ProF3T Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Blumo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Sumo trochu jinak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepescom Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Monster Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
Plina Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Poprvé jsem Je vzal k moři... <br />
Plina Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Poprvé jsem Je vzal k moři... <br />Takovou radost jsem měl s krásné fotky, byť udělané z mobilu, že přímo od moře jsem se rozhodl podělit se o ni. Ale po příjezdu zjistím, že jsem poslal, zřejmě vlivem špatného datového připojení, tuto hrůzu. Všem se tady omlouvám a pokud jde předchozí příspěvek vymazat, prosím o smazání. Je to pro mě poučení, že mám dvakrát měřit a pokud dojde k řezání, tak si dát hodně velký pozor.
StanoBare Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 Rád sem chodím na čumendu a Plinova fotka á la morský červík ma dostala a mám hneď aj lepšiu náladu . Nehľadaj v tom nič ironické, takéto veci sa samozrejme stávajú a stali sa aj mne. Tvoje snaženie bolo sympatické.
Napoleon Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Neo white vs. orange monster . když mám na ruce jedny, je mě líto těch druhých v šuplíku, tak vyměním a zase dokola :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Napoleon Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) komplet rodinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. května 2014 uživatelem Napoleon
Jörg8X Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Monstra dobrý, ale čim to proboha fotíš?
McStinger Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Monstra dobrý, ale čim to proboha fotíš? Vyzerá to na predchodcu dagerotypie
Mapo Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Málo pridávam... (ale denne sledujem) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Taky něco v pepsině přidám - fotka z neděle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wizard-ov Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 @Napoleon: cvakni wristshot s těma třetíma Seikama
ProF3T Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Keď Seiko Divers, tak Seiko Divers.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Par fotek modifikovaných skx 007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník cecil Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 taky jsem přidám svou současnou divers sestavu,všechny japan made jak jinak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Ondrej71: safír na nich nevypadá vůbec špatně cecil: Kolikátku máš ruku? Tuny bych hrozně chtěl, ale myslím, že na to asi nemám ruku...
kloubik Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Prihodim jedno dnesni foto SKX399 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se