villain83 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Chumpus-jo,tak tohle jo,kolik to ma na vejsku?
Chumpus Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Co bych s tím dělal? Kdybych chtěl nosit na ruce talíř, tak si vezmu ten od hrníčku na presso villain: netuším, je to prostě velký
villain83 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 No pod manzetu kosile k obleku je to jak delany.
kamilb Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Hrozný hodinky.Vy snad nemáte špetku vkusu..
kamilb Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Si prikupil? :-) Tys ho kluka dočista zblbnul.
instant Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 pritom som mu jasne hovoril i-zul.. izullll... a on kupi toto.
Chumpus Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Izul? IZUL??? Kde?!? Kde!!! Beru! Příští týden nacvakám víc fotek...
F.B. Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 pritom som mu jasne hovoril i-zul.. izullll... a on kupi toto. V Tvojej ruke vyzerajú také malé, skoro ako 36mm :-) Že ich vezmeš zajtra do officu, keď budeš na ceste do práce v čase kedy už nebude divoká ranná špička, ja si ich konečne vyskúšam naživo F.
instant Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Ferko zajtra mam oficialne KOKR, idem do wellnesu.. po prvykrat po 5 rokoch sam od seba, dobrovolne, ziadny chlast a hlavne "len tak lebo mam chut" ...a ano, starnem
odjinud Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Dneska mě v blízkém bazaru poněkud překvapily vintage seiko quartzky 5H26-7A1A, ale za 4000,- jsem je tam nechal... Každopádně potěší vidět něco takového v prodeji i u nás. (ilustrační foto)
hanes Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Jo :-) netradiční je DOST - ale na na ruce, jeden z NEJPŘÍJEMNĚJŠÍCH co jsem kdy měl.
F.B. Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Jo :-) netradiční je DOST - ale na na ruce, jeden z NEJPŘÍJEMNĚJŠÍCH co jsem kdy měl. Fakt príjemné kombinácia - začínajú mi tie Seika chýbať, kua. Boli moje prvé... F.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se