Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kotlick, ten tah ma prekvapil ako dobre vyzera na nich! snad lepsie ako orig! K tymto hodinkam sa mi hodi nezuzeny tah viac.

Odesláno

Je to fakt pecka. Ten origo tah se zužoval a byl nízký a na mojí ruce to nevypadalo dobře - moc decentní a oproti masivním hodinkám v nepoměru. Stejně jsem ale chtěl něco jako Super Engineer. Nakonec to vypadá nad očekávání dobře.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tuna

Vypadají zajímavě. Jaká je to velikost pouzdra?

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Zajimave ? Vypadaji bozsky ! :-) a velikost pouzdra ? Tak akorat ;-)

Blackhead: musim rict, ze tvoje aktualni sestava, jejiz fotky sem poustis, je dokonala!

Odesláno

Dik! Papirove diameter 48mm, na lunete maji tusim 42mm, vyborne sedi na ruce.

Zajimave ? Vypadaji bozsky ! :-) a velikost pouzdra ? Tak akorat ;-)

Blackhead: musim rict, ze tvoje aktualni sestava, jejiz fotky sem poustis, je dokonala!

Odesláno

Něco na otloukání.

Taky po něčem takovým pasu. Co je vevnitř? 7548?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Po vsech tech tunacich a SKX pridam zase par svych fotek oranzovych priser. Jsou to moje jedine Seiko divers, takze co jineho. Ovsem tohle vlakno mi zase nadelalo par vrasek na cele...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...