F.B. Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Prihodim jedno dnesni foto SKX399 Sú fakt parádne, kloubiku. Hneď si o nich idem čosi prečítať :-) F.
Návštěvník cecil Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 pro Jorga8x: tak nejsou Tuny jako tuny, tyhle jsou absolutně největší,nejtěžší a nejvyšší 52x18mm a ač jsou tmavé je to pořádný kus titanu i na velké ruce.Klasické quartz tuny jsou mnohem menší a výborně nositelné a přitom pořád pěkně robustní.Ovšem nedá se říci že by Emperory špatně seděly na ruce právě naopak díky absenci nožek se nosí dobře i na menším zápěstí,nokde nic netlačí nepřekáží snad výška nebo váha.Zápěstí mám asi něco přes 22cm.
instant Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 (upraveno) taky jsem přidám svou současnou divers sestavu,všechny japan made jak jinak. pekne to mas. za tymi emperormi mi je fest smutno, nechapem naco som ich predaval - to bola tazka mladícka nerozvážnosť. uz mi dvakrat usli na WUS, ja si ich snad budem musiet kupit nove alebo co edit: pozeram na tie fotky - tie Orienty pri tych dvoch testosteronovych potapacoch vyzeraju ako nejake male Casia Upraveno 11. července 2014 uživatelem instant
Jörg8X Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 pro Jorga8x: tak nejsou Tuny jako tuny, tyhle jsou absolutně největší,nejtěžší a nejvyšší 52x18mm a ač jsou tmavé je to pořádný kus titanu i na velké ruce.Klasické quartz tuny jsou mnohem menší a výborně nositelné a přitom pořád pěkně robustní.Ovšem nedá se říci že by Emperory špatně seděly na ruce právě naopak díky absenci nožek se nosí dobře i na menším zápěstí,nokde nic netlačí nepřekáží snad výška nebo váha.Zápěstí mám asi něco přes 22cm.To jsem si vůbec neuvědomil, že automaty mají ještě víc... 52 už je opravdu dost, já pořád přemýšlím nad 47 a možná to risknu, protože mají pořádné koule
ggrand Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Jörg8X: Neřeš. Měl jsem na srazu na ruce kvarcové a sám jsem hleděl, jak sedí a hlavně vypadají naprosto použitelně na 16,5cm ruce, stejně tak základní potápky Oris.
Návštěvník cecil Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 To jsem si vůbec neuvědomil, že automaty mají ještě víc... 52 už je opravdu dost, já pořád přemýšlím nad 47 a možná to risknu, protože mají pořádné koule Jo tuny jsou extra diversky ve všech směrech,dobře se nosí,perfektní zpracování,možnost tuningu,velmi oblíbené.Mněl jsem hodně diversek ale tunáky mám nejraději.Citizeny jp3020 jsou rovněž již srdeční záležitost,opravdu již raritka těžko sehnatelné a na ruce sedí perfektě.Instante ted jsem k nim nedávno dokoupil super sponu,resp k watchadoo a black mesh moc dobře jim to sekne.Ale šetřím je raději mám na denní nošení Orienty které jsou opravdu papírově nejmenší z těch tří ale pořád slušný železo.Navíc M-force jsou velmi pěkně udělané,opravdu za ty peníze paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník cecil Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 tady omlouvám se za fotky přímo ze zdroje ale je to tu dobře nafocené,akorát já ji mám na engineer 1...zdroj:google Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 fajna spona. ten engineer I som tusim kupoval este ja nasiel som konecne fotky na yobokies dlc black hammer, vzdy som chcel president tah, k emperorom mi to prislo ako spravny ulet, zvlast v tom XXL vydani od Harolda. bal som sa ho kupit naslepo kvoli riziku ze bude vadit shroud, tak som isiel do tungchoy engineer I co bola viac menej istota.. teraz viem ze to funguje, tak mam metu jasnu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TCF Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Moje ex. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. aktuálne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník cecil Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Yobokies president mám na tech Citizen jp3020,je to s tou super sponou s extenzí.Já jsem rovněž tak hledal presidenta v pvd k emperor,sedí k nim parádně.
ondrej420 Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Dnesni vylet na kole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Pěkné, skoro jsem zapomněl, že Suma taky potřebuji Na té první fotce to vypadá, jako kdyby si měl zelené ručky
DavidLC Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Já je taky potřebuju, ale pořád nevím, jestli je ta varianta "pepsi" či ne (jsem na pepsi úchyl), nějak jsem to nepochopil, kdyby někdo znalý dal info, díky moc. :-)
instant Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Neviem ci som znaly ale zrejme ide o dvojfarebnu vlozku lunety od yobokiesa
mazzi Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Neviem ci som znaly ale zrejme ide o dvojfarebnu vlozku lunety od yobokiesa Nač ta skromnost Ano, Sumo pepsi je od yobokiese. Standardní Seiko je černá a modrá.
Jörg8X Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 (upraveno) Ano, tak to je. Normálně se pepsi nedělá, jen černá, modrá, oranžová + nějaké více, či méně povedené limitky. EDIT: mazzi byl rychlejší Upraveno 13. července 2014 uživatelem Jörg8X
mazzi Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Ano, tak to je. Normálně se pepsi nedělá, jen černá, modrá, oranžová + nějaké více, či méně povedené limitky. EDIT: mazzi byl rychlejší Oranžová vložka lunety není standardní. Jestli myslíš SBDC005, ty mají oranžový ciferník, ale černou lunetu. Ano, zapomněl jsem na thajské limitky, ale ty nejsou běžně dostupné.
DavidLC Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Díky moc, mám další cíl :-) Nejdřív odzkoušet velikost a pak hurá na to.
Jörg8X Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Oranžová vložka lunety není standardní. Jestli myslíš SBDC005, ty mají oranžový ciferník, ale černou lunetu. Ano, zapomněl jsem na thajské limitky, ale ty nejsou běžně dostupné.Já myslel to, co normálně koupíš od Seika
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se