Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Marne vzpominam, jak se mezi nama vandrakama rikalo tehle stare krosně. Melo to nejaky nazev jako nejake pohori nebo tak neco. Alchajmr mi zkratka nedovoli si vzpomenout... Kdo ví?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Kletr byl podobny bagl, bez kovove konstrukce. A pak jeste byla gemma. Tomuhle se rikalo horal a nebo jeste .... a to prave nevim. Byla to nejaka hora, pohori, misto, ... nebo neco takoveho. A nanga parbat to nebyl (ten byl podobny gemmě)

No nic, rano moudrejsi vecera. Vcil uz to nedam.

Dekuji za zajem ;-).

Odesláno (upraveno)

Kletr byl podobny bagl, bez kovove konstrukce. A pak jeste byla gemma. Tomuhle se rikalo horal a nebo jeste .... a to prave nevim. Byla to nejaka hora, pohori, misto, ... nebo neco takoveho. A nanga parbat to nebyl (ten byl podobny gemmě)

No nic, rano moudrejsi vecera. Vcil uz to nedam.

Dekuji za zajem ;-).

Sorry, blbe ctu Upraveno uživatelem Murphy97
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Kluci je Vás tady mraky chytráků, tak mi předveďte že je to pravda a poraďte mi jak mohu zkontaktovat tohoto člověka  ( Ladislava) z toho článku.

https://www.super.cz/555481-nejdojemnejsi-pribeh-ze-superstar-ladislav-zije-s-ochrnutou-maminkou-v-nuznych-podminkach-kde-sni-o-nabytku.html

Rád bych jim oběma nějak zpříjemnil život

Zkoušel jsem FCB i pana Google  na něho i na redaktora a nějak jsme se nedobral výsledku

DĚKUJI!!!

Odesláno

Dnes info na Nova.cz. Zalozili sbirku či co....

Děkuji už jsem poslal, sice jsem chtěl přes známe vše poladit fyzicky v podobě věcného daru, ale budiž. Srdíčko i duše má pokoj:-)

Odesláno

Nevím kam, asi sem. Prosím o pomoc!

Potřebuju doporučení na odborníka ohledně migrény. Otec trpí na M s aurou. Léky přestávaj zabírat a už je naplánovaná obměna, zato jaterní testy jsou zlý. Četnost ataků se vrací na míru, kterou před lety završila slabá mozková příhoda. Spouštěčem jsou vůně, což ničí rodinnou pohodu 2 lidí v důchodu, a to se prostě musí vyřešit, stroboskop atd.

Poraďte odborné pracoviště třeba se zkušenistmi s hypnozou na ose Cheb Plzeň Praha. Do SZ, a reagujte, dokud to tady nějak neukončím.

Odesláno

Taky jsem se zúčastnil. Doufam, zes mu neposlal hodinky? :D

Kdepak, to by si bylo mimo.

Kačky a stůl se židlemi. :-)

Fakt mně ho bylo líto!

Odesláno

maama: Dovolím si přidat svůj osobní názor -  u takovýchto nejednoznačných, sekundárních projevů je hlavní boj na člověku samotném. Pokud se jich chce zbavit, musí se sám aktivně podílet na hledání a rozpoznávání příčiny svých obtíží. Pasivně očekávat, že to někdo jiný vyřeší za nás,nejlíp spolknutím nějaké pilulky a sami nebudeme muset nic, to často buď nefunguje, nebo to vyrobí ještě nějaké další problémy.

Odesláno

Karlosi, nic ve zlym, blbe jsi prestrelil. Ale to nemuzes tusit, tak radsi priste u jinyho tematu.

Do sz jsem dostal zajimavy kontakt v Praze. A mozna nebude zbyti. Akorat jsem to asi neodhadl. Prevozy na tak velkou vzdalenost ze zap. Cech nebudou asi to nejlepsi pri pravidelny lecbe. Nejake doporuceni v trojuhelniku Vary Cheb Plzen? Diky

Odesláno

Ahoj,

nemá někdo zkušenost psaní v Lyxu tj. grafické nástavbě Latexu? Zkouším si v něm navrhnout layout jedné stránky a vůbec mi to nejde. Návody jsem četl.:-(

• po 2 týdnech...
Odesláno

Musim si koupit novej kotel a na nabídku současných modelů koukám jak vyoranej. Každej výrobce chválí vlastní značku a kloudnou informaci se člověk nedozví. Nevím, jestli mám koupit kondenzační nebo normální, jakej bude rozdíl třeba ve vyvložkování komína a pod. Nedělá někdo v tomhle oboru, že by poradil?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...