Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Nová Kolumbijská limitka Selection Vintage https://www.nespresso.com/cz/cs/pages/selectionvintage?icid=BAI-1c8808e0-d53f-44fc-a933-54e2ada305c8

Vypadá to zajímavě, takže zkusím, kdyby s tím vyšli o pár dní dřív, tak už jsem jí ochutnal, o víkendu jsem si byl pro kapsle :frusty:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nová Kolumbijská limitka Selection Vintage https://www.nespresso.com/cz/cs/pages/selectionvintage?icid=BAI-1c8808e0-d53f-44fc-a933-54e2ada305c8

Vypadá to zajímavě, takže zkusím, kdyby s tím vyšli o pár dní dřív, tak už jsem jí ochutnal, o víkendu jsem si byl pro kapsle :frusty:

limitka je od pondelka, takze by jsi ji stejne nekoupil, tak aspon mas duvod objednat dalsi kapsle
Odkaz ke komentáři

Však to jsem právě psal, že kdyby jí měli o pár dní dřív, tak bych jí i měl, když už jsem byl v Nespressu pro kapsle, takle abych tam teď jel znova...alespoň že to mám kousek, když už nic jiného.

Odkaz ke komentáři

Nová limitka SV2014 mi chutná moc. Intenzita 7 celkem odpovídá, možná bych řekl spíš 6, výrazně ovocná a mírně dřevitá chuť. Chuťově nejblíž je to asi te modre kapsli Vivalto lungo, které mi moc nechutnalo, bo bylo slabé, tohle je silnější. Proč stojí 14kc nechápu, ale dobry je. Ti z vas co pijou hlavne dharkan a kazaar budou asi spokojeni nebudou.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

To není úplně k zahození, jen je škoda, že taky nedělají nějaké akce pro stávající zákazníky, snad všechno je jen k novým přístrojům apod. Co ti, jako třeba já, kteří tam nechávají tisíce za kapsle a nic z toho...tak mě napadá, k čemu jsem si vlastně zřizoval to členství? Abych viděl kolik už jsem tam nechal? Z toho mě vždy omeje :D

Ale ať jen nedržkuju, tak musím pochválit tu novou limitku, ta mě zase stojí a bude stát peněz, je fakt dobrá :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...