jankoxxx Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Pěkný hodinky to jsou, užijte si je, kluci. A cena je taky dobrá, až si občas říkám, jak to ten Eddie dělá, že prosperuje. prosperuje vdaka UK patriotizmu a nizke ceny hraju tiez nemalu rolu.. okrem toho je jeho forum najvacsie a najnavstevovanejsie v UK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 (upraveno) Hlásím se do služby ...(zatím ještě zafóliovaný) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. dubna 2012 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bestak Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Bonjour - Hello Je ne parle pas le Tch?que - I don't speak Czech Je me suis juste inscrit pour pouvoir vous poster des informations sur ce superbe hommage qui vous concerne aussi puisque c'est la montre des aviateurs Tch?que engagés dans la RAF. Nous aussi nous avons eut les nôtres les forces Française Libres mais la grande différence est que vous avez un superbe objet en plus : cette tr?s belle montre I just register in this forum, for one thing, post here some data about this superb watch hommage, in memoriam of the Czech Air Force men within the RAF. We french we also had some Free French Force within the RAF, but the main difference is that you have this superb watch, a great model ici vous trouverez une revue en Anglais et en Français - Here you'll find a review sur un forum italien - Orologiando Italian Forum: http://www.orologian...pic.php?t=82657 Sur TZ-UK - On TZ-UK forum: http://www.tz-uk.com...p?f=17&t=220659 The initial post is here on my watch subject: http://forum.hardwar...ojs=0#t29955331 cordialement - Kind regards Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Bonjour - Hello Je ne parle pas le Tch?que - I don't speak Czech Je me suis juste inscrit pour pouvoir vous poster des informations sur ce superbe hommage qui vous concerne aussi puisque c'est la montre des aviateurs Tch?que engagés dans la RAF. Nous aussi nous avons eut les nôtres les forces Française Libres mais la grande différence est que vous avez un superbe objet en plus : cette tr?s belle montre I just register in this forum, for one thing, post here some data about this superb watch hommage, in memoriam of the Czech Air Force men within the RAF. We french we also had some Free French Force within the RAF, but the main difference is that you have this superb watch, a great model ici vous trouverez une revue en Anglais et en Français - Here you'll find a review sur un forum italien - Orologiando Italian Forum: http://www.orologian...pic.php?t=82657 Sur TZ-UK - On TZ-UK forum: http://www.tz-uk.com...p?f=17&t=220659 The initial post is here on my watch subject: http://forum.hardwar...ojs=0#t29955331 cordialement - Kind regards Thank you, french friend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Gratulace ! Jsou moc pěkné . Taky bych je vzal kdyby nebyly téměř na cestě jiné. Zvažoval jsem zda by mě víc nebraly staré Eterny apod. , ale došel jsem k závěru že bych upřednostnil nové hodinky v původním stavu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveiv Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Bezva, takze se pres rok dokopavam k PRS-29B a nakonec skoncim u uplne jineho PRSu Tedy pokud se na me dostane po zlikvidovani backlogu. Neveril bych, ze nekdy poridim hranate hodinky, ale tyhle maji neco do sebe. A ta kombinace komponent je vazne dabelska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 CAF je na www.timefactors.com znovu objednatelný, no a já jsem neodolal a objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveiv Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) CAF je na www.timefactors.com znovu objednatelný, no a já jsem neodolal a objednal Akorát sem jdu napsat naprosto to samé Zajímalo by mě jaké procento jde k nám. Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem paveiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekL Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 ...tak mi právě také dorazily... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Další stroj na našem nebi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Další stroj na našem nebi. Gratulace, díky za fotky Ta první je velni vtipná, opravdu to vypadá, že letí... Já se na ně tak těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Máte to kluci pěkné,kdybych neměl v plánu jiné tak bych je chtěl taky,trochu vám závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 (upraveno) Jaká sériová čísla se v Česku objevila? Já jsem 030/11. Chtěl jsem 013, ale E.P. mi napsal že 13 nebyla vyrobená. Upraveno 5. května 2012 uživatelem kejklik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2012 030/11 kejklik064/11 Stýf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 030/11 kejklik031/11 Vít064/11 Stýf Fotky jsou z dnešního odpoledne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekL Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 030/11 kejklik031/11 Vít062/11 RadekL064/11 Stýf P.S.Mám je sice ještě v krabičce a dostanu je až k narozeninám příští měsíc. Mé druhé lepší Já vykomunikovala s Eddiem číslo 62 (rok mého narození) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 (upraveno) Fotky jsou z dnešního odpoledne. Hmm, takhle se to dělá A co výsledek, kde ho najdeme? Prosím Abych nebyl Offtopic, čekají na mě v Praze a číslo zatím nevím... EDIT: Doplnění... Upraveno 9. května 2012 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Hmm, takhle se to dělá A co výsledek, kde ho najdeme? Prosím Abych nebyl Offtopic, čekají na mě v Praze a číslo zatím nevím... EDIT: Doplnění... Zatím není, časem snad bude. Zatím mi to moc nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveiv Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 (upraveno) Zde 59, prosím pěkně. 030/11 kejklik 031/11 Vít 059/11 Paveiv 062/11 RadekL 064/11 Stýf Zatím bez fotek, kamarád jich pár udělal ve Kbelích, ale než to zas zpracuje... ty moje jsou nepoužitelné. Jen si dovolím sem dát jednu offtopic, mají tam moc pěkný přírůstek, doporučuji navštívit. Upraveno 9. května 2012 uživatelem paveiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 (upraveno) Dvě mobilní ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. května 2012 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se