spineshank Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Zavřená, když děláš kafe otevřeš a tím se ti i zapne mašina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Zavřená, když děláš kafe otevřeš a tím se ti i zapne mašina.Me se teda Pixie nezapina, ale asi zalezi na modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaM Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 On ten citiz vetra i odspodu od kontejneru na pouzity kapsle ( ted jsem si toho vsimnul). Jinak z kafe jsem nadsenej. Mam discovery pack, tak me asi ceka v nejblizsich dnech infarkt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Není to tu s váma jednoduchý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 objednal jsem to, jsem zvedavy jak to pojede, chci to do kempuPrislo ti to? Jak to funguje? Silne o tom uvazuji Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Od pondeli bude nova limitka Colombia, mam dojem ze sila 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Prislo ti to? Jak to funguje? Silne o tom uvazuji Sent from my iPhone using Tapatalk jj, prislo, funguje to super - jediny minus je ten, ze to chytli certi na clu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Nová Kolumbijská limitka Selection Vintage https://www.nespresso.com/cz/cs/pages/selectionvintage?icid=BAI-1c8808e0-d53f-44fc-a933-54e2ada305c8Vypadá to zajímavě, takže zkusím, kdyby s tím vyšli o pár dní dřív, tak už jsem jí ochutnal, o víkendu jsem si byl pro kapsle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Nová Kolumbijská limitka Selection Vintage https://www.nespresso.com/cz/cs/pages/selectionvintage?icid=BAI-1c8808e0-d53f-44fc-a933-54e2ada305c8Vypadá to zajímavě, takže zkusím, kdyby s tím vyšli o pár dní dřív, tak už jsem jí ochutnal, o víkendu jsem si byl pro kapsle limitka je od pondelka, takze by jsi ji stejne nekoupil, tak aspon mas duvod objednat dalsi kapsle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Však to jsem právě psal, že kdyby jí měli o pár dní dřív, tak bych jí i měl, když už jsem byl v Nespressu pro kapsle, takle abych tam teď jel znova...alespoň že to mám kousek, když už nic jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Nová limitka SV2014 mi chutná moc. Intenzita 7 celkem odpovídá, možná bych řekl spíš 6, výrazně ovocná a mírně dřevitá chuť. Chuťově nejblíž je to asi te modre kapsli Vivalto lungo, které mi moc nechutnalo, bo bylo slabé, tohle je silnější. Proč stojí 14kc nechápu, ale dobry je. Ti z vas co pijou hlavne dharkan a kazaar budou asi spokojeni nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Zdravím pánové. Mám doma nevyužitý kávovar Inissia, uvařil max. 10 káv. Pokud by někdo z Vás chtěl na chatu nebo klidně i domů, za rozumné peníze přenechám. Víc info v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Tuto limitku objednávat určitě nebudu,vol 7 je pro nás málo .zkoušet to za 14 vočí asi nemá ani smysl.Intenso the best. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Ti z vas co pijou hlavne dharkan a kazaar budou asi spokojeni nebudou.nu vot kak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 'spokojeni nebudou' tam melo byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackIn Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Dal jsem ho mamce k Vánocům a asi si ho budu muset taky koupit. Fakt dobrý kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Jako dycky 200 černoušků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Celkem pěkná akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 To není úplně k zahození, jen je škoda, že taky nedělají nějaké akce pro stávající zákazníky, snad všechno je jen k novým přístrojům apod. Co ti, jako třeba já, kteří tam nechávají tisíce za kapsle a nic z toho...tak mě napadá, k čemu jsem si vlastně zřizoval to členství? Abych viděl kolik už jsem tam nechal? Z toho mě vždy omeje Ale ať jen nedržkuju, tak musím pochválit tu novou limitku, ta mě zase stojí a bude stát peněz, je fakt dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Nvm jak u váš, ale v Brně např. při nákupu kapslí přihodí ty tablety na čištění zdarma nebo sušenky atd.... nvm jesli to teda vždy není nějáká akce. Aji skleničky 2x zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se