BUBÁK Odesláno 24. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Cyber napsal: BUBÁK napsal: Dnes mě jeden kolega - sběratel poslal fotky originál Orlíků z jeho sbírky. Indexy a ručky jsou vykryty zelenou radioaktivní barvou, také bývají vykryty oranžovou barvou viz. foto na začátku vlákna. No, to jsou přece Tvoje Orlíky, Bubáku.....ještě jsi je neprodal? Já bych je moc chtěl, ale 40.000,- za ně nedám. :-( Kdyby se cena někam posunula, tak napiš. Trošku jsi to popletl, já jsem měl kal. 73 ze soudobé produkce Eltonu (viz. foto), originál Orlíky se zelenou barvou, mě pane neříkají, jsou ze sbírky jednoho sběratele z jižních čech, který byl laskav a zaslal mě jejich foto. Pochybuji, že jsou na prodej, až s ním budu mluvit tak se zeptám, jestli je nevymění třeba za Panerai, nebo nějakou jinou běžnou značku.
BUBÁK Odesláno 25. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2007 Cyber napsal: BUBÁK napsal: Cyber napsal: No, to jsou přece Tvoje Orlíky, Bubáku.....ještě jsi je neprodal? Já bych je moc chtěl, ale 40.000,- za ně nedám. :-( Kdyby se cena někam posunula, tak napiš. Trošku jsi to popletl, já jsem měl kal. 73 ze soudobé produkce Eltonu (viz. foto), originál Orlíky se zelenou barvou, mě pane neříkají, jsou ze sbírky jednoho sběratele z jižních čech, který byl laskav a zaslal mě jejich foto. Pochybuji, že jsou na prodej, až s ním budu mluvit tak se zeptám, jestli je nevymění třeba za Panerai, nebo nějakou jinou běžnou značku. No oba moc dobře víme jak to je. I s leteckými..... :-) Takže nepopletl. Až s "ním" budeš mluvit, tak "mu" řekni, že když sežene originální Orlíky z18Kt zlata, tak by se to za ty Paneraiky snad tradovat dalo :-), ale kdyby snad "on" snížil cenu, že jsem připraven o tom s "ním" jednat....Pořád mi chybí ve sbírce... Docela jsi mě pobavil, ale věci se mají tak, jak jsem již dříve psal, jestli tomu nevěříš, je Tvoje věc . :cool:
ferda_mravenec Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 V Ostravě jsem viděl na prodej Orlíky za cca 19t ( na cenu si už nemůžu přesně vzpomenout, bo jsem na ně čuměl jak puk:-). Podotýkám, že to byly ty ze současné produkce. http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pid=47591&filename=orl%EDk2.jpg
Bobr Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Odesláno 8. března 2007 Ty na obrázku (pokud jsi je viděl v hodinářství vedle Dealu na Masarykově nám.) ovšem NEJSOU ze současné produkce.
Gorg Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Odesláno 2. června 2008 Tak trošku opráším tohle vlákno... Možná jsem objevil Ameriku, ale jen pro srovnání.... Fotky z webu PRIMu CZ a NL Ty NL Orlík le. jsou víc věrnější originálu než CZ Orlík le. Hlavně na NL není datum a šestka chybí úplně. IMHO se mi NL libí víc http://www.prim.cz/kolekce/prim-orlik-55-le http://www.prim-holland.nl/index.php?optio...5&Itemid=42
decebal Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Tak tyhle vidím poprvé, a abych pravdu řekl, nějak tomu nerozumím. Vyrábí Prim limitku ve dvou provedeních? Proč je nenabízí na svých stránkách? Co je to za blbost? A co na to Jan Tleskač? Jinak souhlasím, bez data a té uřízlé 6 vypadají dobře.
cigi Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Prohlídněte si web pořádně, to na NL je otevřená serie, nemá mimostředku. Na webu primu jsou obě.
Vit Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 decebal napsal: Tak tyhle vidím poprvé, a abych pravdu řekl, nějak tomu nerozumím. Vyrábí Prim limitku ve dvou provedeních? Proč je nenabízí na svých stránkách? Co je to za blbost? A co na to Jan Tleskač? Jinak souhlasím, bez data a té uřízlé 6 vypadají dobře. Taky mě to zajímá. Přikládám foto dalších "orlíků" a odkaz na e-bay. http://cgi.ebay.com/OMEGA-SEAMASTER-300-LA...1QQcmdZViewItem
pavel23 Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Tak to si se cigi špatně díval ty. Na vebu NL je i limitka.....
Ondraj Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 (upraveno) Asi tak. Jenže nesmíš být líný zajet na stránce kolečkem myši až dolů. Vlastně jim chybí i datumovka. Orlík - Model number: 74-001-285-00-1 Orlík l.e. 55 Upraveno 3. června 2008 uživatelem Ondraj
Ondraj Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 (upraveno) Oba mají kalibr 74, který má ve specifikaci datum. I stejné modelové označení Typ 74-001-285-00-1 Taky mě to zajímá, co je to za model, je možné, že jde pouze o záměnu fotky např. s nějakým prototypem. Takže třeba jen nechtěné zmatené informace. Pokud ne, je to celkem legrační. Upraveno 3. června 2008 uživatelem Ondraj
cigi Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 (upraveno) aha, neumím holandsky a navíc jsem línej, dík za ty fotky ta NL je skutečně hezčí - asi další limitka, protože ta původní může už být vyprodaná, nebo je tahle určená bohužel už jen pro export - a je moc povedená ! Přece není problém v ciferníku neudělat datové okýnko, dojem velký-náklady minimální - brávo prim! nemůžu si pomoci - orlíky jsou opravdu hezčí, než ty omegy, stejně jako diplomaty jsou hezčí, než rolexy - prim je jednička........ po čem sáhne, to vylepší Upraveno 3. června 2008 uživatelem cigi
Ondraj Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 (upraveno) Kdyby byla pouze pro export, tak by to zavánělo minimálně diskriminací, ne? Možná by mohli být i trošku nas...í současní majitelé L.E. Upraveno 3. června 2008 uživatelem Ondraj
cigi Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Proč diskriminace ?? Každej může prodávat co chce kde chce, ne? Každej si ji může v NL koupit, ne? Proč by měli být naštvaní ti, co mají CZ limitku ? Nemají sice tak vybroušený ciferník, ale za to mají funkční datumku a ciferník jim víc žije. A NL limitka je asi nová, zase od 1/55...... tak kde zase hledáš problém, ondraji?
Ondraj Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 (upraveno) Cigi, nikde nehledám problém. Jen bych minimálně čekal, že nebude úplně stejně označená. A také nevím, proč když je určena běžným zákazníkům, bych ji musel objednávat jen v NL. Ono by to možná na Českém webu vypadalo divně dvě skoro stejné L.E. Nicméně argumentuji na poze tvé myšlenky a samozřejmě netvrdím, že stanovisko Prim musí být nutně totožné s tvým. Upraveno 3. června 2008 uživatelem Ondraj
Gorg Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 cigi napsal: Proč diskriminace ?? Každej může prodávat co chce kde chce, ne? Každej si ji může v NL koupit, ne? Proč by měli být naštvaní ti, co mají CZ limitku ? Nemají sice tak vybroušený ciferník, ale za to mají funkční datumku a ciferník jim víc žije. A NL limitka je asi nová, zase od 1/55...... tak kde zase hledáš problém, ondraji? Poznal jsem Tě PRIMe
typograf Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 (upraveno) Cigi, tvá víra je koukám naprosto neotřesitelná....... - až si tě lidi začínají plést s Primem. Gorgu, nenech se zmást. Cigi toho kolikrát napovídá, že se tu občas strhne i pěkná bouře.... Upraveno 3. června 2008 uživatelem typograf
cigi Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Já zase považoval Gorga za Georga !! :D Až jsem si nejčko přečet jeho profil. :D Co jsem to zas naplkal divnýho, že i Týpa se diví ?? :D Musím si dát pauzu ........... už třeba ani neroluju webový stránky, bude to tím vedrem......ondraji promiň, rád bych ti něco odpověděl.............ale nechápu, co píšeš........ jak si chceš objednat primky v zahraničí ?? Něco mi uteklo?
jacob Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 cigi napsal: Já zase považoval Gorga za Georga !! Až jsem si nejčko přečet jeho profil. Co jsem to zas naplkal divnýho, že i Týpa se diví ?? Musím si dát pauzu ........... už třeba ani neroluju webový stránky, bude to tím vedrem......ondraji promiň, rád bych ti něco odpověděl.............ale nechápu, co píšeš........ jak si chceš objednat primky v zahraničí ?? Něco mi uteklo? Já bych řekl, že Ondraj vůbec Primky nechce ...
Ondraj Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Cigi klidně mi napiš, rád si vyslechnu tvůj názor, ale prosím prostřednictvím SZ. Samozřejmě i rád odepíši.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se