Ondoni Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Jinak co pijete nejcasteji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 ristretto? já též spolu s Romou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Ja mam asi nejradsi Indriya Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Indriya je fakt super.Jinak dle mých zkušeností Illy Iperespresso kapsle,který jsem používal pár let vs Nespresso-na Illy v případě ristretta nemá prostě nic šanci.To je bezkonkurenční a žádná kapsle se tomu od Nespressa ani neblíží(hustota,crema,chuť).Všechno ostatní(komfort,mléčná pěna,příprava latte atd) má o hodně lepší Nespresso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Já nejradši Indriya a pak zkouším vždy ty silné speciály, Khazar, Dharkan a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 docela pitelnej aftermarket za necely 2e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Kde si kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Kde si kupoval?hofer.at Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calajs Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Dobrý deň, pred nedávnom som si zakúpil kávovar Nespresso Lattissima plus. A chcel by som sa spytať. Ak som dobre pochopil tak kávovar ma sám vyzve na to aby som kávovar odvápnil. Dá sa spustiť odvápňovací cyklus aj skôr? alebo je to zbytočné?Ďakujem. Zatiaľ najlepšie sadli a najviac chutili Indriya, Fortissio Lungo, cubania a Ristretto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ozve se sam a poustet to drive nema cenu. ono se to ozyva relativne casto. Nemam tvrdou vodu a aspon dvakrat rocne mi to sviti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Vyšší řada, Lattissima, cca 3 roky stará, se sama neozve. Říkali mi při prodeji, že si to počítají u sebe dle odběratele (na počet kapslí) a ozve se call centrum. Což se zatím stalo jen jednou, volal jsem tam sám kvůli něčemu jinému a při té příležitosti si slečna všimla, a odvápnění mi doporučila. Sami od sebe nikdy. Beru tam osobně cca 250 kapslí čtvrtletně, takže příležitost mi nabídnout odvápňovací sadu měli mockrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 No, já mám tuhle a ta to hlásí sama. Stará tři roky už bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 calajs: když odklopíš dvířka pod nádobou s mlékem, je tam taková plastová trubička, tu strč do zdířky nádoby s mlékem, pokud se to rozsvítí laté oranžově, máš signalizaci... já mám Lattissima+ duben 2012 a nějak mi slábne mléko, vůbec nepění a je vlažné, volal sem na call centrum, doporučeno odmočit horkou vodou, odvápnit a nic... nemá někdo zkušenost s pozáručním servisem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 mě se taky nikdo ještě neozval a to mám letos za sebou přes 800 kapslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) ristretto time Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 To je tak deset risrtett... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Došla kubánka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calajs Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Kde nakupujete kapsle? Kde sa dajú nakúpiť najvýhodnejšie-najlacnejšie čo bývate na Slovensku? Poprípade kupujete zo zahraničia?Vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 No, já mám tuhle a ta to hlásí sama. Stará tři roky už bude. Mam naprosto to same a potvrzuju, ze hlasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Ač předem varován, zkusil jsem novou limitku a je to fakt bída. Ta s mátou je pro mě nepitelná, Apple crumble mi chutná jak špinavá voda a oříšky žádná výhra Dal bych si višňové nebo brusinkové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se