Hasňa Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Zadne mixy, cista kava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 BEFORE/AFTER :-) Před Pixie: maximálně 2 pressa denněS Pixie: minimálně 3 pressa denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Prosím HELPje normální, že po 10 dnech používání (3-4 kávy denně, jen origo kapsle) Pixie odmítá udělat kafe?Zapnu čudlíkem, normálně blikají tlačítka, ale nepřestanou blikat ani po několika minutách. V zásobníku voda je, kapsle sedí jak má, zásobník na použité kapsle je vyprázdněný. Že by si přístroj říkal o odvápnění už po necelých dvou týdnech??Děkuji za každou radu která zkrátí můj absťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 poslední 3 hodiny si pročítám různé materiály ohledně kávy a pressovačů a jsem hodně nahlodaný... konzultoval jsem to s přítelkyní a vypadá to na Pixie nejspíš to teda vezmu z toho electroworldu Napadlo mě, jestli tam třeba nebudou chybět ty testovací kapsle, ale jak psal Duke650 7.3., tak to vypadá, že tam je vše i za tu cenu snad to teda nebude záležitost na 10 dní a pak jen blikání jak na diskotéce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Nebude, je to v pohodě. I za těch dva a půl (platí jen pro modré barevné provedení, neptej se proč) tam byly přibalené pixle na ochutnávkuPixie po resetu opět fachá a od rána udělal pět kafíček jedno lepčí než druhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Už nic, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Další akce Nespresso! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 tak jsme dneska sli na nakup tasky na kocarek a prebalovaciho pultu a odchazeli jsme misto toho s nespresso pixie krabici a pristi tyden hura do parizske pro uvodni balicek 1200kc v kapslich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 31. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 tak jsme dneska sli na nakup tasky na kocarek a prebalovaciho pultu a odchazeli jsme misto toho s nespresso pixie krabici a pristi tyden hura do parizske pro uvodni balicek 1200kc v kapslich Hehe, s osvětou je třeba začínat v co nejnižším věku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 takže celkem vydařený nákup, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 A nova reklama Decaffeinato vs. Ristretto je taky povedena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 po dlouhém zkoumání přišel jsem na to, že nejvíc mi chutná livanto a všechny tři decaffeinata /což je divný, protože bezkofeinovej turek je pěknej h...s/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2012 Pokud by měl někdo zájem z členů o přístroj pošlete SZ, dokážu jej obchodovat z oficiální distribuce mimo MOC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Ristretto je moje neoblíbenější. Máme v práci nějakou mašinu Gemini a když to srovnám s moji domácí kavárnou, co mele kávu čerstvou, je to dost podobné... A to jsem si vždycky říkal, že kávu z kapslí ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Ristretto je moje neoblíbenější. Máme v práci nějakou mašinu Gemini a když to srovnám s moji domácí kavárnou, co mele kávu čerstvou, je to dost podobné... A to jsem si vždycky říkal, že kávu z kapslí ne... Taky máme Gemini a doporučuju Ristretto Origin India - šedá kapsle. Jo a odpoledne taky drtím Lungo a Espresso decaffeinato, protože dopoledne dávám tak 3-4 "vostrý" kafíčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Máme tady novinku...http://www.nespresso.com/naora/?l=cz_CZ&cid=EM_CZcz_B2C_Apr12_Int_Naora_Reveal_Web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 NAORA není špatná, trochu jakoby kyselejší, ale jemná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 mate nekdo ten Discovery box a Cube zasobnik? Preferoval bych vzit jiny pomer baleni nez je v techto startovnich krabicich, tak jestli se nad tim zamyslet nebo ty krabice za to nestoji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 mě se líbil ten kulatej zásobník, co vypadá jako terč ... ale nikam se mi nevejde, tak jsem si zásobníky vyrobil sám - z hliníkových U miniprofilů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Je k dostání v butiku nebo zase internet olny? Ochutnal bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se