bandicoot Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 pánové, jak odvápňujete? Nějaká babská rada nebo používáte ofiko odvápňovací sadu? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Kupuju v alze odvápňovací tablety miele, fungují stejně, a stojí půlku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 (upraveno) Ja origo sadou. Je to bio a není to zase taková darda. Upraveno 24. července 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Já octem ... (taky bio) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Protáhnu to octem s vodou (1:1) na odvápnění a potom čistou vodou na propláchnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Bio potraviny sam vyuzivam pomerne casto, ale resit jestli odvapnujici kapsle pro kavovar v hodnote tyden starych Armani hodinek jsou bio nebo ne...? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 (upraveno) Jde o bio ve tom smyslu, že se jedná o kyselinu mléčnou, která mám nemůže uškodit a jeho zbytky v přístroji, který pak dělá kávu, kterou piju, mě tedy neznervoznují. Nevím, jestli bych byl stejně veselý, kdybych pil zředěný roztok odvápňovacích tablet do myčky. O takové bio mi šlo, ne o značku Bio související s procesem výroby. Takže už radši ten ocet, než nějaké průmyslové odvápňovače. Upraveno 24. července 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Já octem ... (taky bio) Protáhnu to octem s vodou (1:1) na odvápnění a potom čistou vodou na propláchnutí. Dáte normálka do zásobníku s vodou, zmáčknete knoflajs a držíte, dokud teče sajrajt? Jinak dik všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Dáte normálka do zásobníku s vodou, zmáčknete knoflajs a držíte, dokud teče sajrajt?Přesně takhle to dělám. Akorát nedržím knoflík pořád, ale dělám to po davkách, jako když dělám kafe. Ale ve výsledku to je asi jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Neuveritelne me sere jejich zakaznicke centrum, ktere mi vola kazde 2-3 mesice, jestli jsem jako spokojenej a jak to, ze jsem si pres svuj ucet nekoupil jeste zadnou kavu (kupuju osobne v Parizske). Myslim, ze to s tou proaktivitou trochu prehanej a ten stalking uz se mi zajídá :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Klíííd, Fanulo, víkend za dveřmi, tak ať Ti nerupne cévka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 OK takhle to chapu, je to rozumne reseni :-) Jde o bio ve tom smyslu, že se jedná o kyselinu mléčnou, která mám nemůže uškodit a jeho zbytky v přístroji, který pak dělá kávu, kterou piju, mě tedy neznervoznují. Nevím, jestli bych byl stejně veselý, kdybych pil zředěný roztok odvápňovacích tablet do myčky. O takové bio mi šlo, ne o značku Bio související s procesem výroby. Takže už radši ten ocet, než nějaké průmyslové odvápňovače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Klíííd, Fanulo, víkend za dveřmi, tak ať Ti nerupne cévka!Hehe Proste jeste jednou mi zavolaj, tak jim to tam vodnesu hodit na hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Tak me ne volali nikdy, kupuju jak v Pařížský, tak na Cernaku, tak pres web, a ani mi nenabidli odvapnovaci saduAsi málo piju:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 (upraveno) Mně taky sadu nenabídli. Jen jednou když to mělo být poprvé. Ale když jsem skoro po dvou letech reklamoval utrženou ručku aeroccina, tak mi ta kráska dala rovnou nový. Takže za mě dobrý...A zítra tam jdu pro standardní dávku, takže vyřídím, že Frantu serou, Moty jejich krámem shodil celou trafačku, jak bere proud z rozvodny PRE a Hasňa prokouk, že jejich decalc roztok je ředěný jablečný mošt cinklý mlíkem. Edit: A že od Brna dál včetně jsou jen tvrďáci a tam můžou nabízet jen 10+. Upraveno 24. července 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Bandi, za mě je mile pozdrav. Já s nimi vycházím zatím skvěle. Reklamace byla hladká a s náhradním strojem, přiložili díly navíc, ničím mě neotravují, kávu mají dobrou, personál v místním butiku úslužný, co víc si přát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Já tam asi nedal smajlíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Mně taky sadu nenabídli. Jen jednou když to mělo být poprvé. Ale když jsem skoro po dvou letech reklamoval utrženou ručku aeroccina, tak mi ta kráska dala rovnou nový. Takže za mě dobrý...A zítra tam jdu pro standardní dávku, takže vyřídím, že Frantu serou, Moty jejich krámem shodil celou trafačku, jak bere proud z rozvodny PRE a Hasňa prokouk, že jejich decalc roztok je ředěný jablečný mošt cinklý mlíkem. Edit: A že od Brna dál včetně jsou jen tvrďáci a tam můžou nabízet jen 10+.Řekni jim, ze mam jejich kafe moc rad a vypiju dva balíky tydne, ale do toho je jim hovno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 ja beru jen pres net, zadarmo mi nic nenabidli, a to tam su ja nevim pet let nebo tak. a rekni jim, at si to do desitky skovaj pro vas, ze jim na ty cajicky nejsu zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se