Marcus Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Přes můj odpor nám Ježíšek nadělil další krám do kuchyně, tak už v tom jedeme taky. Budu si muset nastudovat další vlákno na Chronomagu (už kolikáte?). Z toho, co jsem zatím zkusil u mě vítězí Roma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Dneska jsem měl nicmoc ráno, tak jsem si po dlouhé době dal ke kafi cigáro...a musím říct, že máčka se s Cubanií docela pěkně snoubí, chutnala mi víc než samotná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 tak já včera otestoval Fortissio Lungo a chutnalo,takže určo ještě objednám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 tak včera jsem objednal další várku a selekce je jasná TOP 5-Ristretto,Arpeggio,Roma,Dharkan,Fortisio Lungonavíc jsem objednal na kapsle držák Versilo,krabice Cube nic moc ...moc nepřehledný v ní kapsle jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Objednal jsem 20 štanglí ristretta a dostal jsem 2 štangle lunga jako bonus. A tak to mám rád.Tak to dělá vietnamčík u nás v zelenině. Pan nakoupil za dvě kila? Kousek ananasu panovi k tomu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 To docela čumim- už jsem párkrát udělal taky slušný objednávky a zatím bez bonusu, hold asi ještě nemám tolik vypito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Já taky. Asi chtěli rozšířit obzory a tak ti dali i jinou příchuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 ja mel vcera cubanii a uz se tesim, az ji dorazim a vratim se k ristrettu. mam vycitky ji vyhodit, ale holt mi nesmakuje, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 ja mel vcera cubanii a uz se tesim, az ji dorazim a vratim se k ristrettu. mam vycitky ji vyhodit, ale holt mi nesmakuje, no mam to stejně s Kazaar a ještě vís s Dharkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 kazaar je melta, dharkan sem preventivne vzal jen jednu stangli. driv jsem experimentalne bral vetsi pocet, ted uz, poucen z predchozich omylu, se drzim klasiky a k tomu prihodim jednu stangli neceho na vyzkouseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 organic: tohle funguje, už jsem dostal sušenky, bonbóny, pár štanglí kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 ale to kupujes osobne, ne? ja kupuju na jeden ucet uz x let, tak za dvojku mesicne, a darek zatim jednou jakysi dve stangle neceho.. ale vsechno posta(PPL). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Já kupuju cca za bůra, třikrát za rok. Dřív byly dárky běžnější, teď spíš sporadicky. Kafe nikdy, sušenky, čokoláda, hrnečky. Vždycky PPL. Předposlední objdnávku mi zvrzali, strhli peníze z karty, nic neposlali a ještě to nemohli najít. Řešil jsem to s nima tejden, když to konečně poslali tak sem čekal omluvný a nic. Asi to v poslední době nějak zatípli či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 tak včera jsem zkusil po výborném Ristrettu něco nové a to Vanilio co bylo jako bonus....no věděl jsem že to nebude to pravé co mi asi bude chutnat,ale že to bude až takové ,no vím že toto opravdu ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike1212 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 S tím bych si dovolil souhlasit... Jedu v tom asi dva roky a ještě horší se mi zdá být Ciocattino. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Mnohem horší než obě zmíněné je speciálka čokomint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike1212 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 A tu jsem chtěl právě vyzkoušet, protože mám rád After Eight. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Taky jej mam ke kave rad.nebo 70% horkou cokoladu to je pak pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Mnohem horší než obě zmíněné je speciálka čokomint jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 tak to ani objednávat nebudu ,to si raději dám něco z řady Intenso a k tomu AfterEight...to bude rozumnější kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se