montemar Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 dobra. takova spravne "zatuchla"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Furt nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 V pondělí jsem ji v butiku testnul. Že by to byl nějaký zázrak se říct nedá a raději jsem koupil klasiku Ristreto. Zlatý Kazaar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 tez sem pokupil a vodvarenej z toho nejsem, zustavam u trojkombinace ristretto&indriya + pro baby volluto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Hlásím stejný pocity. Ristretto mi přijde mnohem výraznější a říznější. A taky mi ta Cubania přijde nějaká zatuchlá, jak z almary od mojí báby.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 jeden muj znamej pije jen kafe davidoff, pac mu prijde zatuchly a jak rika, "ma vocas" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 (upraveno) Tak já zase na kubánce ujíždím. Ristretto už mi přijde nevýrazný, Kazaar je tvrdej, Cubania o fous jemnější a voňavější a díky ní jsem začal kafe pít už i bez mlíka, abych si tu zatuchlost vychutnal Upraveno 18. září 2014 uživatelem Zdeneli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 No, mě ta Cubania taky docela chutná. I s cukrem, i bez. Mimochodem, máte tendenci v míchat cremu do kávy. Kroužíte se šálkem? Má se to dělat? Nemá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Co by nemohlo. Každý má nějaké manýry. Tuhle tendenci mám u cappuccina s mléčnou mikropěnou. Výsledkem by mělo být, že mikropěna, nebo v tvém případě crema nezůstává po vypití kávy po obvodu šálku. Čili je téměř všechna zkonzumována. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 No, mě ta Cubania taky docela chutná. I s cukrem, i bez. Mimochodem, máte tendenci v míchat cremu do kávy. Kroužíte se šálkem? Má se to dělat? Nemá?Hele nechci kecat,ale někde jsem četl že by nemělo a prej lžičkou jen jednou,dvakrát míchnout dokola a konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 A crema se má nechat v hrnku? Crema má v sobě nějaké špatné věci? Nebo naopak tam jsou všechny vůně a chutě a mělo by se to vmíchat do kávy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Mám takovej blbej dotaz: Jakej je rozdíl mezí tímto: http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/krups-xn-260110/ a tímto ? http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/delonghi-en-210-bae/ Díky moc za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 jestli se nepletu tak jenom jinej výrobce a vzhled..jinak mašina stejná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 A crema se má nechat v hrnku? Crema má v sobě nějaké špatné věci? Nebo naopak tam jsou všechny vůně a chutě a mělo by se to vmíchat do kávy?Já si kroutím hrnkem po celou dobu pití až to manželku štve, že s tím furt kroutím:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Já právě taky. Vmíchávám tu cremu do kávy a nevím, jestli třeba neporušuju nějaký kávový bonton. Upraveno 30. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 a kdyby jo, chutnala by ti méně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Já právě taky. Vmíchávám tu cremu do kávy a nevím, jestli třeba neporušuju nějaký kávový bonton.Ser na bonton a kruť, včera jsme si všimnul při jednání, že to chlap začal dělat taky:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Já právě taky. Vmíchávám tu cremu do kávy a nevím, jestli třeba neporušuju nějaký kávový bonton. Já taky a pak tu cremu ještě vybaštim lžičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Zeptam se jeste ve vlakne u nespresso hateru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se