Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Když vidím ty fotky, tak se na ně těším, jak malej Jarda :D . Akorát jsem ještě snad neviděl fotku, že by někomu tak seděly na ruce, jako Tobě :) . To máš nějakých 16-17cm, ne?

Těch 16-17cm si odhadl dobře :) seděj akorát a na léto jsou super plus čitelnost pod vodou je parádní. Máš se na co těšit :)

Odesláno z xperia Z3C pomocí Tapatalk

Odesláno

Lopatamp: Jojo, to já vím, už jsem je měl a blbec jsem je neuváženě prodal, ale naštěstí už jsou jedny na cestě ke mě :). Tady přidávám fotos z doby nedávné :) na Příšerovo NATU :) .

Odesláno

Jojo, to já vím, už jsem je měl a blbec jsem je neuváženě prodal, ale naštěstí už jsou jedny na cestě ke mě :). Tady přidávám fotos z doby nedávné :) na Příšerovo NATU :) .

Taky dobrá foto :) já momentálně řeším stejné dilema prodat/neprodat.. Dnes mi dorazili tyhle

post-36082-0-70441700-1442251586_thumb.jpg

post-36082-0-70563900-1442251617_thumb.jpg

Odesláno

No, ale velmi zřídka. Já je hledám už možná dva měsíce? Naštěstí jsem měl štěstí díky jednomu členovi, který mi udělal nabídku na své sbírkové.

Odesláno

Nový prírastok. 007 sú fakt super a kúpil som aj Hirsch Liberty a sedí im to super. dfd868c8903cc87a0283b87cd08fa69d.jpg

Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku

• Dát hlas 1
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...