Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přes můj odpor nám Ježíšek nadělil další krám do kuchyně, tak už v tom jedeme taky. Budu si muset nastudovat další vlákno na Chronomagu (už kolikáte?). Z toho, co jsem zatím zkusil u mě vítězí Roma.

Odesláno

Dneska jsem měl nicmoc ráno, tak jsem si po dlouhé době dal ke kafi cigáro...a musím říct, že máčka se s Cubanií docela pěkně snoubí, chutnala mi víc než samotná  :smoke:

Odesláno

tak včera jsem objednal další várku a selekce je jasná TOP 5-Ristretto,Arpeggio,Roma,Dharkan,Fortisio Lungo

navíc jsem objednal na kapsle držák Versilo,krabice Cube nic moc ...moc nepřehledný v ní kapsle jsou.

Odesláno

Objednal jsem 20 štanglí ristretta a dostal jsem 2 štangle lunga jako bonus. A tak to mám rád.

Tak to dělá vietnamčík u nás v zelenině. Pan nakoupil za dvě kila? Kousek ananasu panovi k tomu!

Návštěvník dlubix
Odesláno

ja mel vcera cubanii a uz se tesim, az ji dorazim a vratim se k ristrettu. mam vycitky ji vyhodit, ale holt mi nesmakuje, no :(

mam to stejně s Kazaar a ještě vís s Dharkan

Odesláno

kazaar je melta, dharkan sem preventivne vzal jen jednu stangli. driv jsem experimentalne bral vetsi pocet, ted uz, poucen z predchozich omylu, se drzim klasiky a k tomu prihodim jednu stangli neceho na vyzkouseni.

Odesláno

Já kupuju cca za bůra, třikrát za rok. Dřív byly dárky běžnější, teď spíš sporadicky. Kafe nikdy, sušenky, čokoláda, hrnečky. Vždycky PPL. Předposlední objdnávku mi zvrzali, strhli peníze z karty, nic neposlali a ještě to nemohli najít. Řešil jsem to s nima tejden, když to konečně poslali tak sem čekal omluvný a nic. Asi to v poslední době nějak zatípli či co :(

Odesláno

tak včera jsem zkusil po výborném Ristrettu něco nové a to Vanilio co bylo jako bonus....no věděl jsem že to nebude to pravé co mi asi bude chutnat,ale že to bude až takové :lol2: ,no vím že toto opravdu ne :frusty:

Návštěvník dlubix
Odesláno

Mnohem horší než obě zmíněné je speciálka čokomint

:sick01: jo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...