Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

Tak ve ctvrtek jsem koupil Delonghi citiz milk...pres vejkend jsem vypil asi 15 kafi a furt nevim,ktery mi chutna vic...navic se jeste zatim neorientuju v barvach,pokazdy cumim do ty brozury,co je co.Zejtra dorazi balik s kapslema,tak budu zkouset dal.Je to do dobry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Si piš, že je to dobrý :) Já už jsem na tom tak, že když někam jedu, buď se pídím po kavárně s pořádným espressem nebo trpím. Minulý týden jsem byl 4 dny na kolech v Třeboni a za ty 4 dny jsem vypil jedno kafe za 55 korun v hospodě na náměstí, které bylo chuťově jakžtakž. Z instantních sraček se mi zvedá kufr, když je ultra nouze, radši vypiju turka. Asi si pořídím na Citiz taštičku a budu si ho vozit všude s sebou.

Odkaz ke komentáři

vobčas taky mlíkujeme tak na doma je tohle

post-20025-0-97583700-1401084047_thumb.jpg

na cesty sme pořídili tohle v kufříku a je to automatická součást jakmile jedeme někam přes noc, je to malý, do kubříku se vejdou i patrony,

post-20025-0-53676000-1401084111_thumb.jpgpost-20025-0-60064700-1401084118_thumb.jpg

akorát musím nějak pořešit hrnky, zatím vozím ty nespresso plastový kelímky v zásobníku na vodu, ale tohle by docela šlo

post-20025-0-11522100-1401084313_thumb.jpg

akorát mě by to stačilo bez podšálku

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři

jj, káva je součást mého života, kamarádi si ze mě dělaj srandu, protože kam přijdu tam držkuju když mi nabízejí pikolo, dycky raději říkám italské espresso, často mi na to odpovědí, takže pikolo a já jím řeknu, že pikolo neexistuje

nejvíc mě dostala paní v restauraci hostivařského golfu, když jsem řekl, že chci latte macchiato tak mi začala vysvětlovat že to neexistuje a že je jenom espresso macchiato a už sem byl zase za prudila:-))

Odkaz ke komentáři

Ten kufřík je parádní, už vím, co si nechat nadělit k narozkám.

JJ,, vypadá fakt dobře

Moty123 na podšálky se vys..... lidi jsou kurv. a kradou je

http://www.youtube.com/watch?v=KXOtBekppS8

Dyk ty já právě nechci, ale v Ikee mi je bez podšálků neprodaj
Odkaz ke komentáři

Pouziva nekdo hlinikove thermohrnky, ktere se daji koupit na shopu Nespressa?

Neni to hlinik ale nerez, ja to mam v praci i na cesty je to super, nerozflakas to... mam ty mensi, espresso, jeste delaji lungo, ty jsem nazivo nevidel. Ale pije se z toho kavicka paradne, ja uz nic jineho nepouzivam...

post-4580-0-75940400-1401173980_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

...na cesty sme pořídili tohle v kufříku a je to automatická součást jakmile jedeme někam přes noc, je to malý, do kubříku se vejdou i patrony,

....akorát musím nějak pořešit hrnky, zatím vozím ty nespresso plastový kelímky v zásobníku na vodu, ale tohle by docela šlo

To jsem rád, že nejsem jedinej magor kterej vozí kafe výlet :). Já na to použivám Pixie ve starším typu kufru.

Hrníčky jsem vyřešil Pixie nerez vakuovejma, teď na ně mají mimichidem nějakou slevu.

Odkaz ke komentáři

To jsem rád, že nejsem jedinej magor kterej vozí kafe výlet :). Já na to použivám Pixie ve starším typu kufru.

Hrníčky jsem vyřešil Pixie nerez vakuovejma, teď na ně mají mimichidem nějakou slevu.

jaká akce? furt chtěj 560 za 2, to je kurva dost
Odkaz ke komentáři

Hrníčky jsem vyřešil Pixie nerez vakuovejma, teď na ně mají mimichidem nějakou slevu.jaká akce? furt chtěj 560 za 2, to je kurva dost

-20% když je koupíš s tím novým Fortisiem. Je tam link přímo z reklamy. Ano je to furt dost, ale sou super :)

Tady je link, dá se k tomu dostat jen z newsletteru, přímo odkaz nemaj. Akce platí do 31.5.

post-18334-0-87435700-1401180952_thumb.png

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...