Muffik Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Napadlo mě, ža kdyby George to kafe nejdřív zkusil a bylo z téhle limitky, tak by za něj ty svoje boty asi nedal.Na druhou stranu mně ty jeho proplétané mokasíny taky nepřišly nic extra, takže možná dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Vždycky jsem měl rád černý a fialový, ale poslední dobou piju hlavně Dharkan. Nezoušeli jste někdo limitku Maragogype? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 U nas se od Vanoc testuje ale zatim nam vse chutnalo..co me chutnalo a zaujalo byla Roma kdyz uz bych mel neco vypichnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 koupim si kazdou limitku, jaka vyjde, ale krome tech bilejch onirio to byla vsechno bida.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tak se s přítelkou vyzkoušeli nové limitky co se našly pod stromečkem. Jablečný závin a čokomint je prvotřídní bliv. Lískové oříšky sou v latéčku pitelné. Cubania celkem jde. Upřímně řečeno jsem rád že zbytek objednávky sem vyplnit odzkoušenými druhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 tak sem si tu pitchovinu taky koupil .... teď budu štrnáct dní zfetovanej a pak mě to přestane bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seven.of Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 to YPOneprestane, uvidis, je to nesmis vypit vsechno najednou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Přítulka se nejdřív taky strašně ofrňovala, že nepozná rozdíl od instantního kafe...ale zajímavé, že instant doma téměř přestala pít Mě teda víc štve, že mi to doma upíjí všechny návštěvy, dokonce i ty, které ještě nedávno tvrdily, že kafe moc nepijou...sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Tak to mám úplně stejně. Od té doby co mám nespresso, je u nás každou chvíli někdo na kávu:o) Né že bych byl nespolečenský, ale stále řeším, že nemám co pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Já jsem U:Milk ze stejných důvodů koupil i tchýchi, portože když jsme Nespresso koupili v září tak jí u nás děsně chutnalo. No z toho mě úplně běhal mráz po zádech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 ristreto OK .... za půl hodiny si dám další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 YPO: první týden jsem byl v rauši, lámal jsem tam 7-8 malejch kafí denně, ale ani tak jsem se toho nepřepil tolik, abych se na "kafe doma" kdykoliv jsem "někde" netěšil...Tohle rozhodně nepřejde, jako milion dalších kuchyňských krámů počínaje toustovačem a konče parním hrncem (co máme někde nacpaný ve skříni). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 YPO: první týden jsem byl v rauši, lámal jsem tam 7-8 malejch kafí denně, ale ani tak jsem se toho nepřepil tolik, abych se na "kafe doma" kdykoliv jsem "někde" netěšil...Tohle rozhodně nepřejde, jako milion dalších kuchyňských krámů počínaje toustovačem a konče parním hrncem (co máme někde nacpaný ve skříni).vidím to podobně .... už sem se na to chystal řadu měsíců, ale furt mi odrazovalo to, že nevím co budu pít ..... stejný jako u ehulení .... tři měsíce sem experimentoval než našel to co mi vyhovuje ...... prostě nemám rát tydle experimenty ..... no nic je to doma, chutná to líp než ta melta co sem pil dosud .... = dám tomu šanci akorát mi nikdo neřek, že ty hrnky co máme doma se tam nevejdou, takže si to zatím dělám do svíček z ikey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 A odendal jsi ten spodní podstavec vole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 A odendal jsi ten spodní podstavec vole?no jasny ale je to hov*o platný .... páč to není kam dát .... tak je to ve vzduchu ..... a dyž dám ten hrnek vo metr níš tak to šplouchá ven .... děsná kravina todlencto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Tam rveš půllitr, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Tam rveš půllitr, ne?sme velký, tak máme velký hrnky no vyřešil sem tímdlenctím : http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/36418000/ se můžu vy* na hrnky za sedumset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Já ty hrnky dostal a nahoře se ta barva odlupuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Já ty hrnky dostal a nahoře se ta barva odlupuje...to je super .... třeba to není jedovatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Dávám to už jenom tchýni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se