swenak Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Nudil jsem se a tak jsem otestoval LOR Espresso Ristretto. Chuťově mi to nic moc nepřineslo, jakoby "řídké", ale to je subjektivní. Spíše jsem řešil mechanickou záležitost a tam je to OK, konstrukce cca jako u originálu, nebyl problém s vložením, ani zaklapnutím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 L'or je na tom mechanicky hodně dobře, chuťově se k Nespressu neblíží, ale je určitě lepší než ostatní náhražky, mě nejvíce chutnalo to červený Splendente síla 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Jak vám chutnají ledové kávy? Dle aktuální akce toho mají plný sklady a nikdo to nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 S mlékem a sirupem to jde:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 K 15 stanglim Indrie mi poslali vzorek Tak uvidíme, zatím sem nezkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Tak tady další náhražka, kolega to přivezl z Itálie, Lidl. Cena do ?2 za balení. Mechanicky podobné Starbucks, zazím jsem měl pouze jednu, zasunutí šlo, ale na domáčknutí je potřeba větší síly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Nudil jsem se a tak jsem otestoval LOR Espresso Ristretto. Chuťově mi to nic moc nepřineslo, jakoby "řídké", ale to je subjektivní. Spíše jsem řešil mechanickou záležitost a tam je to OK, konstrukce cca jako u originálu, nebyl problém s vložením, ani zaklapnutím. Teď byly ve výprodeji v Kauflandu. 10 ks za 39.90,- Chuť nic moc, ale pro návštěvy nebo do Latté dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Tak nové Pure origin zakoupeny a spokojenost, nejvíce mě chutná Kolumbie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Prave jsem pouzil kapsli ze Starbucks. Nezapadla, musel jsem ji pomoct prstem a kavy to vyplivlo tak o tretinu min nez jsem zvykly? To je u tehle plastakovych kapsli normalni, nebo se neco nepodarilo? Moc se mi to teda nelibi. Az mi ke kave budou neco chtit dat priste, asi s diky odmitnu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Pánové, můžete sem někdo dát fotku, jak vypadalo přenosné nespresso, nebo jaký byl název. Pokusím se to někde sehnat, Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 https://www.myenduro.cz/camping/wacaco-minipresso-ns/?gclid=EAIaIQobChMIwfmg-YeS3gIV1eR3Ch3MxAqGEAYYAiABEgJxS_D_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Myslel jsem klasické na 230V. Bylo to v takovém obalu s popruhem přes rameno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Tohle? https://www.nespresso.com/cz/cs/essenza-mini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 https://www.handpresso.com/en/36-on-the-road nebo tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Bylo to v takové origo Nespresso tašce přes rameno, nebo jestli se ta taška dokupovala nevím. Hledám název toho nespressa a té tašky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 (upraveno) No to je co jsem poslal a dá se to do https://www.nespresso.com/cz/cs/order/accessories/u-carrier (u carrier) Upraveno 19. října 2018 uživatelem swenak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Nebyla to pixie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Jo tohle je přesně ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Nebyla to pixie?Tohle ale taky vypadá prádně, jenom cena case převyšuje násobně obsah:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se