Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Cyber napsal:
  BUBÁK napsal:
Dnes mě jeden kolega - sběratel poslal fotky originál Orlíků z jeho sbírky. Indexy a ručky jsou vykryty zelenou radioaktivní barvou, také bývají vykryty oranžovou barvou viz. foto na začátku vlákna. ;)

No, to jsou přece Tvoje Orlíky, Bubáku.....ještě jsi je neprodal? Já bych je moc chtěl, ale 40.000,- za ně nedám. :-( Kdyby se cena někam posunula, tak napiš.

Trošku jsi to popletl, já jsem měl kal. 73 ze soudobé produkce Eltonu (viz. foto), originál Orlíky se zelenou barvou, mě pane neříkají, jsou ze sbírky jednoho sběratele z jižních čech, který byl laskav a zaslal mě jejich foto. Pochybuji, že jsou na prodej, až s ním budu mluvit tak se zeptám, jestli je nevymění třeba za Panerai, nebo nějakou jinou běžnou značku. ;)

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Cyber napsal:
  BUBÁK napsal:
  Cyber napsal:

No, to jsou přece Tvoje Orlíky, Bubáku.....ještě jsi je neprodal? Já bych je moc chtěl, ale 40.000,- za ně nedám. :-( Kdyby se cena někam posunula, tak napiš.

Trošku jsi to popletl, já jsem měl kal. 73 ze soudobé produkce Eltonu (viz. foto), originál Orlíky se zelenou barvou, mě pane neříkají, jsou ze sbírky jednoho sběratele z jižních čech, který byl laskav a zaslal mě jejich foto. Pochybuji, že jsou na prodej, až s ním budu mluvit tak se zeptám, jestli je nevymění třeba za Panerai, nebo nějakou jinou běžnou značku. ;)

No oba moc dobře víme jak to je. I s leteckými..... :-) Takže nepopletl. Až s "ním" budeš mluvit, tak "mu" řekni, že když sežene originální Orlíky z18Kt zlata, tak by se to za ty Paneraiky snad tradovat dalo :-), ale kdyby snad "on" snížil cenu, že jsem připraven o tom s "ním" jednat....Pořád mi chybí ve sbírce...

Docela jsi mě pobavil, ale věci se mají tak, jak jsem již dříve psal, jestli tomu nevěříš, je Tvoje věc . :cool:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ty na obrázku (pokud jsi je viděl v hodinářství vedle Dealu na Masarykově nám.) ovšem NEJSOU ze současné produkce.

• Po roku...
Odesláno

Tak tyhle vidím poprvé, a abych pravdu řekl, nějak tomu nerozumím. Vyrábí Prim limitku ve dvou provedeních? Proč je nenabízí na svých stránkách? Co je to za blbost? A co na to Jan Tleskač?

Jinak souhlasím, bez data a té uřízlé 6 vypadají dobře.

Odesláno
  decebal napsal:
Tak tyhle vidím poprvé, a abych pravdu řekl, nějak tomu nerozumím. Vyrábí Prim limitku ve dvou provedeních? Proč je nenabízí na svých stránkách? Co je to za blbost? A co na to Jan Tleskač?

Jinak souhlasím, bez data a té uřízlé 6 vypadají dobře.

Taky mě to zajímá.

Přikládám foto dalších "orlíků" a odkaz na e-bay.

http://cgi.ebay.com/OMEGA-SEAMASTER-300-LA...1QQcmdZViewItem

post-1538-1212488813.jpg

Odesláno (upraveno)

Asi tak. Jenže nesmíš být líný zajet na stránce kolečkem myši až dolů. ;)

Vlastně jim chybí i datumovka.

Orlík - Model number: 74-001-285-00-1

Orlík l.e. 55

post-94-1212489617.jpg

post-94-1212489821.jpg

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno (upraveno)

Oba mají kalibr 74, který má ve specifikaci datum.

I stejné modelové označení Typ 74-001-285-00-1

Taky mě to zajímá, co je to za model, je možné, že jde pouze o záměnu fotky např. s nějakým prototypem.

Takže třeba jen nechtěné zmatené informace.

Pokud ne, je to celkem legrační.

Odesláno (upraveno)

aha, neumím holandsky a navíc jsem línej, dík za ty fotky :D

ta NL je skutečně hezčí - asi další limitka, protože ta původní může už být vyprodaná, nebo je tahle určená bohužel už jen pro export - a je moc povedená ! Přece není problém v ciferníku neudělat datové okýnko, dojem velký-náklady minimální - brávo prim!

nemůžu si pomoci - orlíky jsou opravdu hezčí, než ty omegy, stejně jako diplomaty jsou hezčí, než rolexy - prim je jednička........ po čem sáhne, to vylepší :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Kdyby byla pouze pro export, tak by to zavánělo minimálně diskriminací, ne? :D

Možná by mohli být i trošku nas...í současní majitelé L.E.

Odesláno

Proč diskriminace ?? Každej může prodávat co chce kde chce, ne? Každej si ji může v NL koupit, ne?

Proč by měli být naštvaní ti, co mají CZ limitku ? Nemají sice tak vybroušený ciferník, ale za to mají funkční datumku a ciferník jim víc žije. A NL limitka je asi nová, zase od 1/55...... tak kde zase hledáš problém, ondraji?

Odesláno (upraveno)

Cigi, nikde nehledám problém.

Jen bych minimálně čekal, že nebude úplně stejně označená.

A také nevím, proč když je určena běžným zákazníkům, bych ji musel objednávat jen v NL.

Ono by to možná na Českém webu vypadalo divně dvě skoro stejné L.E.

Nicméně argumentuji na poze tvé myšlenky a samozřejmě netvrdím, že stanovisko Prim musí být nutně totožné s tvým.

Odesláno
  cigi napsal:
Proč diskriminace ?? Každej může prodávat co chce kde chce, ne? Každej si ji může v NL koupit, ne?

Proč by měli být naštvaní ti, co mají CZ limitku ? Nemají sice tak vybroušený ciferník, ale za to mají funkční datumku a ciferník jim víc žije. A NL limitka je asi nová, zase od 1/55...... tak kde zase hledáš problém, ondraji?

Poznal jsem Tě PRIMe :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Cigi, tvá víra je koukám naprosto neotřesitelná....... - až si tě lidi začínají plést s Primem. :D :D :D

Gorgu, nenech se zmást. Cigi toho kolikrát napovídá, že se tu občas strhne i pěkná bouře....

Upraveno uživatelem typograf
Odesláno

Já zase považoval Gorga za Georga !! :D :D Až jsem si nejčko přečet jeho profil. :D :D

Co jsem to zas naplkal divnýho, že i Týpa se diví ?? :D :D Musím si dát pauzu ........... už třeba ani neroluju webový stránky, bude to tím vedrem......ondraji promiň, rád bych ti něco odpověděl.............ale nechápu, co píšeš........ jak si chceš objednat primky v zahraničí ?? Něco mi uteklo?

Odesláno
  cigi napsal:
Já zase považoval Gorga za Georga !! :D :D Až jsem si nejčko přečet jeho profil. :D :D

Co jsem to zas naplkal divnýho, že i Týpa se diví ?? :D :D Musím si dát pauzu ........... už třeba ani neroluju webový stránky, bude to tím vedrem......ondraji promiň, rád bych ti něco odpověděl.............ale nechápu, co píšeš........ jak si chceš objednat primky v zahraničí ?? Něco mi uteklo?

Já bych řekl, že Ondraj vůbec Primky nechce :thumbsup_anim: ...

Odesláno

Cigi klidně mi napiš, rád si vyslechnu tvůj názor, ale prosím prostřednictvím SZ. Samozřejmě i rád odepíši.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...