rychlým testu to vypadá, že tě nebudu proklínat Narozdíl od Coffeespotu, kde je hlavní problém v kapslích - můj Krups mini to prostě není schopný protlačit a uroní tak maximálně půl šálku. Tuhle blbou zkušenost sem měl z biodegradabilníma kapslema z Billy nebou Kauflandu, kapalo to jak prostatickej dědek Rosa je fakt super Upraveno středa v 14:03 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno středa v 14:51 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:51 (upraveno) Ano, fungují stejně blbě, jako to jejich přízvisko zní A vole nezkoušej mi namluvit, žes to napsal na první dobrou Upraveno středa v 14:53 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno středa v 23:30 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 23:30 Tuhle blbou zkušenost sem měl z biodegradabilníma kapslema z Billy nebou Kauflandu, kapalo to jak prostatickej dědek Rosa je fakt superAno, a nejdou deflorovat, málem jsem zlomil páku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Moje zkušenosti s opravou Nespresso. Pozáruční servis Praha Letňany . P. Cibulka, Popcare servis, Business Park Letňany, Toužimská 897. Nespresso Krups cca 8 let staré + jedno kupované zde staré: Oba přístroje dělaly loužičku a nefungovalo jedno tlačítko. Oprava : Vadná propojka termobloku, vadná těsnění sedla nádoby a další těsnění. Cena: 2 x 500 diagnostika + 500 jeden kávovar + 900 druhý kávovar (vše s DPH). Oprava za 2 pracovní dny. Preferoval jsem kvůli ekologii opravu před koupí nového protože je lepší opravovat to, co slouží, než kupovat a vyrábět zcela nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Tak možná ekologicky,ale ekonomicky to je nesmysl jak jsem si myslel . Jsou věci co má smysl opravovat a udržovat,ale mašina na kapsle to myslím nebude. Mě odešla první po 6 letech a raději vzal novou která slouží tuším 4 rok nyní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami před 11 hodinami, Hasňa napsal: před 21 hodinami, Moty napsal: Tuhle blbou zkušenost sem měl z biodegradabilníma kapslema ... kapalo to jak prostatickej dědek Ano, a nejdou deflorovat, málem jsem zlomil páku. Hele, bavíme se ještě pořád o přípravě kávy? Protože když se to snažím dešifrovat, vychází mi z toho: při pokusu o defloraci (víme o co jde) biodegradabilní kapsle (ekoezopíča) hrozí zlomení páky (ehm, víte co myslím)...neboli, Grétu nebrat! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno před 52 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 52 minutami A kromě toho ještě:"Erömü." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se