vrcan Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Kotlick, ten tah ma prekvapil ako dobre vyzera na nich! snad lepsie ako orig! K tymto hodinkam sa mi hodi nezuzeny tah viac.
Kotlick Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Je to fakt pecka. Ten origo tah se zužoval a byl nízký a na mojí ruce to nevypadalo dobře - moc decentní a oproti masivním hodinkám v nepoměru. Stejně jsem ale chtěl něco jako Super Engineer. Nakonec to vypadá nad očekávání dobře.
Kotlick Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Je to 22mm SUPER Engineer Type II Solid Stainless Steel Straight End Watch Band-Push Button[sS222203B024-XX]US$72.99(?61.66) http://www.strapcode.com/store/22mm-super-engineer-type-solid-stainless-steel-straight-watch-band-push-button-p-1713.html#.VTDR15M2UTs
Kotlick Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Ještě by to mohlo vypadat dobře na masivním meshi. Ale musel by být opravdu masivní.
vrcan Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 People, ako vlastnik rovnakych hodiniek co nan hovoris ty?
ABCDE Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 (upraveno) TunaVypadají zajímavě. Jaká je to velikost pouzdra? Upraveno 16. května 2015 uživatelem filo-boxer
petr_cha Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Vypadají zajímavě. Jaká je to velikost pouzdra?Zajimave ? Vypadaji bozsky ! :-) a velikost pouzdra ? Tak akorat ;-) Blackhead: musim rict, ze tvoje aktualni sestava, jejiz fotky sem poustis, je dokonala!
blackhead Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Dik! Papirove diameter 48mm, na lunete maji tusim 42mm, vyborne sedi na ruce.Vypadají zajímavě. Jaká je to velikost pouzdra? Zajimave ? Vypadaji bozsky ! :-) a velikost pouzdra ? Tak akorat ;-)Blackhead: musim rict, ze tvoje aktualni sestava, jejiz fotky sem poustis, je dokonala!
ABCDE Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Tak to už je hodně velké na mě. Ale na tvoji ruce nevypadají tak velké
blackhead Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 zapesti 18-18,5cmTak to už je hodně velké na mě. Ale na tvoji ruce nevypadají tak velké
speedwalker Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Dvě oranžový pily. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Něco na otloukání.pekny,az te prestanou bavit,dej vedet,prosim?
Chumpus Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Nevím, jestli se dočkáš. Konečně jsem totiž našel něco, co mi není líto dojebat
t.p Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Něco na otloukání.Taky po něčem takovým pasu. Co je vevnitř? 7548?
Akam Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 jsou bohové..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Výstřižek z dnešních novin. Ručičky ukazujou na borce, kteří si zaslouží můj obdiv... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Po vsech tech tunacich a SKX pridam zase par svych fotek oranzovych priser. Jsou to moje jedine Seiko divers, takze co jineho. Ovsem tohle vlakno mi zase nadelalo par vrasek na cele... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin JJJ Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Odesláno 13. června 2015 Ve slunečním svitu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se