Micey Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu Tak je to proste nejaka cinska mrdka (terminus technicus:)), kterou si nejaka firma nechala udelat s tim letadylkem na cifru, nevim co by na tom byl fejk..
African Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu 6 minutes ago, Micey said: Tak je to proste nejaka cinska mrdka (terminus technicus:)), kterou si nejaka firma nechala udelat s tim letadylkem na cifru, nevim co by na tom byl fejk.. Mám podobný pocit, takže hodnota nula, nula.... neprodejné, tečka Já jsem to neznal, ani nemám náladu po tom nějak pátrat, děkuji
lamizol Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu Cenu to bude mít malou, skoro žádnou. Důležitý je co v tom tiká (automat, baterka). Je možný, spíš pravděpodobný, že to bude bude nějaký raklamní dárek, prezentace firmy atd., což neznámená, že to musí bejt za každou cenu úplnej šit. Třeba v tom ťuká nějaký Seiko nedejbože Eta . Ale taky bych viděl cenu nula
Jehlan Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu (upraveno) před 20 minutami, Prochy68 napsal: https://chasedurerwatch.com/about NEW Invicta Men's 44mm CHASE DURER Chronograph BEIGE TAN DIAL Mesh Silver Watch | eBay Já osobně jsem raději, když dostanu třeba sklenici medu. Je to zdravější a autentické. Nákup takové sklenice od včelaře navíc podpoří ctěnou profesi a smysluplnou aktivitu. Upraveno 21. listopadu uživatelem Jehlan 1
Prochy68 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu před 3 minutami, Jehlan napsal: NEW Invicta Men's 44mm CHASE DURER Chronograph BEIGE TAN DIAL Mesh Silver Watch | eBay With box and papers 1
lamizol Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu před 1 hodinou, African napsal: Kluci, nechci plevelit v ostatních vláknech... kámoš dostal hodinky a chce je ohodnotit a prý jestli to není fejk Já upřímně to vůbec neznám, tak nevím co mu na to říct.... děkuji za každý postřeh Myslim, že ho můžeš uklidnit, že to fejky nejsou...
African Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu Děkuji kluci, slušně jsem kamarádovi vysvětlil že vysněné Porsche si za ně nekoupí A jelikož ho hodinky absolutně nezajímají, rozhodl se je darovat dál a já je slušně odmítl
KurtCz Odesláno 22. listopadu Nahlásit Odesláno 22. listopadu Nemáte někdo zkušenost s tímhle udělátkem: https://www.alza.cz/auto/osram-elektricka-skrabka-na-led-d12697296.htm?evt=ac&pos=1&sqid=LuigisBox_2bf1bf2a-a55f-4f15-843a-220fc3ec5844#discussionPosts , jestli to třeba nepoškábe sklo? Nebo doporučíte něco jiného?
Shane001 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Odesláno 22. listopadu (upraveno) Pár let zpátky jsem tohle udělátko od jiné znacky dostal darem. Jednu zimu jsem to párkrát použil, ale od té doby se to válí někde v kufru. Radši používám obyčejnou dlouhou škrabku. Mám velké přední okno a musím se natahovat přes auto, takže s tímhle dost nekomfortní se v té zimě natahovat přes kapotu. Jako škrábe to, ale musí se to nabíjet a ty břity taky nevydrží věčnost. A poškrábe to skla stejně jako obyčejná škrabka. Edit ještě doplním, že ta co mám nelze nabíjet v autě, má zdroj na 220V. Upraveno 22. listopadu uživatelem Shane001 1
KurtCz Odesláno 22. listopadu Nahlásit Odesláno 22. listopadu Oki, díky za odpověď. Oželím to a zůstanu u obyč škrabky.
Dez123 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Odesláno 22. listopadu před 5 hodinami, KurtCz napsal: Nemáte někdo zkušenost s tímhle udělátkem: https://www.alza.cz/auto/osram-elektricka-skrabka-na-led-d12697296.htm?evt=ac&pos=1&sqid=LuigisBox_2bf1bf2a-a55f-4f15-843a-220fc3ec5844#discussionPosts , jestli to třeba nepoškábe sklo? Nebo doporučíte něco jiného? Zkoušel jsem něco podobného od jiné firmy - o něco rychlejší než ručně, ale dělá to hluk, musíš nabíjet a funguje jen na tenkou vrstvu, jakmile mi tam přimrzlo trochu sněhu, tak smůla. Víc se mi osvědčila plachta.
Baker Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Chlapi, je tady nějaký zkušený android developer ...? Případně kontakt na někoho? fandu, studenta, atd ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se