Onisau Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Mě se líbí moc Link to post Share on other sites
bohus76 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 (edited) Jsou velmi povedené,jen by mne zajímaly podrobnosti,odkaz zde http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=183042&st=0&sk=t&sd=a&start=30 Zdroj: TZ-UKDíky za objasnění,myslel jsem,že se to nějak hýbe,tyky se mi zdálo,že to nějak stagnuje. Edited March 10, 2012 by bohus76 Link to post Share on other sites
knihomol Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Jen se zeptám,jak to nakonec dopadlo s tímto projektem a jaká nakonec byla cena?Jsou to jedny z mála hranatých hodinek které se mi opravdu líbí.Nějak vládnu špatnou angličtinou /nebo spíš nevládnu/ Díky No, přesný termín ani cena určená není. Rychle jsem to vlákno proletěl. Myslím, že tam byla zmínka, že z daňových důvodů hodinky neuvede dřív než 1. dubna 2012. Jinak hodinky jsou to moc hezké. Cenu členové fóra odhadovali na méně než 600 GBP. Link to post Share on other sites
jankoxxx Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Jen se zeptám,jak to nakonec dopadlo s tímto projektem a jaká nakonec byla cena?Jsou to jedny z mála hranatých hodinek které se mi opravdu líbí.Nějak vládnu špatnou angličtinou /nebo spíš nevládnu/ Díky este stale nie su v predaji.. viac info zial nemam. Link to post Share on other sites
knihomol Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Přidám ještě link na vlákno CAF Update z fóra TZ-UK. Snad to nebude vadit, že je tu link od konkurence. Edited March 11, 2012 by knihomol Link to post Share on other sites
Hugo14 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Tak prý mají být zítra "na krámě" Nějak nepoznávám, co je v tom za werk. Link to post Share on other sites
Vit Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Tak jsem se konečně dočkal ..... Právě zjišťuju další info od Eddieho Platse. Zatím vím toto: Back in 2003 I started a project to produce the Czech Air Force Watch, which some of you may remember. For various reasons, some technical and some the availability of a suitable movement (or lack of), the project was shelved, revived, shelved again and finally, the watch has been made and will be launched on 17 April 2012. It can't be seen on the website until tomorrow but you can see a couple of short videos on Youtube at Pokud někdo víte více, dávejte prosím další informace do tohoto vlákna. Link to post Share on other sites
jankoxxx Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Tak prý mají být zítra "na krámě" Nějak nepoznávám, co je v tom za werk. werk tam bude nejaky AS Link to post Share on other sites
Vit Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Budou stát 385 Liber. Eddieho jsem tak dlouho otravoval, až mi poslat tu stránku se specifikací: ZDE Link to post Share on other sites
B.F.G. Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Víte Link to post Share on other sites
Vit Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Víte Co se ti nezdá, chceš mě zastřelit? Link to post Share on other sites
kejklik Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Objednáno, cena s poštou 410 GBP Link to post Share on other sites
Vit Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 (edited) Objednáno, cena s poštou 410 GBP Je tu někdo, kdo bude objednávat a byl by ocoten objednat i jedny pro mě? Nejsem schopen platby do zahraničí a jsem ochoten zaplatit celé poštovné (předpoklám, že za dvoje hodinky budou účtovat jen jedno). EDIT: Tak nic, už jsem to pořešil s Eddiem a budu platit z účtu na účet. Edited April 17, 2012 by Vit Link to post Share on other sites
bohus76 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Gratulace Víte,opravdu se mi líbí,doufám,že je brzo uvidím na živo. Link to post Share on other sites
jankoxxx Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 osobne som na ne moc zvedavy, hlavne som zvedavy aka bude lumi a popripade ake bude kvalitativne prevedenie lunety. skoda, ak by tam dal ED 100m WR tak by som nad nimi mozno aj rozmyslal.. Link to post Share on other sites
funf5 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Nemo bude hotovej a teď tohle Já je dlouho sleduji, moc se mi líbí, ale proč je to všechno najednou??? Link to post Share on other sites
Guest Ondra Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Dočasně nejdou objednat... Link to post Share on other sites
B.F.G. Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Nevím jestli tě mám za ten link zastřelit nebo ti děkovat Ále jinak, pochvala to byla... Link to post Share on other sites
kuncák7 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Nevím jestli tě mám za ten link zastřelit nebo ti děkovat Ále jinak, pochvala to byla... K tomuhle se bez výčitek přidávám:smile_anim:. Mlčenlivě jsem hltal obrázky a odkazy a rozhodl se, že tenhle kousek musím mít. Takže jdu šetřit. Link to post Share on other sites
jankoxxx Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Dočasně nejdou objednat... ci uz nebudu vypredane Link to post Share on other sites
Recommended Posts