SarkaS Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 jeste sem se chtela zeptat je lepsi ta EN660 nebo nebo ta EN 250???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 Tak ve ctvrtek jsem koupil Delonghi citiz milk...pres vejkend jsem vypil asi 15 kafi a furt nevim,ktery mi chutna vic...navic se jeste zatim neorientuju v barvach,pokazdy cumim do ty brozury,co je co.Zejtra dorazi balik s kapslema,tak budu zkouset dal.Je to do dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Si piš, že je to dobrý Já už jsem na tom tak, že když někam jedu, buď se pídím po kavárně s pořádným espressem nebo trpím. Minulý týden jsem byl 4 dny na kolech v Třeboni a za ty 4 dny jsem vypil jedno kafe za 55 korun v hospodě na náměstí, které bylo chuťově jakžtakž. Z instantních sraček se mi zvedá kufr, když je ultra nouze, radši vypiju turka. Asi si pořídím na Citiz taštičku a budu si ho vozit všude s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 organicu já jsem rozmazlenej,doteď jsem používal Illy Iperespresso a to je velká kvalita.Jen jsem ho posunul do letní kuchyně a potřeboval jsem něco novýho a logicky mi vyšlo Nespresso,když to tady tak vychvalujete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 (upraveno) vobčas taky mlíkujeme tak na doma je tohle na cesty sme pořídili tohle v kufříku a je to automatická součást jakmile jedeme někam přes noc, je to malý, do kubříku se vejdou i patrony, akorát musím nějak pořešit hrnky, zatím vozím ty nespresso plastový kelímky v zásobníku na vodu, ale tohle by docela šlo akorát mě by to stačilo bez podšálku Upraveno 26. května 2014 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Honzine, ty si taky slušný blázen Já jsem chtěl podobným řešením udělat radost ženě a řekla mi, že jsem magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 jj, káva je součást mého života, kamarádi si ze mě dělaj srandu, protože kam přijdu tam držkuju když mi nabízejí pikolo, dycky raději říkám italské espresso, často mi na to odpovědí, takže pikolo a já jím řeknu, že pikolo neexistuje nejvíc mě dostala paní v restauraci hostivařského golfu, když jsem řekl, že chci latte macchiato tak mi začala vysvětlovat že to neexistuje a že je jenom espresso macchiato a už sem byl zase za prudila:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Ten kufřík je parádní, už vím, co si nechat nadělit k narozkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 (upraveno) Moty123 na podšálky se vys..... lidi jsou kurv. a kradou je http://www.youtube.com/watch?v=KXOtBekppS8 Upraveno 26. května 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Ten kufřík je parádní, už vím, co si nechat nadělit k narozkám.JJ,, vypadá fakt dobře Moty123 na podšálky se vys..... lidi jsou kurv. a kradou je http://www.youtube.com/watch?v=KXOtBekppS8Dyk ty já právě nechci, ale v Ikee mi je bez podšálků neprodaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 tvl, ja si do svedska na ryby tahl nespresso, protoze to jejich kafe neni ani kafe. a v dubaji me nejvic potesil nespressovac na pokoji, skaknul sem si do dubai mallu pro ristretto kapsle, bo na hotelu byl vomezenej vyber a mel sem pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Synek Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Pouziva nekdo hlinikove thermohrnky, ktere se daji koupit na shopu Nespressa? Neni to hlinik ale nerez, ja to mam v praci i na cesty je to super, nerozflakas to... mam ty mensi, espresso, jeste delaji lungo, ty jsem nazivo nevidel. Ale pije se z toho kavicka paradne, ja uz nic jineho nepouzivam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 ...na cesty sme pořídili tohle v kufříku a je to automatická součást jakmile jedeme někam přes noc, je to malý, do kubříku se vejdou i patrony,....akorát musím nějak pořešit hrnky, zatím vozím ty nespresso plastový kelímky v zásobníku na vodu, ale tohle by docela šlo To jsem rád, že nejsem jedinej magor kterej vozí kafe výlet . Já na to použivám Pixie ve starším typu kufru. Hrníčky jsem vyřešil Pixie nerez vakuovejma, teď na ně mají mimichidem nějakou slevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 nové a intenzivnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 To jsem rád, že nejsem jedinej magor kterej vozí kafe výlet . Já na to použivám Pixie ve starším typu kufru. Hrníčky jsem vyřešil Pixie nerez vakuovejma, teď na ně mají mimichidem nějakou slevu.jaká akce? furt chtěj 560 za 2, to je kurva dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SarkaS Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 halo halo tak mohl by me nekdo poadit jaky tenda jestli en 660 nebo tu 250??? plosim smutne koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Me se taky docela libi, ale zaroven se mi libi divat se pres pruhledny hrnek na ten lavinovy efekt cerstveho pressa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) To jsem rád, že nejsem jedinej magor kterej vozí kafe výlet . Já na to použivám Pixie ve starším typu kufru. Hrníčky jsem vyřešil Pixie nerez vakuovejma, teď na ně mají mimichidem nějakou slevu.jaká akce? furt chtěj 560 za 2, to je kurva dost -20% když je koupíš s tím novým Fortisiem. Je tam link přímo z reklamy. Ano je to furt dost, ale sou super Tady je link, dá se k tomu dostat jen z newsletteru, přímo odkaz nemaj. Akce platí do 31.5. Upraveno 27. května 2014 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Synek Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 -20% když je koupíš s tím novým Fortisiem. Je tam link přímo z reklamy. Ano je to furt dost, ale sou super jen upozornuju ze toto jsou ty vetsi (lungo) salky, me prijdou idealni ty espresso... zadarmo to teda neni, ale myslim si ze vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) Škoda, že jsou v balení po dvou a čtyřech kusech, mě by stačil jeden hrnek. Upraveno 27. května 2014 uživatelem gorlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se